Jump to content

slopface

Members
  • Content count

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by slopface

  1. slopface

    Seperate Pricing Per Customer v3.5

    Hi Folks, Ive got a problem with the specials scroll contib that list the specials the number of times that a product is created of specials for different customer groups. Any help? Thanks in advance, Apache
  2. Hi Folks, I can not get the display of the attributes to be sorted according to the values in the DB. I've modded the products_info.php with qt. pro and attrib sort. // attrib sort $products_attributes_query = tep_db_query("select count(*) as total from " . TABLE_PRODUCTS_OPTIONS . " popt, " . TABLE_PRODUCTS_ATTRIBUTES . " patrib where patrib.products_id='" . (int)$HTTP_GET_VARS['products_id'] . "' and patrib.options_id = popt.products_options_id and popt.language_id = '" . (int)$languages_id . "' order by patrib.attribute_sort"); $products_attributes = tep_db_fetch_array($products_attributes_query); if ($products_attributes['total'] > 0) { //++++ QT Pro: Begin Changed code $products_id=(preg_match("/^\d{1,10}(\{\d{1,10}\}\d{1,10})*$/",$HTTP_GET_VARS['products_id']) ? $HTTP_GET_VARS['products_id'] : (int)$HTTP_GET_VARS['products_id']); require(DIR_WS_CLASSES . 'pad_' . PRODINFO_ATTRIBUTE_PLUGIN . '.php'); $class = 'pad_' . PRODINFO_ATTRIBUTE_PLUGIN; $pad = new $class($products_id); echo $pad->draw(); //++++ QT Pro: End Changed Code Where do I change the code to sort the table for the attributes according to the attrib sort values? Thanks in advance, Peter
  3. Thanks Jack that did the trick.... However, I do still get the warning in the top!!! How can I eliminate that one :) Thanks in advance, /Thomas
  4. Hi Jack, When I press update, the next screen says "The file isn't writable" !!!! Any clue??? The attributes are OK I think. But what file is it that is "The file isn't writable"? Thanks in advance, Thomas
  5. Hi Jack, I've set the attribute to 777 and 755, but none of it works!!! Any ideas? /Thomas
  6. Hi Folks, I've just install the new version 2.6.3 from april 2nd. I get this odd message "The file isn't writable". I try to update the text control. Further I get this at the top "Permissions settings for the /hsphere/local/home/xxxxx/xxxxx/xxxxx/catalog/includes/languages/danish/header_tags.php file appear to be incorrect. Change to 755" What file do we talk about??? Thanks in advance, THomas
  7. Any clues to the below problem. Any help is appriciated!! Thanks in advance, Slopface
  8. Hi Folks, When I press the "STOCK" button I get this eroor message. 1052 - Column 'products_options_name' in field list is ambiguous select products_name,products_options_name as _option,products_attributes.options_id as _option_id,products_options_values_name as _value,products_attributes.options_values_id as _value_id from products_description, products_attributes,products_options,products_options_values where products_attributes.products_id=products_description.products_id and products_attributes.products_id=29 and products_attributes.options_id=products_options.products_options_id and products_attributes.options_values_id=products_options_values.products_options_v alues_id and products_description.language_id=4 and products_options_values.language_id=4 and products_options.products_options_track_stock=1 and products_options.language_id=4 order by products_attributes.options_id, products_attributes.options_values_id What does it mean? Thanks in advance, Thomas
  9. slopface

    AJAX Attribute Manager support

    Soted out the problem myself :) In the QT Pro file pad_base.php in catalog->includes->classes Change the line around 317 from $products_options_query = tep_db_query("select pov.products_options_values_id, pov.products_options_values_name, pa.options_values_price, pa.price_prefix from " . TABLE_PRODUCTS_ATTRIBUTES . " pa, " . TABLE_PRODUCTS_OPTIONS_VALUES . " pov where pa.products_id = '" . (int)$this->products_id . "' and pa.options_id = '" . (int)$products_options_name['products_options_id'] . "' and pa.options_values_id = pov.products_options_values_id and pov.language_id = '" . (int)$languages_id . "'"); to $products_options_query = tep_db_query("select pov.products_options_values_id, pov.products_options_values_name, pa.options_values_price, pa.price_prefix from " . TABLE_PRODUCTS_ATTRIBUTES . " pa, " . TABLE_PRODUCTS_OPTIONS_VALUES . " pov where pa.products_id = '" . (int)$this->products_id . "' and pa.options_id = '" . (int)$products_options_name['products_options_id'] . "' and pa.options_values_id = pov.products_options_values_id and pov.language_id = '" . (int)$languages_id . "' order by pa.products_options_sort_order"); /Thomas
  10. slopface

    AJAX Attribute Manager support

    Hi Folks, I wondered if any of you guys have used the sort option in this awesome contrib in the product_info.php file? What I'm thinking of is that the attibutes are listed in the sequence/order that is entered in the catalog. Any advice? Thanks in advance, Thomas
  11. Hi Tom, Would it be possible that you could upload one of your "older" version for download on your website? Thnaks in advence, Thomas
  12. I've got the same issue. I do just get this error message: I've also tried to put the hole path to the thumbnails directory. I have made sure that the CHMOD is set to 777! Anyone that can help me!!! If I turn off server cache the pictures show up as normal. Thanks in advance, Thomas
  13. Hi Folks, What do I need to do to get the text watermarks to work? I can easely get the image watermark to work! Any iedeas to what could be wrong? Thanks in advance, /Thomas
×