Jump to content

kmiweb00

Members
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    Katsuhiko Harada
  • Gender
    Male
  • Location
    Japan
  1. kmiweb00

    PayPal IPN v0.97 released

    Unsupported Characters Error for Japanese modification Hello Pablo, Thank you for your contribution. And sorry for disturbing this forum due to lack of experience in using this posting system. I am trying to install this contribution of PayPal IPN v0.97 into my on-line shop which is being constructed by oScommerce-2.2MS1j-R7, the latest Japanese language version of osCommerce, language encode of EUC-JP (an encode accepted by PayPal), of Milestone 1. I have copied all new English files to Japanese language directories and also made chnages required on exisiting files in the directories modifications same as for English version, but with some necessary Japanese translation I think I have done everything perfect including set up in my PayPal account such as language set up, and have cleared most of problems some of which I have posted in this forum. I, however, am having hard time to settle the most fundamental point where switching to PayPal page. It has error message on unsupported characters. According to discussions in many forums, many people seem to be encountering this problem. But I have never found a solution. One point came to my attention after all is the following last line in catalog/checkout_paypalipn.php. tep_redirect("https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_ext-enter&redirect_cmd=_x click&business=".MODULE_PAYMENT_PAYPALIPN_ID."&item_name=".urlencode(ST ORE_NAME)."&item_number=".$insert_id."¤cy_code=".$paypal_ipn_currency." &amount=".$paypal_ipn_order_amount."&shipping=".$paypal_ipn_shipping_amount." &tax=".$paypal_ipn_tax_amount."&first_name=".urlencode($order->customer['firstna me'])."&last_name=".urlencode($order->customer['lastname'])."&address1=".urlencode( $order->customer['street_address'])."&city=".urlencode($order->customer['city'])."&stat e=".urlencode($order->customer['state'])."&zip=".urlencode($order->customer['postcode' ])."&email=".$order->customer['email_address']."&bn=oscommerce-osmosis-0.971m1&r eturn=".tep_href_link(FILENAME_CHECKOUT_SUCCESS, '', 'SSL')."&cancel_return=".tep_href_link(FILENAME_CHECKOUT_PAYMENT, '', 'SSL')."¬ify_url=".MODULE_PAYMENT_PAYPALIPN_NOTIFY_URL); When all of the customer’s original data like city name requested in this line is English, the above error does not show up. But the error message shows up if the original data is Japanese. Although I am beginner level on php, I am assuming that this contribution maybe is designed to work only under Europen language environment. Appreciate your suggestion. If I could succeed in this installing, I will post here major changes to Japanize this contribution. I am sure many Japanese people will be interested in this contribution and the modification. Thank you for your help in advance. Harada
  2. kmiweb00

    PayPal IPN v0.97 released

    E-Mail signature is missing in confirmation mail: I am almost making success in running v0.97, but needing help on the order confirmation e-mail. The fields for delivery address, billing address, and e-mail signature are blank. I could find a way to solve on delivery address and billing address, but not on e-mail signature. How can I display the e-mail signature at the bottom of the order confirmation e-mail ? Appreciate any help. Harada
  3. kmiweb00

    PayPal IPN v0.97 released

    Very sorry, but please disregard previous post. I am almost making success in running v0.97, but needing help on the order confirmation e-mail. The fields for delivery address, billing address, and e-mail signature are blank. I could find a way to solve on delivery address and billing address, but not on e-mail signature. How can I display the e-mail signature at the bottom of the order confirmation e-mail ? Sorry again, and appreciate help. Harada
  4. kmiweb00

    PayPal IPN v0.97 released

    I am constructing a new online-shop, using oScommerce-2.2MS1j-R7, an old but latest Japanese version, for my shop is all in Japanese. So I am not able to install the PayPal IPN Module v1.0 For 2.2MS2 but have to do this PayPal IPN v0.97 developed for MS1. Does PayPal IPN v0.97 still work with the current PayPal system ? For reference, PayPal has just started their service here in Japan. Appreciate any information and instructions. Katsuhiko Harada
  5. (Sorry. I forgot attaching the screen shot) I am installing PWA_1_2_5b, and have tried many times and ways to settle the following problems, but am almost giving up. These problems do not occur when I entered as a registered member, but when I enter and process an order without account. (1) When I proceed from create_account to checkout_shipping, I always get a blank page, and then the page after re-loaded the page. (2) Checkout_Payment page does not show payment method selection box as this screen shot. http://www.chikyunetwork.org/images/checkout_payment_trouble_screenshot_71109.jpg I am using oScommerce-2.2MS1j-R7, an old and Japanese version, for my shop is all in Japanese. But I have been successfully installing many constributions developed for oScommerce-2.2MS2. Appreciate if anyone helps me to solve this problem. Harada
  6. I am installing PWA_1_2_5b, and have tried many times and ways to settle the following problems, but am almost giving up. These problems do not occur when I entered as a registered member, but when I enter and process an order without account. (1) When I proceed from create_account to checkout_shipping, I always get a blank page, and then the page after re-loaded the page. (2) Checkout_Payment page does not show payment method selection box as per attached image. I am using oScommerce-2.2MS1j-R7, an old and Japanese version, for my shop is all in Japanese. But I have been successfully installing many constributions developed for oScommerce-2.2MS2. Appreciate if anyone helps me to solve this problem. Thanks. Harada
  7. kmiweb00

    [Contribution] Additional Images Module

    I am installing Additional Images v2.0.1, and have same problem as the following post #520.</FONT></FONT> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> I'm really hoping someone can help me on this. I am installing the additional images v2.0.0, and I'm following the install instructions but can't get past step B. I created the directories and copied all the files in step A. When I go to step B which is to go to the URL http://mydomain.com/admin/additional_images_configure.php (Using my URL instead of mydomain) I get the login window, I enter my id and password, but then get the error that "The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable." >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> I am using oScommerce-2.2MS1j-R7, an old and Japanese version, for my shop is all in Japanese. But I have been successfully installing many constributions developed for oScommerce-2.2MS2. As you know, admin and catalog folders are at the same level in MS1. This may be causing this problem. The current location of the file additional_images_configure in my shop is http://www.mydomain.com/e_cart/admin/addit...s_configure.php. I added japanese/additional_images.php and japanese/additional_images_configure.php without translation of texts at this stage, copying english/additional_images.php and english/additional_images_configure.php. Appreciate if anyone has any suggestion for me to solve this problem. Thanks.
  8. I am installing Additional Images v2.0.1, and have same problem as the following post #520 in the forum of [Contribution] Additional Images Module. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> I'm really hoping someone can help me on this. I am installing the additional images v2.0.0, and I'm following the install instructions but can't get past step B. I created the directories and copied all the files in step A. When I go to step B which is to go to the URL http://mydomain.com/admin/additional_images_configure.php (Using my URL instead of mydomain) I get the login window, I enter my id and password, but then get the error that "The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable." >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> I am using oScommerce-2.2MS1j-R7, an old and Japanese version, for my shop is all in Japanese. But I have been successfully installing many constributions developed for oScommerce-2.2MS2. As you know, admin and catalog folders are at the same level in MS1. This may be causing this problem. The current URL of the file additional_images_configure in my shop is http://www.mydomain.com/e_cart/admin/addit...s_configure.php. Appreciate if anyone helps me to solve this problem. Thanks.
×