Jump to content

allcam

Members
  • Content count

    38
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by allcam

  1. allcam

    PayPal Express Checkout IPN Payment Module

    I have osCommerce 2.2 MS2 and I tried to install this module, I followed all installation instructions, and doubled checked each and every file, but still have this problem: Fatal error: Call to a member function update_status() on a non-object in ..../catalog/checkout_shipping.php on line 34 I have run the "ec_diagnostics.php" and everything were green. I tried to read into the code around line 34 of "checkout_shipping.php", and they are: ... $paypal_ec_check = tep_db_query("SELECT configuration_id FROM " . TABLE_CONFIGURATION . " WHERE configuration_key = 'MODULE_PAYMENT_PAYPAL_EC_STATUS' AND configuration_value = 'True'"); $ec_enabled = (tep_db_num_rows($paypal_ec_check) ? 1 : 0); if ($ec_enabled) { require(DIR_WS_CLASSES . 'payment.php'); $payment_modules = new payment; require(DIR_WS_CLASSES . 'order.php'); $order = new order; $paypal_ec->update_status(); // this is line 34 $ec_enabled = (($paypal_ec->enabled)? 1 : 0); } ... It seems to me that $paypal_ec was not defined previously anywhere. Was this because my osCommerce 2.2 MS2 was too old?
  2. allcam

    Error when trying an advanced search

    I just replaced the advanced_search_result.php with the one included in the lastest download version : osCommerce Online Merchant v2.2 Release Candidate 2a, and it works. If you have sperate price per customer, then you might not want to do this.
  3. allcam

    Error when trying an advanced search

    I tried to change above, but still have the same problem
  4. I tried to search for an answer for quite sometime now and hope somebody will be able to help: I installed imagemagic without any problem and everything seems to be working normally, but there is one minor problem: if i upload the same image file via the osCommerce admin panel, then the thumbnail of that image failed to show on either the category listing or the product info page, however if you click to enlarge the thumbnail, the image works normally. Stangely when i use the oscommerce admin to copy a product as a new products (hence two products with the same image file), the thumbnail and image for both products works normally. The reason why I upload the same image files is: sometimes two products actually have the same image, or I use one of the product image as the category image. When the problem occurs, i have to change the file names of both products (or one product one catagory) to solve the problem.
  5. allcam

    Buy_Two_Module

    The module looks exactly what I want, and installation intructions is also very clear. I also have the same problem as 'yopyop22', the Buy-Two is display the bundle products in random, not the products defined by the Xsell module. So now the product pages display two sets of "We recommend:", one by Xsell and one by Buy_Two. I have made sure both switches are on, i.e. Use the Buy_Two_Module ---> yes and Want to make use of X-Sell Contrib? ---> yes I have check the datebase TABLE_PRODUCTS_XSELL, and I can see there are plenty of records and the data have no problem. I then checked the core file of the buy_two_func.php, I can see it queries into the TABLE_PRODUCTS_XSELL, but not sure how the value bundle_product_b was obtained according to this query result. There is also a switch: XSELLONLYYESNO=='only' which dose not seems to be related to any of the configuration settings. (Please DO Forgive for my very limited knowledge of PHP). Please can somebody give me some help.
  6. I changed the abbreviation of "Aberdeenshire" to "ADN" and it looks the problem solved. I realised that Aberdeenshire was not in the original county list and added by us. We initially use "ABDN" as the abbreviation which caused this "Yorkshire" --> "Aberdeenshire" problem.
  7. Here is another county bug: During the new account registration, if a customer enter "Yorkshire" as his county, the osCommerce accepts it but change the county to "Aberdeenshire". Normally if a customer enters a county which is not in the list, then osCommerce will ask the customer to select the county from the list. I am not sure why osCommerce accepts the input but change the county to "Aberdeenshire".
  8. I have the same problem, and i have found the reason now: Under Configuration --> Affiliate problem --> Order Min Status, change the figure to "0",
  9. Hi Jack, Yes it is in the default catalog folder, strange thing is although i get this warning message, it seems that the contribution is functioning normally!
  10. I have the same error message in the admin section, althoug the contribution seems to be working normally. The mentioned header_tag.php is in the right folder, and the permission was set to "777", have anybody find the problem?
  11. allcam

    Meta Tag Controller Support

    Isn't it better / more precise if the header tags are edited manually? I like the idea of this module, can any who has intall this tell me if this meta tage controller allows the header tags to be manually edited as well?
  12. Yes your fix does works on a fresh installation of osCommerce 2MS2, so it must be some of the other contributions made the difference. Sorry for the rush.
  13. Yes that 's a great idea, thanks
  14. I have tested your fix but Sorry it does not work!
  15. Same problem for me. Thanks Sandbag for the fix. I am testing now.
  16. allcam

    Multi-Stores Multiple Shops Support

    Yes that's what I think. I am not sure how multi-store define the language but my Admin section is working fine and i have set the proper language location and assinged the language for stores. Another thought is the include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php' It seems that the path has duplicated. but I don't know how to remove the duplicate
  17. allcam

    Multi-Stores Multiple Shops Support

    Pleae ingore the above post, I should have looked at the configure.php under admin/includes instead of catalog/includes. but now i got the following erros: Warning: main(includes/languages/.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/my-mp3/public_html/catalog/includes/application_top.php on line 289 Warning: main(includes/languages/.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/my-mp3/public_html/catalog/includes/application_top.php on line 289 Fatal error: main(): Failed opening required 'includes/languages/.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/my-mp3/public_html/catalog/includes/application_top.php on line 289 linw 289 of application_top.php are: require(DIR_WS_LANGUAGES . $language . '.php'); I can not find any problem
  18. allcam

    Multi-Stores Multiple Shops Support

    Configure / Install problem: I have almost fresh installation of osCommerce 2.2 and Multi-store 1.7, I managed to create two stores in the admin area and assign products to the stores. However I tried to follow Installation Step #6 (Update admin/includes/configure.php), then I found the "catalog WS & FS paths" have different names: In the installation guide <====> In the actual admin/includes/configure.php file // define('HTTP_CATALOG_SERVER', ''); <====> define('HTTP_SERVER', ...); // define('HTTPS_CATALOG_SERVER', ''); <====> define('HTTPS_SERVER', ''); // define('ENABLE_SSL_CATALOG', ''); <====> define('ENABLE_SSL', false); // define('DIR_FS_DOCUMENT_ROOT', ''); <====> define('DIR_FS_CATALOG', ...); // define('DIR_WS_CATALOG', ''); <====> define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/catalog/'); // define('DIR_FS_CATALOG', ''); <====> define('DIR_FS_CATALOG', ...); // define('DIR_WS_CATALOG_IMAGES', ...); <====> define('DIR_WS_IMAGES', 'images/'); ... ... If I mark out these statement in the configure.php, then I got error messages that the files does not exist (but actaully they do!) Is this because the version changes in the osCommerce 2.2 compare to osCommerce 2.0? Have anybody seem and solved this problem?
  19. Can you identify a discount group with a special referral link?? Another website want my shop to give discount to their users. So are there a way that those users can simply click the special URL which is linked to our website, and enjoy specific discount available to that group? Can anybody who use group discount or credit class mods tell me that if the discount code can be simply included in the URL address such as: http://www.mysite.com/catalog/index.php?group=A&discount=10% Thanks Paul
  20. allcam

    OSC-Affiliate

    Hi Mark, Thanks for your suggestions. I tried that, but it is still not working. There is also one more bug I found out now: When somebody click the affiliate link, the page loaded have very funy layout. The main table in the middle seems to have a width of around 60% only. But if you click from the main catalog index page, the layout is normal.
  21. allcam

    OSC-Affiliate

    I have exactly the same problem when I installed this mod today, can any body help??
  22. allcam

    Worldpay support III

    Sorry for being hush. I read more and realise your previous version does just what I have asked before. I can say that this version of Worldpay modula seems to be working fine with MS2 that I have just installed.
  23. allcam

    Worldpay support III

    I have just installed MS2 and this Worldpay modula, it seems to be working fine. I have a few other websites with different shopping cart software, some are static HTML sites. I designed the following resultY.html page so that the customers will be directed back to the websites they have made order, and they will not have to wait to see Worldpay's banner either. Can anybody tell if this will work? ... <body onLoad=this.document.returnForm.submit()> <form name='returnForm' action=http://<WPDISPLAY Item=WC_callbackPRE="'" POST="'"> > <INPUT TYPE=HIDDEN NAME=desc VALUE=<WPDISPLAY Item=desc PRE="'" POST="'"> > Item=WC_callbackPRE="'" POST="'"> > <INPUT TYPE=HIDDEN NAME=desc VALUE=<WPDISPLAY Item=cartID PRE="'" POST="'"> > <INPUT TYPE=HIDDEN NAME=desc VALUE=<WPDISPLAY Item=rawAuthCode PRE="'" POST="'"> > <INPUT TYPE=HIDDEN NAME=desc VALUE=<WPDISPLAY Item=transStatus PRE="'" POST="'"> > ... </form> If this works then I really not sure how many more variables should be passed back to the Worldpay Modula? can any body help??
×