Jump to content

rumi

Members
  • Content count

    185
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by rumi

  1. rumi

    photo gallery for oscommerce

    Try adding <script type="text/javascript" src="$templatedir/highslide/highslide.js"></script>
  2. rumi

    photo gallery for oscommerce

    Hello Everyone. Ive installed Photo Gallery v8 and Im gettng this error in my admin area. Any Ideas? I too am using STSv4.5.8 Warning: Division by zero in /home8/twoalldo/public_html/admin/includes/functions/html_output.php on line 94 Im looking at admin/includes/functions/html_output.php. Also tryng to ad a variable for $gallery thanks
  3. rumi

    [Contribution] STS v4

    I have the latest STS V4.5.8 installed. For some strange reason I have the $catmenuon the very top of my screen and I didnt place it there, or anywhere on my site (I do have Modern Templates CSS Category menu though). Ive looked at all my template files and cant see it and also the header.php file, which I fiddled around with last week trying to insert the search anyway contrib. I dont know what else to do. anyone have any suggestions> Mucho Gusto
  4. rumi

    [Contribution] STS v4

    I'll try that Bill, thanks. I have been trying to get it to work all day. Much gratitude
  5. rumi

    [Contribution] STS v4

    Thank you for your reply Bill. I have utilized your css menu files for the suckerfish menu. I just looked at your example and I see that the flyout are on top of the content to the right of the menu. so I have done something wrong. I will go back and look at your files again. Thank you for a great contribution to STS and OSC generally. You are one of the reasons I came back to OSC. Marion
  6. rumi

    [Contribution] STS v4

    Hello Everyone I am using Bills Modern Template and Im having a problem with the flyout part of the category css menu not being seen. Ive placed it in the left column but the sub categories are hidden behind my content in the center of the page. Any ideas? Ive tried making all the background colors transparent; its just white anyway. But that didnt help. Thanks a million
  7. rumi

    Header Tags SEO

    Thanks Jack, Ill try that.
  8. rumi

    Header Tags SEO

    Hello, I have installed Header Tags SEO 3.1.0 and Im having a problem. On the product page, above the image, is a large partial image of my header logo with the category heading on top of it. Ive ran "test" and its fine. Ive checked both my index and product info pages for mistakes as well as my admin/category page. I have looked at the possibility of having multiple header_log.png images (I also have installed STS 4.5.8 so I have two stylesheets and image directories). Also have Ultimate SEO urls v2.1d. Im at a loss as to what Im doing wrong. Thank you
  9. Hello Everyone, I have STS 4.5.8 installed and the newest version of Oscommerce, also ultimate htc and ultimate seo urls (both newest versions as well). My question is if anyone knows whether the Infobox Skin Manager still works (it looks like an old contribution). Thank You
  10. rumi

    Article Manager v1.0

    I just installed Article Manager v1.5. It seems to be installed correctly. However, I have my osc shop without info boxes so Im wondering how to utilize the contribution. I do have on my product_info page a reviews button so Im think I can somehow have an articles page. Could I just add a new page "Articles" with links from there? Thanks for all the great work.
  11. rumi

    fast easy checkout

    Hello Out There, Does anyone know how to resolve the field on create_account3.php where it says "press if delivery address is different than billing address?" First of all, there was no image in the zip file (Im using FEC 3.2 May 4th) and I cant see where to edit/remove it completely. Thank You
  12. rumi

    cDynamic Meta Tags

    Help! Im getting this in my source. Does anyone know why? I have a feeling it is because I havent added a path to my cache but Im not sure how to do this. I pray someone can/will assist. Thank you <b>Warning</b>: fopen(/var/www/html//tmp/_index.php_cPath=34.meta-cache): failed to open stream: No such file or directory in <b>/var/www/html/includes/meta_tags.php</b> on line <b>392</b><br /> <br /> <b>Warning</b>: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in <b>/var/www/html/includes/meta_tags.php</b> on line <b>393</b><br /> <br /> <b>Warning</b>: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in <b>/var/www/html/includes/meta_tags.php</b> on line <b>394</b><br />
  13. I feel stupid posting this question but I cant figure it out. Im trying to place the seal on my pages. So, I put the java script in the head of the document and the code in the footer, and it doesnt work properly. It works when I place ALL of the code, including the java script type, in the footer it works. But I know that isnt correct. Why isnt this working? Thanks <!-- © 2006. Authorize.Net is a registered trademark of Lightbridge, Inc. --> <script type="text/javascript" language="javascript">var ANS_customer_id="3b99cf5f-0495-9504-a758-0000000dd0d0dd";</script> <script type="text/javascript" language="javascript" src="//VERIFY.AUTHORIZE.NET/anetseal/seal.js" ></script> <p class="AuthorizeNetSeal"> <a href="http://www.authorize.net/" id="AuthorizeNetText" target="_blank">Transaction Processing</a><br> <img src="images/secure90x72.gif"> </p>
  14. I dont think I stated my question properly, I apologize. Customers can login as long as my session settings for SSL, User Agent, and IP address are all set to False (with Force Cookie Use and Prevent Spider Sessions set to True), but not if they are set to True. Do these settings in sessions HAVE to be set to TRUE for security reasons? Check SSL ID to TRUE Check user-agent to TRUE Check IP address to TRUE I do have a full SSL Thank You
  15. Thank you for this contribution. I have run it in test mode successfully but have questions regarding security. When I set my session settings as stated in this thread, like this: Forced Cookie Use to YES Check SSL ID to YES Check user-agent to YES Check IP address to YES When someone logs in, they are automatically returned to index.php, repeatedly. It only works properly with Check ssl, check user agent, and check ip address set to false (force cookie use to true and recreate session ids to true). Does anyone know if its okay (from a security point of view) to leave these settings like that? Thank You
  16. rumi

    [Contribution] STS v4

    You might want to check out this web site. There is a download section for osc that might be what you are looking for: Nate Welch
  17. rumi

    [Contribution] STS v4

    I want to create unique style for each artist (manufacturer): header, footer, body, buttons, etc.. I read this is possible by my small mind isnt grasping exactly how to go about achieving it! Is it as simple as creating a new template folder inside my_templates folder and including files as Ive done for my_templates? I read in the doc that I can create new sts modules; would this be a better approach? Ive already created a template for one of my artists but it has the same header, etc as my index.php_0.html page. Really appreciate any help. Thank you
  18. rumi

    [Contribution] STS v4

    Sorry for this post; even I dont understand what I was trying to convey. I have a concern about the manufacturers box. When I click on this I get an security alert message and Im just wondering why and whether I should be concerned. Thank you
  19. rumi

    [Contribution] STS v4

    In the documentation (for STSv4.4) it says, concerning the creation of templates for each manufacturer, "The logic to find the template is made in the "Index" module, so it must be enabled from the admin side" and "When configuring the "Index" module, you have to give the list of files to include in order creating all the needed variables, in the same way as for the "Default" module". Im confused by this. Does "give the list of files to include IN ORDER" mean I add index.php.html manufacturers_id=4 in admin (under index module) after my index.php_0.html entry (I have a separate front page)? What I want is a unique header, footer, body, buttons, etc. for each manufacturer. I read this is possible by my small mind isnt grasping exactly how to go about achieving it! Thanks so much.
  20. rumi

    [Contribution] STS v4

    Sorry about that. These tags are the ones I changed to style my boxes. catalog/stylesheet .infoBox { background: #999; } .infoBoxContents { background: #999; font-family: Verdana, Arial, sans-serif; font-size: 10px; text-align: center; } .infoBoxNotice { background: #999; } .infoBoxNoticeContents { background: #fff; font-family: monospace, Arial, sans-serif; font-size: 10px; } TD.infoBoxHeading { font-family: Verdana, Arial, sans-serif; font-size: 10px; font-weight: bold; background: #999; color: #fff; text-align: center; } TD.infoBox, SPAN.infoBox { font-family: Verdana, Arial, sans-serif; font-size: 10px; background: #fff; color: #666; }
  21. rumi

    [Contribution] STS v4

    Did you try these styles in the stylesheet?
  22. So far everything seems to be set up properly. However, now that Im preparing to set up my stores, I realize Im not quite sure how to set them up (seperately/together). Im going to start in the admin and see what happens. How do you keep each stores files (html) seperate? Do you have for example, index_1.html (for main store--mine); index2.html for shop 2, etc? They cant all share the same html as the styles for each vary. Thank you Id like to use the thread for questions and answers, perhaps others can contribute and/or learn.
  23. Well, I think Im making some progress though now I cant get into my administration area. What is the user nme and password again? What was working (previous install) is not anymore. Does anyone know how to change the admin password? Sure would like not feeling like Im in the dark all by myself. Is there anyone out there who uses this conrib?
  24. I pray someone will look at this thread and notice my dilema. I have installed this contrib and cant access my admin area. I dont even know the Password and Username. PLEASE someone!
  25. Does anyone know how I might fix this error? Thank you 1054 - Unknown column 'store_id' in 'where clause' select count(*) as products_count from products where store_id = '1' [TEP STOP]
×