Jump to content

Ausgirl

Members
  • Content count

    922
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ausgirl

  1. Ausgirl

    OSC-Affiliate

    G'day Dennis, Thank you kind sir, tis all fixed up now :)
  2. Ausgirl

    OSC-Affiliate

    In Admin, my heading looks like this: TABLE_HEADING_AFFILIATE_NEWS How do I get it to look like this: TABLE HEADING AFFILIATE NEWS Is there something in the english file that needs editing? If so what and where, please, Thanks
  3. Ausgirl

    OSC-Affiliate

    That worked. Just added the above code to the DB. :)
  4. Ausgirl

    OSC-Affiliate

    Hi Dennis, I checked the database and the 900 table ID comes up with affiliate so I dont how that happens to say duplicate given it was the first time I ever installed it. I know what the 1054 error means, I dont know why its stating that its not there when I installed the SQL. (I did have touble with the Alter Tables as I stated in the above thread) I will try installing just this bit hopefully its the right bit: ALTER TABLE `affiliate_banners` ADD `affiliate_category_id` INT DEFAULT '0' NOT NULL AFTER `affiliate_products_id` ; Unless someone can post the bit of code I am missing would be appreciated. :)
  5. Ausgirl

    Graphical Borders on RSS News

    Thanks Matej, That was the little bit of code I forgot. New I missed something. Thank You :)
  6. Ausgirl

    OSC-Affiliate

    Searching through the forum, This seems to be a common problem with oscaffiliate. Surely those of you that have encountered this problem could be kind enough to post the FIX! Ive installed the oscaffiliatev2.6. Surely someone can help me. :'( when i upload the SQL file through phpadmin This error msg pop out .. CODE SQL query: INSERT INTO configuration_group VALUES ( 900, 'Affiliate Program', 'Options for the Affiliate Program', 50, 1 ); MySQL said: Documentation #1062 - Duplicate entry '900' for key 1 How can it duplicate when its the first time it has been installed???? When I click the insert banner, I get this: CODE 1054 - Unknown column 'affiliate_category_id' in 'field list' insert into affiliate_banners (affiliate_banners_title, affiliate_products_id, affiliate_category_id, affiliate_banners_image, affiliate_banners_group, affiliate_date_added, affiliate_status) values ('test', '0', '0', '480.GIF', '', now(), '1') [TEP STOP]
  7. Ausgirl

    OSC-Affiliate

    I for got to post the SQL error I got when I tried to run the above code for the first 2 lines I get this error: Error SQL query: INSERT INTO affiliate_payment_status VALUES ( 0, 1, 'Pending' ) ; MySQL said: #1062 - Duplicate entry '0-1' for key 1 For the rest of it I get this error: SQL query: INSERT INTO configuration_group VALUES ( 900, 'Affiliate Program', 'Options for the Affiliate Program', 50, 1 ) ; MySQL said: #1062 - Duplicate entry '900' for key 1 I looked for the 900 value in myadmin under Configuration Group, configuration_group_id and its Affiliate Program.
  8. Ausgirl

    OSC-Affiliate

    Hello, Ive just installed the oscaffiliate, I have 2 problems if someone could please help me. When in Admin Affiliate Banner Manager, I click "browse" to upload the image, then click "insert" I get this lovely error: 1054 - Unknown column 'affiliate_category_id' in 'field list' insert into affiliate_banners (affiliate_banners_title, affiliate_products_id, affiliate_category_id, affiliate_banners_image, affiliate_banners_group, affiliate_date_added, affiliate_status) values ('Affiliate', '0', '0', '480.GIF', '', now(), '1') [TEP STOP] The contribution installed just nicely until I tried to run this: INSERT INTO affiliate_payment_status VALUES (0, 1, 'Pending'); INSERT INTO affiliate_payment_status VALUES (1, 1, 'Paid'); INSERT INTO configuration_group VALUES (900, 'Affiliate Program', 'Options for the Affiliate Program', 50, 1); INSERT INTO configuration VALUES ('','E-Mail Address', 'AFFILIATE_EMAIL_ADDRESS', '<affiliate@localhost.com>', 'The E Mail Address for the Affiliate Program', 900, 1, NULL, now(), NULL, NULL); INSERT INTO configuration VALUES ('','Affiliate Pay Per Sale Payment % Rate', 'AFFILIATE_PERCENT', '10.0000', 'Percentage Rate for the Affiliate Program', 900, 2, NULL, now(), NULL, NULL); INSERT INTO configuration VALUES ('','Payment Threshold', 'AFFILIATE_THRESHOLD', '50.00', 'Payment Threshold for paying affiliates', 900, 3, NULL, now(), NULL, NULL); INSERT INTO configuration VALUES ('','Cookie Lifetime', 'AFFILIATE_COOKIE_LIFETIME', '7200', 'How long does the click count (seconds) if customer comes back', 900, 4, NULL, now(), NULL, NULL); INSERT INTO configuration VALUES ('','Billing Time', 'AFFILIATE_BILLING_TIME', '30', 'Orders billed must be at least "30" days old.<br>This is needed if a order is refunded', 900, 5, NULL, now(), NULL, NULL); INSERT INTO configuration VALUES ('','Order Min Status', 'AFFILIATE_PAYMENT_ORDER_MIN_STATUS', '3', 'The status an order must have at least, to be billed', 900, 6, NULL, now(), NULL, NULL); INSERT INTO configuration VALUES ('','Pay Affiliates with check', 'AFFILIATE_USE_CHECK', 'true', 'Pay Affiliates with check', 900, 7, NULL, now(), NULL,'tep_cfg_select_option(array(\'true\', \'false\'), '); INSERT INTO configuration VALUES ('','Pay Affiliates with PayPal', 'AFFILIATE_USE_PAYPAL', 'true', 'Pay Affiliates with PayPal', 900, 8, NULL, now(), NULL,'tep_cfg_select_option(array(\'true\', \'false\'), '); INSERT INTO configuration VALUES ('','Pay Affiliates by Bank', 'AFFILIATE_USE_BANK', 'true', 'Pay Affiliates by Bank', 900, 9, NULL, now(), NULL,'tep_cfg_select_option(array(\'true\', \'false\'), '); INSERT INTO configuration VALUES ('','Individual Affiliate Percentage', 'AFFILATE_INDIVIDUAL_PERCENTAGE', 'true', 'Allow per Affiliate provision', 900, 10, NULL, now(), NULL,'tep_cfg_select_option(array(\'true\', \'false\'), '); INSERT INTO configuration VALUES ('','Use Affiliate-tier' , 'AFFILATE_USE_TIER', 'false', 'Multilevel Affiliate provisions', 900, 11, NULL, now(), NULL,'tep_cfg_select_option(array(\'true\', \'false\'), '); INSERT INTO configuration VALUES ('','Number of Tierlevels', 'AFFILIATE_TIER_LEVELS', '0', 'Number of Tierlevels', 900, 12, NULL, now(), NULL, NULL); INSERT INTO configuration VALUES ('','Percentage Rate for the Tierlevels', 'AFFILIATE_TIER_PERCENTAGE', '8.00;5.00;1.00', 'Percent Rates for the tierlevels<br>Example: 8.00;5.00;1.00', 900, 13, NULL, now(), NULL, NULL); INSERT INTO configuration VALUES ('','Affiliate News', 'MAX_DISPLAY_AFFILIATE_NEWS', '3', 'Maximum number of items to display on the Affiliate News page', 900, 14, NULL, now(), NULL, NULL); ALTER TABLE `affiliate_banners` ADD `affiliate_category_id` INT DEFAULT '0' NOT NULL AFTER `affiliate_products_id` ; I got the SQL duplicate error? Could this be the reason why Im getting the error when I try to upload a banner through the banner manager? How do I get the myadmin to accept the SQL code above? Thanks
  9. Ausgirl

    Graphical Borders on RSS News

    hello, someone, pleeeeeeeease :)
  10. Ausgirl

    RMA Returns error for 2.2 MS2

    If you look HERE! It may help you. I have the same problem. If you are getting amp; in your browser twice. This will help you. I didnt realise I was getting amp twice until someone was good enough to point it out to me. Ive not compared the files yet but if you get the chance to follow the instructions given in the link provided, could you please let me know the fix. If I find it (once I compare) I will post the fix in the thread that Ive given as well as this one. Hope this helps :)
  11. Ausgirl

    RMA Returns error for 2.2 MS2

    I was having the same problem if you look HERE! It may help you. It fixed my problem.
  12. Ausgirl

    Graphical Borders on RSS News

    Hello, All is working fine except for my heading for the "new products" it still has the original stock OSC look. Im wanting it to look like the heading in the screenshot file called new_products_central_module. Ive certainly forgotten or left something out. :blink: What is it that I havent done but need to do? You can view My Site here so you can see what I mean. Thanks
  13. Ausgirl

    RMA Returns error for 2.2 MS2

    Mine does the same thing, Ive got another thread about RMA and someone has offered to look at it for me, If they come back with an answer, I'll let you know. Ive also got a problem that has been mentioned previously here and Ive done what was suggested but still get the errors. The person whom posted the problem didnt post whether or not they found a fix or how they fixed it. (unless I missed it) As Ive said before, this is a bit of a ghost thread.
  14. Hello, Anybody? Some one. Its more of an SQL problem then a mod problem I think. Isnt there someone whom could tell me how to get the database to accept these 2 little bits of code? Thanks
  15. I added each one seperately all were accepted except for 2 in which I cant get it too accept the "Return Status" or the "Returned Products" In Admin I get these errors when I clicked on "Returned Products" (1146 - Table 'wwwshop_osc1.returns_status' doesn't exist select returns_status_id, returns_status_name from returns_status where language_id = '1' [TEP STOP] and "Returns Status" Returns Status Action 1146 - Table 'wwwshop_osc1.returns_status' doesn't exist select count(*) as total from returns_status where language_id = '1' [TEP STOP] Anyone have any ideas as to why its not working, given that Ive installed the SQL. There are 8 tables installed all up.
  16. and when I try to import the SQL I get this error: Error SQL query: # phpMyAdmin MySQL-Dump # version 2.3.2 # http://www.phpmyadmin.net/ (download page) # # Host: localhost # Generation Time: Apr 07, 2003 at 03:11 PM # Server version: 4.00.12 # PHP Version: 4.2.3 # Database : `rma_osc` # -------------------------------------------------------- # # Table structure for table `configuration` # INSERT INTO configuration VALUES ( '', 'Default charge for restocking a non-faulty item', 'DEFAULT_RESTOCK_VALUE', '12.5', 'This is the charge applied to refund to cover the return of non-faulty items which are to be entered back into stock for resale', 9, NULL , '2003-03-01 15:22:17', '0001-01-01 00:00:00', NULL , NULL ); MySQL said: #1146 - Table 'wwwshop_osc1gzkeygzkeygzkey.configuration' doesn't exist
  17. Ausgirl

    RMA Returns error for 2.2 MS2

    Hi Jason, Yep, you were right, the tables are there. Yet when I first ran it, it came up error. Anyway, I will go ahead & install the files now & see what happens. Thanks for your help :)
  18. Ausgirl

    RMA Returns error for 2.2 MS2

    Hi Jason, Yep, you were right, the tables are there. Yet when I first ran it, it came up error. Anyway, I will go ahead & install the files now & see what happens. Thanks for your help :)
  19. Ausgirl

    RMA Returns error for 2.2 MS2

    Hi Jason, Yep, you were right, the tables are there. Yet when I first ran it, it came up error. Anyway, I will go ahead & install the files now & see what happens. Thanks for your help :)
  20. Ausgirl

    RMA Returns error for 2.2 MS2

    Hi Jason, Yep, you were right, the tables are there. Yet when I first ran it, it came up error. Anyway, I will go ahead & install the files now & see what happens. Thanks for your help :)
  21. Ausgirl

    RMA Returns error for 2.2 MS2

    Mmm you have to be quick with that edit button, doesnt stick around long. No, I havent installed this mod before, but I will have a look at the SQL file & see what is popping up. Thanks
  22. Ausgirl

    RMA Returns error for 2.2 MS2

    No, I dont see any edit button :(
  23. Ausgirl

    RMA Returns error for 2.2 MS2

    You know what? I didnt even realise that link was there. You cant edit your posts, once their there can you? I think this thread might be a bit of a ghost thread.
  24. Ausgirl

    RMA Returns error for 2.2 MS2

    Hello Jason Are you refering to me? :unsure:
  25. Ausgirl

    RMA Returns error for 2.2 MS2

    Hello, Could someone please explain why this is happening and how to fix it. Im on PHP Version 5.1.6 and have done the 060817 update, if that may help with my problem. Thanks :)
×