Jump to content

macombmarineparts

Members
  • Content count

    59
  • Joined

  • Last visited

  1. macombmarineparts

    Easy to use messenger status

    When I enable this contribution I get an error on the page but I can not find how to correct it. In the lower left corner of IE7 it states "Done, but with errors on the page" If you click it it shows: Problems with this web page might prevent it from being displayed properly or fucntion properly. LINE:524 Char:11 Error: Expected '/' Code: 0 URL: http://www.blahblahblah.com/catalog/index.php can anyone help me out on this? Thanks Pete
  2. macombmarineparts

    RSS Feed contribution support thread

    WORKING!!...the RSS.PHP did not upload properly to the catalog/ directory Thanks for all your help!!
  3. macombmarineparts

    RSS Feed contribution support thread

    Its set at 20.....still only get a blank page....should there be links?
  4. macombmarineparts

    RSS Feed contribution support thread

    OK just another quick question.....what should you see when you click on the RSS icon or click on the RSS link from the information box? All I am getting is a blank white screen...is that correct? Thanks Pete
  5. macombmarineparts

    RSS Feed contribution support thread

    Thanks that did the trick!!
  6. macombmarineparts

    RSS Feed contribution support thread

    Hello!! I am trying to get V2.0 to work.... I am getting this error in the admin: 1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ' p.products_to_rss from products p, products_description pd where p.products_id ' at line 1 select pd.products_name, pd.products_description, pd.products_url, p.products_id, p.products_quantity, p.products_model, p.vendors_prod_id, p.products_image, p.products_price, p.vendors_product_price, p.products_weight, p.vendors_prod_comments, p.products_date_added, p.products_last_modified, date_format(p.products_date_available, '%Y-%m-%d') as products_date_available, p.products_status, p.products_tax_class_id, p.vendors_id, p.manufacturers_id from, p.products_to_rss from products p, products_description pd where p.products_id = '10577' and p.products_id = pd.products_id and pd.language_id = '1' Can anyone assist me? Thanks in advance!!Pete
  7. macombmarineparts

    PWA - Session Checkout Issue

    Hello!! I have just installed PWA V2.0a and my checkout_success.php looks nothing like what you are showing in the above posts. I looked again through the install and there is nothing there that suggests modifing the checkout_success.php file.......AM I good or should I go get the checkout_success.php file from a previous contribution and modify it as stated in the prior posts??? Thanks for the help in advance!! Pete
  8. macombmarineparts

    Multi_Vendor_Shipping new thread

    Jim: I uploaded your code onto my server.....there was no change in operation. When logged in - no estimate. I spent some time trying to change the code to act is if your not logged in when you are.....I'm not efficient enough.... Is there a way to do this or possibly find a way to remove the estimate button when someone is logged in? Thanks Pete
  9. macombmarineparts

    Multi_Vendor_Shipping new thread

    MVS Shipping V1.1b Interesting - didn't log in and put an Item in the cart....hit the process button was able to get the ship estimator to work fine....hit the estimate shipping button on the page (leaving the page open) and then logged in - went back to the estimator page and re-type in the zip code...it worked all info from logged in customer was transferred. Now if I just log in and add something to the cart and try to get an estimate it still just freezes....any help on this is greatly appreciated!! Pete
  10. macombmarineparts

    Multi_Vendor_Shipping new thread

    I was able to set the debug to yes and comment out the white text so it would be black and I could read it. However - same problem. It works great when not logged in but when I am logged in it never gets to a point to even show the debug data - at most I get a white background then the IE7 error page... any help is greatly appreciated!! Pete
  11. macombmarineparts

    Multi_Vendor_Shipping new thread

    I see where to change the code to yes to start the debug but how do you actually get the data thats being passed? Thanks again Pete
  12. macombmarineparts

    Multi_Vendor_Shipping new thread

    Jim: Using just the UPS XML module - the thing is that it work with no problems when not logged in. I'm guessing it's in where the data is transfered from the clients account?? Still think it could be a server issue if it works when not logged in? Thanks Pete
  13. macombmarineparts

    Multi_Vendor_Shipping new thread

    Hello!! Trying to get the MVS shipping cost estimator to work. Finding it works well when you are not logged in - However when logged in it pops up the estimator window but stalls... can anyone help???? Thanks Pete
  14. macombmarineparts

    Multi_Vendor_Shipping new thread

    Hello All... Is there a way to hide the shipping costs on the checkout_shipping.php page? Thanks in advance!! Pete
  15. macombmarineparts

    Amount till free shipping

    Has anyone solved this? Thanks
×