Jump to content

xronis

Members
  • Content count

    62
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  1. hi ,i get this running the http://hellasfon.com/e-shop/googlesitemap/index.php look at the urls in red .why is this happennig?there is a "/" missing .i find it very strange the permissions are ok ,also in the googlesitemap directory take a look at it please cause this is a great contribution any comments would be thankfull Warning: fopen(/home/###/public_html/e-shopsitemapproducts.xml) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/###/public_html/e-shop/googlesitemap/sitemap.class.php on line 291 ERROR: Google Product Sitemap Generation FAILED! Warning: fopen(/home/####/public_html/e-shopsitemapcategories.xml) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/###/public_html/e-shop/googlesitemap/sitemap.class.php on line 291 ERROR: Google Category Sitemap Generation FAILED! Warning: fopen(/home/###/public_html/e-shopsitemapindex.xml) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/###/public_html/e-shop/googlesitemap/sitemap.class.php on line 291 ERROR: Google Sitemap Index Generation FAILED! Array ( [QUERY] => Array ( [PRODUCTS] => Array ( [sTATUS] => success [NUM_ROWS] => 52 ) [CATEOGRY] => Array ( [sTATUS] => success [NUM_ROWS] => 19 ) [sAVE_FILE_XML] => Array ( [0] => Array ( [file] => /home/##/public_html/e-shopsitemapproducts.xml [status] => failure [file_exists] => false ) [1] => Array ( [file] => /home/##/public_html/e-shopsitemapcategories.xml [status] => failure [file_exists] => false ) [2] => Array ( [file] => /home/##/public_html/e-shopsitemapindex.xml [status] => failure [file_exists] => false ) ) )
  2. xronis

    proxypay

    i've installed the proxypay contribution without redirection but i see only the first transaction in the back office to understand what i ;m talking about : after the first succesfull test transaction i try a second one but nothing initiates if i produce an error like wrong url,i get the error page . cool i fix it and i see again the first transaction only is there an expirienced coder who suspects what's going on? is it the session id ,cookies or what since it's working the first time the xml message is sent why it doesn't recycle? please help me ,i'm stuck on this for a long time any comment will be appreciated thanks
  3. xronis

    ProxyPay3 Modules

    hi,i ;ve installed cc_eurobank module i understand you don't use this module but maybe u can help me out i set the correct url and it's working but only for the first transaction :'( the transactions after that appear nowhere,nor the bank logs.. i upload the same cc_eurobank.php and here we go again,only the first is ok,the rest seem ok in the site but nothing in the backOffice i suppose it has to do with the session id and it's expire or MerREF but i'm not sure i hear from Eurobank that the ProxyPay3 is as it was 5 or 6 years ago,nothing changed have you got any suggestions? thanks so much
  4. How can i change shipping module depending on product type?i mean some software products that have no shipping,just accounts to be enabled
  5. xronis

    cc_eurobank module help

    does it work with no certificate? could this be the reason?
  6. xronis

    ProxyPay3 Modules

    hey did you come up with something on this? i send data with cc_eurobank.php the transaction appears nowhere ... what can i do to fix this?
  7. xronis

    cc_eurobank module help

    i've received a Merchant Id and Hash Password from Eurobank but it's not working.I have in configuration this module enabled.The xml "send data" goes to https://ep.eurocommerce.gr/proxypay/apacsonline ..in my site everything seems to be ok after the transaction (i don't receive any error 0 though or something like that) ,but in the MerchantBackOffice there is nothing..i don't see the transaction neither the bank sees it.I receive customer's mail and everything is ok in the database but the rel transaction never happens has anybody used this with Eurobank ,please any comment will be usefull thanks
×