Jump to content

stefan1959

Members
  • Content count

    59
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by stefan1959

  1. stefan1959

    My Account page blank

    Maybe a PHP version upgrade on server? Steve
  2. I can't seem to to get any Sub Category to show in a clean install of Phoenix. Anyone else notice this? Under Fruit I added a "test" category with "test" product and I can't see it. I have Sub Category List enabled in the Module - content. Any suggestions whats going on? Steve
  3. Thx, how did you get the sub-menu move to the right?
  4. Ok thanks for that, was driving me nuts why it wasn't showing on a new install and the upgraded version I'm working on was working. Steve
  5. stefan1959

    Current Android Mobile Admin App?

    The github for the module says its for osCommerce version 2.0.0 and higher. Was there ever a version like that? I might try it "when i get time" on a development site, not really expecting it to work. Steve
  6. post install ok I presume, i was thinking maybe its a memory use issue?
  7. Use export with phpadmin on the 2.3.4.1, use custom export. select only the customer tables, plus I tick the Add DROP TABLE / VIEW / PROCEDURE / FUNCTION / EVENT / TRIGGER statement then import into CE. Remember to backup before doing this in case import causing a problem. Maybe you can leave off customer_basket and customer_basket_attributes, not sure if they needed. Steve P.S. View the .sql before import and look whats getting imported, also I like to make sure the tables ENGINE=InnoDB, if not change it to that.
  8. I installed and enable the Category Meta Module but I can't see it working for the keywords ive entered, using up to date version of OSCOM CE Phoenix v1.0.2.0 , is this a bug?
  9. Just noticed that, all good thanks. Steve
  10. stefan1959

    JcM Call for Price Phoenix V1.0

    I just updated to v1.0.2.1 , I saw the product_listing.php has been updated. I tried to fix myself, first part I could edit ok, but the bottom edit has changed alot and I haven't a clue But what happen I put back v1.0.2.1 version back with no changes and call for quote seems works ok. So I'm happy.
  11. Hi, I'm moving a oscommerce site over to the latest CE version. One module I need to get working is Shipping Quote, are you able to update this module?

     

    Steve

    1. ArtcoInc

      ArtcoInc

      Take a look at "Ship in Cart 5.0 CE Phoenix" .

      It has been updated for Phoenix.

    2. stefan1959

      stefan1959

      Ok, thanks.

      Steve

  12. I can't edit, its gone past the edit time, maybe a admin can remove.
  13. I meant. Just images where slow to load. Loads fine once they cached.
  14. I just had a look at the demo site, it seem to be loading slow, mainly the images. Steve
  15. Do I worry about install folder in the zip? If I have 1.0.1.0 Steve
  16. I didn't really document what I did, it was done on the fly. I might do a clean install and check the tables that transferred ok. Watch this space ...
  17. I've seemed to have migrated the database ok , I didn't even has to use a conversion script, but I only moved parts of the database not everything. Products, customers and orders section for eg seemed to have moved OK, and I manually changed config via the portal. Biggest headache are the out of date modules, that I'm still working on with help from the community. Steve
  18. Looking for a shipping quote for CE v1, would this work? Steve
  19. Not shop side, only in the admin section. I can write the same text fine in the shop side. Updating text works fine on admin side too. Steve
  20. I get a error a add that text with tep_db_query("insert into " . TABLE_REVIEWS_DESCRIPTION . " (reviews_id, languages_id, reviews_text) values ('" . (int)$insert_id . "', '" . (int)$languages_id . "', '" . $review . "')"); 1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 's the best ...')' at line 1 insert into reviews_description (reviews_id, languages_id, reviews_text) values ('10', '1', 'Lovely bunch of crunchy apples and delivered very quickly. Thank You! it's the best ...') Too much for me to work out why. Is there a way for me to view what being put into $review Steve
  21. Only one solution, sorry that should have a read from tep_db_query("insert into " . TABLE_REVIEWS_DESCRIPTION . " (reviews_id, languages_id, reviews_text) values ('" . (int)$insert_id . "', '" . (int)$languages_id . "', '" . $review . "')"); to tep_db_query("insert into " . TABLE_REVIEWS_DESCRIPTION . " (reviews_id, languages_id, reviews_text) values ('" . (int)$insert_id . "', '" . (int)$languages_id . "', '" . tep_db_input($review) . "')"); The code is safe from injection as far as what i seen, they created functions to do that in /includes/functions/database.php I'm no expert either so maybe i can be corrected Steve
  22. Ok, I fixed the error, maybe the line needs a review? Line 55 of /admin/reviews.php from tep_db_query("insert into " . TABLE_REVIEWS_DESCRIPTION . " (reviews_id, languages_id, reviews_text) values ('" . (int)$insert_id . "', '" . (int)$languages_id . "', '" . $review . "')"); tep_db_query("insert into " . TABLE_REVIEWS_DESCRIPTION . " (reviews_id, languages_id, reviews_text) values ('" . (int)$insert_id . "', '" . (int)$languages_id . "', '" . tep_db_input($review) . "')"); tep_db_input() seems to fix error. Steve
  23. I'm running a VPS soI'm running the server myself, its not hosted. I check the php.ini, no magic quote. Would CE v1 even run on php5.4?
  24. I'm running 7.2 Server Information Server OS: Linux 3.10.0-957.27.2.el7.x86_64 Database: MySQL 5.5.60-MariaDB Server Date: 2019-08-10 13:47:49 +1000 AEST Database Date: 2019-08-10 13:47:49 HTTP Server: Apache/2.4.6 PHP Version: 7.2.10 (Zend: 3.2.0)
×