Jump to content

jamie23

Members
  • Content count

    15
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Real Name
    Jamie
  1. Thanks Fred, I reuploaded for the 3rd time and now it seems to be working?? Very strange how that happens. I was using my laptop through a cell phone connection when I did it so that probably had something to do with it. Thanks again! Jamie
  2. Yup I was right, I thought I would be back :) Ok I have added a coupon and everything seemed to be working great. Then I got this once I clicked on the continue button after I have checked over my shipping address and shipping info. Thanks for any help you may be able to give. Jamie
  3. Fred Thank you, I had all the code on the pages but when I looked I put the require(DIR_WS_INCLUDES . 'add_ccgvdc_application_top.php'); in the wrong spot. :) It seems to be working now, I will have to set everything up so I may be back with more questions. Thanks again! Jamie
  4. Hi, I have been trying to figure this out for some time. I hope you can help. I have installed the voucher system and everything seems to be working but when I go into the admin area and try and select any of the links under the Voucher/Coupon section the links dont work?? They links look like this: https://www.mydomain.com/admin/FILENAME_GV_QUEUE Any help would be great as I am almost ready to start promoting my site. Thanks, Jamie
  5. Hi, I installed the credit_class_gv_dc_v5 module and everything works fine so far except the links to add vourchers and so on in the admin area. The links show like this: http://www.mydomain.com/admin/FILENAME_COUPON_ADMIN I have checked over all the files and cannot see any problems. If you have any suggestions please let me know! Thanks, Jamie
×