Jump to content

pantsman28

Members
  • Content count

    12
  • Joined

  • Last visited

  1. pantsman28

    Visitor Web Stats 3.2.1

    Yet again thanks for the help, it appears even after numerous updates to the contrib it still needs a lot of work, even the latest version is missing some of the basics you have filled in and found many pictures in one pack that is not in the lastest pack. Any ideas on an alternative to visitor web stats?
  2. pantsman28

    Visitor Web Stats 3.2.1

    Again thank you, Its been a while so forgot most of what I had learnt which wasn't a lot. do you know much about this contrib? because now its working it doesnt look that good its missing all the pictures but before you say it i have checked and uploaded the pictures right click the images and i get admin/DIR_WS_FLAGSgb.gif. all flags are located catalog/admin/images/flags. is this correct?
  3. pantsman28

    Visitor Web Stats 3.2.1

    You star thank you, i had been looking at this far to long and didnt do the mod on the admin side of the database_tables.php any idea how to change the name of the BOX_VISITORS in the admin to something more user friendly?
  4. Not sure if this is in the correct part in this forum. Install the visitor web stats 3.2.1 to the letter and followed all parts. I did not have any previous version install so ran the new_install_visitors.sql in phpadmin. but when i click on admin > reports > BOX_VISITORS i get the below error! I checked my database and a table called visitors does exist but not TABLE_VISITORS Any help would be great! 1146 - Table 'hostname_osc1.TABLE_VISITORS' doesn't exist DELETE FROM TABLE_VISITORS where (TO_DAYS(now()) - TO_DAYS(date) > '60') [TEP STOP]
  5. pantsman28

    Ultrapics + Lightbox 2.03.3

    Hi all. this thread made interesting read and manage to solve many issues i had with installation of both ultrapics and now lightbox on a template given to me. One problem i can't solve is the next/prev lightbox buttons to navigate between the additional pictures. Each picture opens ok in lightbox so I guess its not a fault with the css,product_info but lies with either popup_image or the additional_images my tester site is http://www.whiteyonline.com/osc/product_in...products_id=132 can anyone help please?
  6. found it. the admin/header_tags_controller permissions need to set to 644 and it fixes all of the above problems. finally it all works
  7. I replaced all the server files from the HTC 2.6.3 pack so they should be good but will compare files again just to make sure! I did the permissions on catalog/includes/header_tags.php & catalog/includes/languages/english/header_tags.php It all works from tests on products and manufacturers but just can't access the admin> header tags because of this internal server error so still at a loss
  8. I have been scratching my head for days over this and search this forum for answers. I have installed all sections of this contribution and started receiving an error 404 page not found accessing admin>header tags fixed that with the help from here but now get Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, webmaster@********.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Sure enough my server reports error Premature end of script headers: header_tags_controller.php I have followed help in this thread to remove the extra return after the end ?> Can anyone shed some light on the fix, and was wondering if i was missing a command in the htaccess file?
  9. pantsman28

    Meta Tag Controller Support

    LOL. i did try to revert back but found the meta tags for description and keywords still didnt work. Do they still work for you?
  10. pantsman28

    Meta Tag Controller Support

    What line of code did you remove?
  11. pantsman28

    Meta Tag Controller Support

    noob here, i have installed this add on and experiencing the same problem as others regarding NAVbar_title showing on all pages. I know this question as popped up on a number of times, but cant see a clear reply to this problem. it appears not to be showing the proper meta tags for each product like it does on www.itchi-tech.co.uk i have already installed seo-g web friendly urls contrib. really need help with this one before i remove it and try another one which might work. example of it not working www.banksidetackle.com/shop/
×