Jump to content

MimiQue

Members
  • Content count

    69
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MimiQue

  1. MimiQue

    Header Tags SEO

    Yes, you were correct! Thank you Jack. All I needed to do was update my configure file in the admin/includes folder, because of the paths changing from the transfer. Just wanted to post that I solved the issue in case someone else runs into the same problem. Good Day!
  2. MimiQue

    Header Tags SEO

    Also, confused on why the paths above are wrong, there is no such path on my directory. Another thing is the "fill tags" link shows up properly (works) however the main "Header Tags SEO" link and "Page Control" link does not... any thoughts?
  3. MimiQue

    Header Tags SEO

    Please help. I had installed the Header Tags SEO contribution a couple of months ago and everything was working properly. About a week ago I transfered the site to another folder, on the same server.... now I am getting this error when I click on the "Header Tags SEO" link in admin: Warning: opendir(/usr/www/users/jeansbodytech/catalog/) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /usr/www/users/mquarles/jeansbodytech/catalog/admin/includes/functions/header_tags.php on line 15 Failed to open dir Any thoughts? Help is much appreciated as always.
  4. They are all the same... thank you and I'll give it a shot!
  5. Quick question for a kind soul... I am not sure if this is an easy question or not, I certainly hope so. I would like to install a new os store however I want to use an os store I have already recently configured with a bunch of contributions. Should I copy the entire catalog to the new store and just install it? Or will I need to install a fresh store and then copy the files over separately after I have installed it. I'm sure I could figure this out but it might save me some time if someone has done this before. Many thanks for any advice. Kind Regards, Meredith
  6. MimiQue

    [contribution] Simple Template System (sts)

    Bill, I am not clear on what you are saying. Please explain what files you are referencing. I'm sure this is really simple and I just can't understand at the moment. I am still learning, thank you. Mimi
  7. MimiQue

    [contribution] Simple Template System (sts)

    I replied this this comment once before and there is something I left out. Also I am getting this error in my admin: Warning: require(includes/boxes/header_tags_seo.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home/content/i/v/y/ivyluxweb/html/catalog/admin/includes/column_left.php on line 42 Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required 'includes/boxes/header_tags_seo.php' (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in /home/content/i/v/y/ivyluxweb/html/catalog/admin/includes/column_left.php on line 42 :( Mimi
  8. MimiQue

    [contribution] Simple Template System (sts)

    Hi Bill, Thanks for the link! I have followed you instructions exactly and am close to completing this contribution. Unfortunately for me I have come to one step and can not move forward: - catalog\includes\languages\english\header_tags.php (for each language in your shop) This file was not included in the HTC from Jack. Any suggestions on what I should do? Thank you, Mimi
  9. MimiQue

    [contribution] Simple Template System (sts)

    Hi Bill, I am running into some issues with my STS template conflicting with the contribution from Jack, Header Tags SEO, or vise versa. (Additionally, I have installed the Separate Price Contribution if that makes any difference... even though I have not seen any problems with this contribution conflicting thus far.) The problem that I am running into is that the header tags are not loading on my index page (or any page for that matter) due to the STS template. I assume that I have done something wrong with the installation of my STS template that is causing this problem. I am clueless on how to correct this. I have been using the "test" sts_template file if this makes any difference. Any direction is very much appreciated. Thank you. Regards, Mimi
  10. MimiQue

    Header Tags SEO

    Hi Jack, I hate to be a pest... unfortunately I have to be... I did add the headertags command to the sts settings as mentioned in the instructions and the catalog/index.php, and for that matter all pages are giving me the title of my website and not "New Home Page Title". Will it be better for me to keep moving with this contribution and try to solve this problem later or continue to wait. Sorry to bother you about this again Jack, I really love this contribution though, I used a similar one a couple years back and it has been fabulous! Please help :( Thank you, thank you, Mimi
  11. MimiQue

    Header Tags SEO

    Hi Jack, Thank you, I followed your advise and my phpmyadmin game me a "success" response. I am however concerned about one factor, the page title does not read "New Home Page Title," for my index page. Is this normal for STS users or do I need to do something to fix this problem before moving forward with installation? Thank you for any advice. Regards, Mimi
  12. MimiQue

    Header Tags SEO

    Hi... I'm in need of some assistance. I would like to add this contribution to my site and am having some trouble uploading the sql file to my database. I am getting this error: Warning: require(includes/application_top.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home/content/i/v/y/ivyluxweb/html/headertags_seo_install.php on line 13 Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required 'includes/application_top.php' (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in /home/content/i/v/y/ivyluxweb/html/headertags_seo_install.php on line 13 I previously added the STS contribution and the Separate Pricing contribution. Additionally, I have had a few errors with the "application_top" files, sometimes they mysteriously go away and sometimes not. This isn't budging. Any help would be so much appreciated. My head is spinning :( Thanks, Mimi
  13. MimiQue

    Seperate Pricing Per Customer v3.5

    Well, well, I answered my own question... there was additional lines below the ?> at the bottom of the file. Deleting these spaces fixed my problem.
  14. MimiQue

    Seperate Pricing Per Customer v3.5

    Hello! I just installed this contribution and am getting these errors when I try to log in to my admin panel. Please Help! I am not sure why this is happening... Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/content/i/v/y/ivyluxweb/html/catalog/admin/includes/filenames.php:112) in /home/content/i/v/y/ivyluxweb/html/catalog/admin/includes/functions/sessions.php on line 102 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/content/i/v/y/ivyluxweb/html/catalog/admin/includes/filenames.php:112) in /home/content/i/v/y/ivyluxweb/html/catalog/admin/includes/functions/general.php on line 22 Any advise would be very helpful. Thanks, Mimi
  15. MimiQue

    [contribution] Simple Template System (sts)

    Thanks a bunch for all your help Bill! Mimi
  16. MimiQue

    [contribution] Simple Template System (sts)

    Hi Bill, Thanks for your help Bill, I am using your instructions for adding additional boxes. Works good however I keep getting this error: Fatal error: Call to a member function add_current_page() on a non-object in /home/content/i/v/y/ivyluxweb/html/catalog/includes/application_top.php on line 312 I am unsure why this is happening... and why it will disappear after a day if I don't touch the site. It happens when I try to insert an info box and there is an error in the box. Even if I fix the problem and reload all the backup files I still get the error. Here is the code from my application_top.php from line 301 -319 // navigation history if (tep_session_is_registered('navigation')) { if (PHP_VERSION < 4) { $broken_navigation = $navigation; $navigation = new navigationHistory; $navigation->unserialize($broken_navigation); } } else { tep_session_register('navigation'); $navigation = new navigationHistory; } $navigation->add_current_page(); // Shopping cart actions if (isset($HTTP_GET_VARS['action'])) { // redirect the customer to a friendly cookie-must-be-enabled page if cookies are disabled if ($session_started == false) { tep_redirect(tep_href_link(FILENAME_COOKIE_USAGE)); } Sorry to keep bothering you and thanks for you assistance. Thanks, Mimi
  17. MimiQue

    [contribution] Simple Template System (sts)

    Hi Bill, Thank you for the information regarding the flash for my header. I am still having trouble inserting the php search box contribution to the template. Every time I insert it it makes point after I insert it blank on the page... then if I refresh my browser it gives me the error Fatal error: Call to a member function add_current_page() on a non-object in /home/content/i/v/y/ivyluxweb/html/catalog/includes/application_top.php on line 312 The add on I am attempting to insert onto the template is the simple search box v2 below is a little code for reference... <a href="search.php">SEARCH OUR PRODUCTS</a> <?php include(DIR_WS_BOXES . 'search2.php'); ?></font> </div></td> </tr> </table> <table border="0" width="800" cellspacing="3" cellpadding="1"> <tr> <td valign="top" width="125"> <table border="0" width="125" cellspacing="0" cellpadding="1"> <tr> <td> </td> </tr> <tr> <td>$catmenu</td> </tr> <tr> <td>$categorybox</td> Any advice is appreciated. I can not even bring back up the website now because every page I attempt to go to gives me the same error... with that being said it has done this before and then "magically" went back to normal after a day, so I'm quite confused on what is happening here. I have not changed any other files or the application header file. Thanks again, Mimi
  18. MimiQue

    [contribution] Simple Template System (sts)

    I'd like to start off by saying... great contribution, thank you! I do have a couple of questions regarding the template: Can I use php code in the template? Reason I ask is because I was trying to change the appearance of the searchbox and also take it of an individual infobox. I tryed using another contribution for a simplified and custom search box, when I inserted the php code into the STS template everything below where I inserted the code went blank. Also I'd like to insert flash in the header, is this going to be a problem? Thanks in advance for any feedback. --- Mimi Que
  19. Hello, I am looking for a contribution that I can use for stock/inventory. There might be one out there but I keep looking and I am having no luck, maybe I am looking over something. What I need is very easy, let me try to explain: I have an apparel store that sells well, clothes. My apparel comes sized XS through XL and is available in 4 Colors per style. When I set up the products attributes, color and sizes, it does not let me specify what size or color is in stock and rather that the entire "style" is in stock. Sometimes I am missing sizes or colors in styles so I need my customers to know that they are out of stock so that they don't order.... yet, the program will not let me do this. I have to label that entire style out of stock. I hope I am not being confusing. Is there any contribution that will allow me to do this? For me to have to label each size in each color would be sooooo huge. I would have to list a style 20 times! That would take me forever. Any help would be so much appreciated! Thank you, MQ
  20. I'm getting this warning after I install the Google Sitemap with Admin, and I don't know what to do. Does anyone have any idea what might be wrong? Warning: main(includes/languages/english/FILENAME_GOOGLE_SITEMAPS): failed to open stream: No such file or directory in /home/cust2/user1285208/html/catalog/sitemaps.index.php on line 33 Fatal error: main(): Failed opening required 'includes/languages/english/FILENAME_GOOGLE_SITEMAPS' (include_path='.:/usr/share/pear') in /home/cust2/user1285208/html/catalog/sitemaps.index.php on line 33 What is strange is that in the instructions and files it does not mention anything about the includes/languages/english/FILENAME_GOOGLE_SITEMAPS, now there is a file with includes/languages/english/sitemaps.index.php file, but it doesn't indicate anything about FILENAME_GOOGLE_SITEMAPS.... hum. Any suggestions? Thanks if you can help.
  21. MimiQue

    Google Sitemap w/Admin

    Ok, I figured it out but this was wierd so hold on.... 1st I remove the "s" like you said, and this is strange because the file from the contribution had the "s" in it and then I put the googlesitemap.php file that is supposed to go in the admin/includes/languages/english file into the includes/languages/english file, so this would mean the downloads and instructions in the contribution were wrong. That just puzzles me why more people wouldn't have had this same problem. Oh, well, thanks for your help and I hope this might possibly help someone else. Happy Holidays, Meredith
  22. MimiQue

    Google Sitemap w/Admin

    I installed the other Google Sitemap contribution without the admin and it is working correctly yet I would still like to get this one working for convenience, and really... it's drivng me crazy why this isn't working. I checked the Step 3 and yes I did do that and it is in the correct file. But anyway the error message is saying the problem is in: Fatal error: main(): Failed opening required 'includes/languages/english/FILENAME_GOOGLE_SITEMAPS' (include_path='.:/usr/share/pear') in /home/cust2/user1285208/html/catalog/sitemaps.index.php on line 33 the includes/languages/english... file. That is where I am getting confused. I keep looking at this file and back at the main one, sitemaps.index.php, and considering nothing changed in the sitemaps.index.php file I assume it couldn't be this one. So it would have to be in the .../english... Ya, so in other words, I'm lost. Any more suggestions? Meredith
  23. Good God, nevermind, its working fine, I guess that one wouldn't work because I don't have articles or topics only products and etc. I do have one question thought I am a little confused about. Do I just type in the url with the .php extension on Google or do I have to use the .xml? I am confused on this one because Google says that only .xml is supported. Anyway if anyone could tell me that would be FANTASTIC! Thanks.MQ
  24. Ok I uninstalled the one with the admin feature and installed this one and now I am getting this error. The XML page cannot be displayed Cannot view XML input using XSL style sheet. Please correct the error and then click the Refresh button, or try again later. -------------------------------------------------------------------------------- End tag 'b' does not match the start tag 'br'. Error processing resource 'http://www.inbedsleepwear.com/catalog/googleSitem... articles_last_mod ASC<br><br><small><font color="#ff0000">[TEP STOP]</font></small>&... Anyone know how to fix this? Thanks MQ
×