Latest News: (loading..)

tnier

Members
  • Content count

    95
  • Joined

  • Last visited

About tnier

Profile Information

  • Real Name
    Tom
  1. when turning on the Ready-to-ship only i get this error Warning: usort() [function.usort]: Invalid comparison function in /home/dtpetsup/public_html/catalog/includes/modules/shipping/upsxml.php on line 244 line 244 says usort($productsArray, ready_to_shipCmp); anyone know how to fix thanks
  2. Hi When i click on a flag to translate my site all it dose is take me to the babelfish home page.. anyone know whats wrong or how to fix Thanks
  3. Yes i ran the fill tags for the test i get Option Error: The Search Engine Friendly option is set. This should be disabled since it can cause various problems. Database/File Mismatch Error: The number of file entries in the database (21) does not match the number in the includes/header_tags.php file (19). Files not in the includes/header_tags.php file: 0 allprods.php
  4. Hi When i click on a category i see the header tag.. when i click on a sub category under the main category i see the header tag.. when i click on a product all i see in the header tag is Mozzila Firefox.. is there something im doing wrong or missed.. Thanks Tom
  5. I guess support for this contribution is over.. to bad.. seemed like a good mod.hate to take it down hopefully some day the bugs will be worked out
  6. Hi I Hope someone can help me here.. I see that on my categories the ones that go 2 deep the mod works but on my categories that go 3 deep or more its giving me the no content error.. If i click on category that has sub categories it shows up.. but if i click on other categories that have other categories listed under it ..it doesn't work Thanks
  7. Anyone know how to fix this. The new products glide shows up after clicking on some categories but clicking on other categories .. I get a " no content exists at page 1! loading 1st page instead " Thanks
  8. Or i should say its not picking up on all the sub directories.. Thanks Tom
  9. Hi Ok that worked ..but only for the first category sub directory the other sub directories still give the error. Thank for your help Tom
  10. Hi Thanks Alot ..got it working now.. Is there away to just have the new products show just on the home page only.. cause when you click on a Category.. a popup says" no content exists at page 1 loading first page instead " but when you click on a sub category from that page it works.. If you need to see my site is www.dtpetsupplies.com Thanks Tom
  11. Hi It there a way to center this..its off to the right alittle Thanks Tom
  12. Hi Anyone know how to fix this error 1136 - Column count doesn't match value count at row 1 ran the sql and tipple checked everything and still getting it Thanks Tom
  13. Hi I downloaded version 1.2 but dont see this part of the code to change to set it up for new products. $xmlfile .= "\t\t" . '<product filename="'.$new_image.'" productname="'.$specials['products_name'].'" productprice="'.($specials['products_price'] > 0 ? $kampanya->display_price($specials['products_price'],'') : 'P.O.A').'" url="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCT_INFO, 'products_id=' . $specials['products_id']). '" />'."\n"; Thanks
  14. Hi Thank you very much that worked.. but now the images are to big and being cut off would you know how to fix that Thanks Tom
  15. Hi Thanks for the help but it doesnt seem to work.. it gives me this error.. 1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1 select distinct p.products_id, p.products_image, p.products_tax_class_id, p.products_price, pd.products_name from products p, products_description pd where p.products_status = '1' and p.products_date_added > '2008-06-14' and p.products_id = pd.products_id and pd.language_id = '1' order by p.products_date_added desc limit [TEP STOP]