Jump to content
Latest News: (loading..)

egliteaw

Members
  • Content count

    64
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by egliteaw


  1. Thank you JcMagpie.  I have tried what you mention above but still get an "Invalid login attempt" warning after creating the new administrator account.  I don't see any hashes in the admin/.htaccess file to remove....Am I maybe missing something?


  2. Urgent request!  I am unable to access to admin side of my website (which means no new products or processing orders!).  I have tried forcing a reset by emptying the administrators table but it does not register the new username created, only the hash for the password.  When I try to edit the database to include the username with the hash it is still showing as "invalid login attempt".

    I have new products that need to be added for my employer tonight....PLEASE HELP!


  3. Customers are having a problem with the login page. Sometimes they are taken directly to it when they come to the site, without getting to browse the rest of the site, and get stuck in a login page loop. They can create an account, but it takes them back to the login page.

     

    This only seems to happen with IE7 or AOL, but doesn't happen all the time. Has anyone else had this kind of problem? Is it IE & AOL or bad code somewhere?

     

    Please help!!

     

    Thanks in advance,

    Randy

     

     

    I am going to bump this because I am having the same issues with a client site and we are starting to lose customers. Can anyone out there give us an answer? This would seem to be a major glitch!


  4. Jack,

     

    This query appears to be the problem...

     

    $customers_query = tep_db_query("SELECT customers_id, customers_firstname, customers_lastname FROM " . TABLE_CUSTOMERS . " where customers_firstname = '" . $names[0] . "' AND customers_lastname = '" . $names[1] . "'");

    $cust = tep_db_fetch_array($customers_query);

    $reason = $_POST['blacklist_reason'];

    $ban = ($_POST['ban_customer'] == 'on') ? '1' : '0';

     

    When I ran the sql in phpMyAdmin, it didn't find any records as written. I had to remove the "Where" clause to get any results. I am not sure if the rest of the contrib will work if I remove that portion of code though since there are attributes attached to the where conditions.


  5. I have just finished installing this contrib and I think I may have missed something. Everything seems to look fine in admin, but it isn't pulling up any of my customers from the customer table. How do I get the customer names to show in the left drop down so I can add them to blacklist?


  6. I am considering installing the WPP Direct and Express payments contrib but am concerned that it may not work well with the this contribution since I already have guest account installed. I know that it supposedly does not work with PWA...has anyone installed both of these contributions together?


  7. I recently installed the latest FEC contribution and seem to be having some problems. If a guest user orders a product with no attributes the checkout goes smoothly, however if they order a product that has attributes the system freezes. The user can get to the screen to enter their shipment information, but when they click continue it never goes anywhere. They cannot complete the order...

     

    I have tried everything I can think of and looked in all the forums for similar issues and cannot find what the problem is.

     

    Any suggestions would be great! Could this be because I am using the download controller contrib?

     

    My sandbox site is www.snowladydesigns.com/osc if you want to check it out...the product that is causing problems is called "isabella"...


  8. I just installed the latest FEC pack....

     

    This is an EXCELLENT contribution! It does everything that I need...only one small problem: I am missing two of the button images using create_account2.php...

     

    The images I'm missing seem to be

    button_create_account.gif

    and

    'button_end_shopping.gif'

    :thumbsup:

     

    Is there somewhere that I can get these images?


  9. I just installed the latest FEC pack....

     

    This is an EXCELLENT contribution! It does everything that I need...only one small problem: I am missing two of the button images using create_account2.php...

     

    The images I'm missing seem to be

    button_create_account.gif

    and

    'button_end_shopping.gif'

     

    Is there somewhere that I can get these images?

     

     

    Sorry, meant to post this in the contributions support thread.... :blush:


  10. I just installed the latest FEC pack....

     

    This is an EXCELLENT contribution! It does everything that I need...only one small problem: I am missing two of the button images using create_account2.php...

     

    The images I'm missing seem to be

    button_create_account.gif

    and

    'button_end_shopping.gif'

     

    Is there somewhere that I can get these images?

×