Jump to content

Talle

Members
  • Content count

    40
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    Fredrik
  1. QUOTE(joebloggs @ Sep 24 2007, 11:40 AM) Hey Guys ! Can any of you fantastic people in here help me ??? None of my product pages are working its sending me to this webpage http://oscommerce.local/catalog/blabla-lolol-c-1_53.html which is good but its not showing the page all im getting is this : Object not found! The requested URL was not found on this server. Error 404 So im guessing it has something to do with .htaccess but i think its set up ok in .htaccess Options +FollowSymLinks RewriteEngine On RewriteBase /catalog/ Has anyone got any ideas ive had the problem for nearly two weeks now Please help if you can ! I have the same problem... anyone have any suggestions? Thanks in advance. I do also have the same problem! PLS help!!!
  2. Still no luck!!!! Anyone have any other suggestions? I´m lost in this.. :'(
  3. Thank Eastwood for you reply. I have double checked and I have pasted the code before the ending ?> One thing I have to admit though is that I have not a clue about what this means: N.B. Admin general.php file I have not done the same thing outside the admin area.. is that something I should do?
  4. Forgot to mention that I have header_tags_for_novice_v2 installed if this makes a difference.
  5. Hi again. I have now re-downloaded the Ultimate_SEO_URLsv21da_1_2 and re-installed it. Just to make sure I didn´t do anything wrong the last time. I have also added the parent_category_in_links seo_class.php I have since then got rid of my error : PHP Warning: call_user_func(tep_reset_cache_data_seo_urls): First argument is expected to be a valid callback in C:\Webs\LocalUser\webname\catalog\admin\includes\functions\general.php on line 1199 But I still get page cannot be displayed when trying to go to products or categories from the index page. It works fine if I turn of Ultimate SEO URLs but not with it switched on.. My webhost is runnig this on Windows NT WEB2 5.2 build 3790. I have tried with both of the attached .htaccess files and also tried to add /catalog/ or try without but nothing of that seems to make a difference. my shop is in the root. The new url´s shows upp perfectly allright it´s just the simple fact that the page is not displayed. Anyone has any suggestions? I have read through ALL the 103 pages of this thread and seen other people with the same problem, it might be me, but I haven´t seen the answer anywhere.. PLEASE if anyone can help me with this I would be most gratefull!!!! Sincerly //Talle
  6. Hi. This is the php warning I get in the SEO part of the admin panel, it shows the panel allright but this line is in the bottom of the page: PHP Warning: call_user_func(tep_reset_cache_data_seo_urls): First argument is expected to be a valid callback in C:\Webs\LocalUser\webname\catalog\admin\includes\functions\general.php on line 1199 This is the code from general.php (line 1199 is in bold style): // Returns the tax rate for a tax class // TABLES: tax_rates function tep_get_tax_rate_value($class_id) { $tax_query = tep_db_query("select SUM(tax_rate) as tax_rate from " . TABLE_TAX_RATES . " where tax_class_id = '" . (int)$class_id . "' group by tax_priority"); if (tep_db_num_rows($tax_query)) { $tax_multiplier = 0; while ($tax = tep_db_fetch_array($tax_query)) { $tax_multiplier += $tax['tax_rate']; } return $tax_multiplier; } else { return 0; } } function tep_call_function($function, $parameter, $object = '') { if ($object == '') { return call_user_func($function, $parameter); } elseif (PHP_VERSION < 4) { return call_user_method($function, $object, $parameter); } else { return call_user_func(array($object, $function), $parameter); } } Still no luck with The Page cannot be found problem, the old urls work but not the new ones, even though it shows up allright in the url window it doesn´t display anything... :'( Please, I´m very open for suggestions...
  7. Hi. As someone stated above, this might allready been addressed before but since it´s 103 pages to go through I don´t find a solution for this. I have installed the Ultimate_SEO_URLsv21da_1_2 and also replaced the SEO.Class with this version seo.class_1_2. I have, a small problem, When I open the index-page everything looks great but as soon as i click a category or a product I get a page cannot be found error. This even though the url has changed to the right NEW url, but it seems that it doesn´t connect the new url to the page but only shows the url... I do also get an error in the admin tool when trying to reset the cache, it say something like unexpected error, expected cache catalog or something like that. I have an early version of Header Tags installed, don´t know if this makes a difference. I have also added this part of code that I found somewhere in here: in admin/categories.php just before the >? <?php require(DIR_WS_INCLUDES . 'application_bottom.php'); function tep_get_products_seo_url($product_id, $language_id = 0) { global $languages_id; if ($language_id == 0) $language_id = $languages_id; $product_query = tep_db_query("select products_seo_url from " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " where products_id = '" . (int)$product_id . "' and language_id = '" . (int)$language_id . "'"); $product = tep_db_fetch_array($product_query); return $product['products_seo_url']; } Please help! I cannot do this by myself and right now I just can´t use SEO URLs...
  8. I have installed the contrib and get a cosmetic error. When I generate the sitemaps and when I try to notify google of my new sitemap I do get a 404 page not found error. Yes I have uploaded all the files but I have translated the english to swedish if that matters.. Anyone have an idea why? would be nice to get the correct page, the sitemaps are generated and I guess google is notified to. Any ideas are welcome! //Talle
  9. PSW issue fixed. This is what I did. Downloaded this contrib: Admin Send Password 1.2 Took out this from password_forgotten.php in the contrib: function tep_encrypt_password($plain) { $password = ''; for ($i=0; $i<10; $i++) { $password .= tep_rand(); } $salt = substr(md5($password), 0, 2); $password = md5($salt . $plain) . ':' . $salt; return $password; } This is allready stated in the catalog/admin/includes/functions/general.php in this contrib, if you take it out from general.php other things will crash. then I uploaded Password_forgoten.php from the contrib to catalog/admin never mind the replace text as instructed in install file for the psw contrib, what it do is only to add a button instead of the "send new password" link, and in my opinion it´s to easy to hit the button by mistake and all of a sudden you start changing passwords.... If you prefer the button and don´t want the "send new password link" do as instructed in the install file of Admin send password contrib. Then find this in catalog/admin/customers.php <a href="' . tep_href_link('password_forgotten.php', 'cID=' . $cInfo->customers_id) . '">' . tep_image_button('button_send_new_password.gif', 'Send New Password') . '</a>'); Replace with this: '); and you should have the button there instead... (If you have uploaded the button image to catalog/admin/includes/languages/english (or your language) /images/buttons from the Admin send password contrib that is.) Don´t know if this has been to any help at all but since a whole lot of people have been complaining about this contrib I hope my 2 posts to this thread might have helped someone. Bare in mind that I know nothing of PHP programing, have a heavily modified shop with LOADS of contribs installed but managed to install this in about 8 hours. My conclusions of 8 hours work is posted here so it shouldn´t take you more than 30 mins, if you get the same errors as I did that is..... :huh: All credit goes to the author/s of this contrib and the people posting helpful posts in this thread! If someone could find a way to make the payment alternatives into a dropdown menu I´d gladly try it... Sincerly! //Talle REMEMBER TO BACK UP, BACK UP AND BACK UP AGAIN BEFORE YOU INSTALL!!!! Still my skills are to bad to support anyone if you try my solution, so use at you own risk.
  10. BTW: I do not take any credit or responsibility of any of the functions above, all is found on earlier pages of this thread, I just wraped it up... //Talle
  11. Hi. First of all, great contrib! When I get the last issue to work it will work fine for me.. I´ve installed the 1.8 version... To prevent people to have to read through 22 pages of forum as I have did I have only wraped up some information useful for me, that I´ve found. I still need to get the "Send new psw" link to work, if I don´t remember wrongly (I might it was 03.40 am last night) It worked before I took away the member_flag lines from catalog/admin/customers.php speaking of wich, to get rid of the problem with not be able to edit customer information but getting the error message said earlier in the thread about c.member_flag just take out everything with member_flag from catalog/admin/customer.php NOTE: When taking it out from this code: $sql_data_array = array('customers_firstname' => $customers_firstname, 'customers_lastname' => $customers_lastname, 'customers_email_address' => $customers_email_address, 'customers_telephone' => $customers_telephone, 'customers_fax' => $customers_fax, 'customers_newsletter' => $customers_newsletter, 'member_flag' => $member_flag); Make sure to make it look like this: (after $customers_newsletter) $sql_data_array = array('customers_firstname' => $customers_firstname, 'customers_lastname' => $customers_lastname, 'customers_email_address' => $customers_email_address, 'customers_telephone' => $customers_telephone, 'customers_fax' => $customers_fax, 'customers_newsletter' => $customers_newsletter); // 'member_flag' => $member_flag); you could also take away the last line compleatly... Also to get rid of another issue stated earlier in the thread where the fix is to set the currency when creating an order. Do this to get your default currency right away. in catalog/admin/create_order.php Find: if (tep_db_num_rows($result) > 0) { // Query Successful $SelectCurrencyBox = "<select name='Currency'><option value='' SELECTED>" . TEXT_SELECT_CURRENCY . "</option>\n"; while($db_Row = tep_db_fetch_array($result)) { $SelectCurrencyBox .= "<option value='" . $db_Row["code"] . " , " . $db_Row["value"] . "'"; $SelectCurrencyBox .= ">" . $db_Row["code"] . "</option>\n"; } $SelectCurrencyBox .= "</select>\n"; } and replace with: if (tep_db_num_rows($result) > 0) { // Query Successful $SelectCurrencyBox = "<select name='Currency'><option value=''>" . TEXT_SELECT_CURRENCY . "</option>\n"; while($db_Row = tep_db_fetch_array($result)) { $SelectCurrencyBox .= "<option value='" . $db_Row["code"] . " , " . $db_Row["value"] . "'"; if ($db_Row["code"] == DEFAULT_CURRENCY) { $SelectCurrencyBox .= "SELECTED>" . $db_Row["code"] . "</option>\n"; } else { $SelectCurrencyBox .= ">" . $db_Row["code"] . "</option>\n"; } } $SelectCurrencyBox .= "</select>\n"; Now back to my problem.... I get this message when trying to send a new psw to a customer: The page cannot be found The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Any suggestions? My php and sql skills are very limited but I have managed so far... but now I´m stuck!!! So please help!!! Sincerly //Talle
  12. Talle

    Fancier Invoice & Packingslip v1.0

    Hi. Sorry for some possibly stupid questions... 1. I got the impression that you could send the invoice as e-mail to the customer. Did I get that totaly wrong? If I got it right, how do I do it? 2. where do I edit the colors of the invoice/packingslip in admin panel? I´ve edited the stylesheet and that makes the customers view of the invoice look nice but the one in admin panel looks just as the one that came original in this contrib... 3. An other question while I´m at it. If it´s possible to e-mail the invoice, Could it be done that the customer choose if they want the invoice send by e-mail or not when checking out, and if they choose to have it send by regular mail, add a cost to it, and let the cost be managed in modules or so.... Just brainstorming.... Otherwise great contrib!!!!! Best regards. //Talle
  13. Talle

    [contribution] CustomerDiscount

    Hi. I have a question. Is there a way to disable discount prices for specials? I don´t like the look of it, when it looks like the customer actualy gets the product more expensive than what they belive is the regular price (even if discounted). If I could just remove the discount from products that is currently on a special offer.... Thanx //Talle
  14. Talle

    Header Tags for novices

    thank you! Should it be: keyword, keywork or keyword,keyword = shall it be a space betwen the comma and the next word or not, does it even matter? regards //Talle
  15. Talle

    Header Tags for novices

    Just a quick question, what should I use to separate keywords? is it just a (blank) or a ,(comma) or a ; best regards //Talle
×