Jump to content

apa1exakis

Members
  • Content count

    14
  • Joined

  • Last visited

  1. Hopefully a simple beginner mistake. But when I try to import the install sql file into my database (named: olympix) i get this error: ---- MySQL said: #1146 - Table 'olympix.configuration_group' doesn't exist ---- How do I fix this? Thank you
  2. apa1exakis

    Credit card error, please help

    I am having a problem with my authroize.net / osc shop. Everytime i enter a cc and confirm an order i am returned to the billing page with the error: "Credit Card Error! The first four digits of the number entered are: If that number is correct, we do not accept that type of credit card. If it is wrong, please try again. " I talked to authorize.net and they can't help me to any extent without an error code but there is no error code. Another member showed me the thread http://forums.oscommerce.com/index.php?showtopic=103839 but when i try and attempt this i can't even find the page authorize_direct.php. Ive searched my entire server and i dont see it anywhere. I am really stuck and need help fixing this problem or atleast finding an error code (Response Reason Code) to help me fix the problem. Please help. Thanks, Kevin
  3. apa1exakis

    Payment module stays tests and wont accept cc

    I just fixed this last problem. That was a user error on my part. Thanks so much for the help. You really helped me out of a tough spot.
  4. apa1exakis

    Payment module stays tests and wont accept cc

    Well I am one step closer. After the I used the fixed mentioned in your thread my account info gets saved. However, when i go to purchase an item and at the last step after i click "place the order" i get this: The following errors have occurred. (13) The merchant login ID or password is invalid or the account is inactive. Any other ideas? Thank you for the help
  5. Hello, I am trying to setup for the first time and have an authorize.net account for the shop. Installed the module and entered the login id and transaction key. i try to place an order and i get this message: The following errors have occurred. (13) The merchant login ID or password is invalid or the account is inactive. My other problem is that when i click in the OS Commerce control panel to make my CC go into production it still says test. And after i enter my info in the authorize.net module section and save it, the screen refreshes as it should and states the following: Credit Card Test Info: CC#: 4111111111111111 Expiry: Any Enable Authorize.net Module True Login Username testing Transaction Key Test Transaction Mode Test Transaction Method Credit Card Customer Notifications False Payment Zone --none-- Set Order Status default Sort order of display. 0 - Can someone please help me? Thank you
×