Jump to content

mario64

Members
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

  1. I solved the problems with the special characters commenting this: //$name = utf8_encode($name); //$desc = utf8_encode($desc); $link = utf8_encode($link); I suppose because in my case the data is already UTF-8, this is not necessary.
  2. In 2.3.3, regarding the compression, as far as I've seen: If gzip compression is ON in OSC it sends the compression header (Content-Encoding:gzip) but because the rss feed created by the php file is not compressed, the browser fails. I turned off gzip compression in OSC and the feed is received correctly by IE and FF. It's a good idea to leave gzip compression ON. In my case, the server compresses the pages so they arrive compressed. No loss due to OSC not compressing them. And the code had a few "> extra characters so it didn't display correctly, that's the problem sahilsaid had. I have problems too with special characters like é è ô
  3. mario64

    Images like amazon

    Totally helpful, thank you.
  4. mario64

    Images like amazon

    Hello, I'm gonna install an osCommerce store, the client wants images like amazon, with zoom-in, is there an add-on for that? Could you please recommend an add-on to have more images in the store? Thank you, bye.
  5. Hi bumbarash, thank you, it's working, I can navigate thru the categories, but when I click on a product to see its description I get: 1054 - Unknown column 'popt.language_id' in 'where clause' select count(*) as total from products_options popt, products_attributes patrib where patrib.products_id='211' and patrib.options_id = popt.products_options_id and popt.language_id = '2' [TEP STOP] The site is in Spanish. Any ideas? I wonder if the tables are the same in OSC and CREloaded.
  6. Hi, I installed the contribution in a site (CREloaded). Trying to see the /mobile/index.php or /mobile/mobile.php I get: Template Error : Error with Helius1 Template I can see /mobile/includes/mobile.css I think this is a path problem but I can't seem to fix it. For a moment I could see the mobile.php page but not the index.php, now I can't see any of those. /mobile/includes/configure.php: define('DIR_MAIN_HTTP_CATALOG', '/'); define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/mobile/'); define('DIR_WS_IMAGES', '../images/'); define('DIR_WS_INCLUDES', '../includes/'); define('DIR_MOBILE_IMAGES', 'images/'); define('DIR_MOBILE_INCLUDES', 'includes/'); define('DIR_MOBILE_MODULES', DIR_MOBILE_INCLUDES . 'modules/'); define('DIR_MOBILE_CLASSES', DIR_MOBILE_INCLUDES . 'classes/'); define('DIR_MOBILE_HEADERS', DIR_MOBILE_INCLUDES . 'headers/'); define('DIR_MOBILE_LANGUAGES', 'includes/languages/'); define ('MOBILE_IMAGE_WIDTH', '80px'); define ('MOBILE_IMAGE_HEIGHT', '80px'); define ('FILENAME_MOBILE', 'mobile.php'); define ('FILENAME_PRODUCTS', 'products.php'); define ('FILENAME_ABOUT', 'about.php'); define ('FILENAME_SEARCH', 'search.php'); define ('FILENAME_LANGUAGES', 'languages.php'); define ('SEO_ENABLED', 'false'); Configure.php of the site: /* osCommerce, Open Source E-Commerce Solutions [url="http://www.oscommerce.com"]http://www.oscommerce.com[/url] Copyright © 2003 osCommerce Released under the GNU General Public License */ // Define the webserver and path parameters // * DIR_FS_* = Filesystem directories (local/physical) // * DIR_WS_* = Webserver directories (virtual/URL) define('HTTP_SERVER', 'http://www.example.com/'); // eg, [url="http://localhost"]http://localhost[/url] - should not be empty for productive servers define('HTTPS_SERVER', ''); // eg, [url="https://localhost"]https://localhost[/url] - should not be empty for productive servers define('ENABLE_SSL', false); // secure webserver for checkout procedure? define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', 'www.example.com'); define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', ''); define('HTTP_COOKIE_PATH', ''); define('HTTPS_COOKIE_PATH', ''); define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', ''); define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', ''); define('DIR_WS_IMAGES', 'images/'); define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES . 'icons/'); define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/'); define('DIR_WS_BOXES', DIR_WS_INCLUDES . 'boxes/'); define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES . 'functions/'); define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES . 'classes/'); define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES . 'modules/'); define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES . 'languages/'); //Added for BTS1.0 define('DIR_WS_TEMPLATES', 'templates/'); define('DIR_WS_CONTENT', DIR_WS_TEMPLATES . 'content/'); define('DIR_WS_JAVASCRIPT', DIR_WS_INCLUDES . 'javascript/'); //End BTS1.0 define('DIR_WS_DOWNLOAD_PUBLIC', 'pub/'); define('DIR_FS_CATALOG', '/home/user/public_html/'); define('DIR_FS_DOWNLOAD', DIR_FS_CATALOG . 'download/'); define('DIR_FS_DOWNLOAD_PUBLIC', DIR_FS_CATALOG . 'pub/'); // define our database connection define('DB_SERVER', 'localhost'); // eg, localhost - should not be empty for productive servers define('DB_SERVER_USERNAME', ''); define('DB_SERVER_PASSWORD', ''); define('DB_DATABASE', ''); define('USE_PCONNECT', 'false'); // use persistent connections? define('STORE_SESSIONS', 'mysql'); // leave empty '' for default handler or set to 'mysql' Any help is appreciated. I didn't install the site nor the template. Thank you, bye.
×