Jump to content
Latest News: (loading..)

artur78

Members
  • Content count

    27
  • Joined

  • Last visited

  1. Thanks. Strange, but I change wp blog domain, so it is no longer inside my shop in subfolder and links work again. I created a subdomain of my shop domain and pointed subdomain to folder with wp, so wp and shop are on separate domains now.
  2. My SEO Url stopped working - only on product pages, i.e when you click on the single product it returns 404 error. Not sure if this has something to do but I installed wordpress recently, in a folder of my shop domain www.myshopdomain/blog Could this cause htacces conflict? I now deleted the wordpress htaccess but it didn't help. Had to switch of Ultimate SEO for now.
  3. artur78

    Who's Online Enhancement 1.4

    For now I sorted this out by replacing whos_online.php file with the one from version 3.5.4
  4. artur78

    Who's Online Enhancement 1.4

    The contribution stopped working for me too.
  5. artur78

    Article Manager v1.0

    Hi, Is there a possibility to add view count for articles? Or maybe it exists already an I'm missing something. Thanks
  6. artur78

    Article Manager v1.0

    I have just installed Articles Manager V 1.57_7 and I got a problem with box width. I use images as box headings as per oscommerce documentation (page 31) and I added new class in includes/classes/boxes.php where I also defined box width in pixels - it used to work with all other boxes but when i switch on the article box it is wider and doesn't seem to read the width I have set for that box so all boxes become wider and my layout breaks. Any ideas what i'm doing wrong?
  7. artur78

    Official PayPal IPN Support Thread

    Sorted. By mistake I have emptied table orders_status whilst copying the shop. The Preparing [Paypal IPN] appeared in the table after placing a test order. I added the rest manualy to db.
  8. artur78

    Official PayPal IPN Support Thread

    Hello Guys, I have been using this great contribution for few years now without any problems. Recently I just copied my shop and installed another one under different domain, and after changing configuration settings it works fine yet there is a problem with PayPal IPN. It works, I can receive payments but the only one order status appears to be Preparing [PayPal IPN] and it doesn't change when the orrder is completed. I can't select other satuses in configuration of PayPal IPN module simply because I gon only one option to choose - Preparing [PayPal IPN] So far I have tried to remove the module and then copy all the files again on my server, then install the module again but it doesn't seem to change anything. Does anyone have an idea what could help?
  9. artur78

    Supertracker Development

    to be deleted
  10. artur78

    Quantity for Product Attributes Mod

    Any ideas? Still can't get it working. Has anubody expriebxed problem with this contribution? Regards Artur
  11. I still can't get this working properly. Any ideas guys?
  12. Hi Guys, I have been using this great contribution for some time now and it's been very useful. Recently I am getting this error when I go to my website: Fatal error: Cannot redeclare geoip_country_code_by_name() in /includes/geoip.inc on line 351 I don't really know what is going on, no changes made to the script neither the server. I t just came up with the error two days ago. I have commented out the code including suppertracker in aplication_top.php Does anyone know what is causing the problem?
  13. Hi Guys, I have installed this great contribution a while ago and it worked for me with a bug allowing a customer to checkout when product attribute quantity was updated in the shopping cart - despite insufficient stock quantity. To fix it I first followed instructions of @yuvalj and then @ekodziecko. At the moment it still doesn't work properly. Now, when I put to my cart a product which has an attribute, and the attribute has a quantity greater than 0, anyway the product comes up marked as 'out of stock' and this prevents to proceed to checkout. Checked all my code and seems to be fine. I have contacted the @ekodziecko, and the code works for him fine, sadly it doesn't for me. Has anyone got any ideas where the problem can be?
  14. artur78

    [Contribution] Additional Images Module

    Hi all, I have installed this great contribution and experiencing one problem - html editor does not work as it used to for more. Once I am typying in product description I need to use etc. which I did not have to do before, oherwise the page layout gets broken. If you got lots of products and lots of typying it is time consuming to use html tags to get space between two words etc. Is it possible to fix it? Thaks for help
  15. artur78

    [Contribution] Additional Images Module

    Problem is resolved now. I found out that medium image was not created. Had to specify Display Image Width/Height in admin and after that everything works properly.
×