Jump to content

JohnnyVegas

Members
  • Content count

    78
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  1. JohnnyVegas

    [contribution] Simple Template System (sts)

    In have the pre beta release 2.01 running. Had it for some time now. I am editing the products page. The only issue I see is the $addtocartbutton. The button shows fine but it does nothing while clicked. The $reviewbutton also has an issue. It shows the button but is not clickable. What is the issue?
  2. JohnnyVegas

    [contribution] Simple Template System (sts)

    Hey STS people.. I have been using STS for awhile now and love it. My next step is to have the category menu turned graphical buttons. Does anyone know of a Contrib that will do this and work with STS? In short, I want to have graphical buttons for each category in stead of a list of text. Please help been searching for 2 days. Thanks johnny
  3. anyone? I found it in the checkout_process.php
  4. I am running AUthorize.net with curl fix latested. I install Credit class over it but at check out I get an error saying Authorize can not connect to server. Ok. So I changed back catalog/checkout_process.php back to before I added it and Authorize now works again but of course Class does not. I have tried multiple times with a compare program but can not get the two to mach. I always just get errors. Could Some please post your catalog/checkout_process.php here if you are running the Authorize.net contrib with this? Huge help. Been struggiling with this for a week now.
  5. I am looking into this too.nd or fix for this.? I see the same issue. Is there a work around?
  6. After installing Class voucher over Authorize.net 1.7 ...Authorize can not connect to AUthorize server. I have found the 2 files that Class/voucher alter that Authorize 1.7 consolidated does too. The problem is in the follow 2 files. catalog/checkout_payment.php catalog/checkout_process.php I did a compare and it's not an easy add. Seems they share some fuctions and the changes are strange or just above my understanding. Could someone please help with this? I can post the files here for some to compare for me. This would be a great FIX for the many users here who take Authorize.net..
  7. Installed both and did a compare. After installing Clas voucher over Authorize.net 1.7 Authorize can not connect. I have found the 2 files that Class/voucher alter that Authorize 1.7 consolidated does to catalog/checkout_payment.php catalog/checkout_process.php I did a compare and it's not an easy add. Seems they share some fuctions and teh changes are strange or just above my understanding. Could someone please help with this? I can post the files here for some to compare for me. :blink:
  8. JohnnyVegas

    This is for people who use original paypal module

    PayPal IPN will solve this problem for you. Do it.
  9. JohnnyVegas

    PayPal not returning IPN details

    having this exact problem today too. The last 5 orders have not returned the IPN information correctly. I have one order work fine on the 30th every order after that the IPN seems dead. It's been working fine for 2 weeks up till this week. Any advice would be great. ;)
  10. JohnnyVegas

    [Contribution]Paypal IPN - Devosc

    Maniac I have been using this for a few weeks with no trouble untill recently. I am having the exact same problem now. My IPNS are not getting returned all of a sudden. Something is very wrong here now. Is everyone now having this issue?
  11. JohnnyVegas

    [Contribution]Paypal IPN - Devosc

    Triple post.. Holy Frag..
  12. JohnnyVegas

    [Contribution]Paypal IPN - Devosc

    Triple post.. Holy Frag..
  13. JohnnyVegas

    [contribution] Simple Template System (sts)

    Whos the man! That did it. I think what was happening was when I resaved the main STS to the ST_Templates folder, Dreamweaver auto changes all the links in the page. It changed the stylesheet file address to ../ though it needed to stay the same. Awesome. Thank you. So angry I missed it.
  14. JohnnyVegas

    [contribution] Simple Template System (sts)

    Given that it works for me and presumably for many others here you can make a reasonable assumption that it's user error. Iggy It seems like the CSS is all screwed on the categories pages. I have tried everything but it just won't work correctly. This is my 5th time setting up and writting code for OSC and can not figure this one out. I am willing to try anyones suggestions on this one. Thanks!
  15. JohnnyVegas

    [contribution] Simple Template System (sts)

    So what could it be? Any ideas?
×