Jump to content
Latest News: (loading..)

shelby72

Members
  • Content count

    163
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

shelby72 last won the day on July 9 2017

shelby72 had the most liked content!

1 Follower

About shelby72

  • Birthday 06/05/1972

Profile Information

  1. shelby72

    Links Manager II

    That worked! Thank you!
  2. shelby72

    Links Manager II

    I've just updated to v.1.31 and I am still getting this error if I turn the featured links on in the admin. It only goes away if I add a featured link or turn the featured link off in the Admin. How do I fix this?
  3. shelby72

    Newsletter Subscribers

    I figured it out. It shows the total number when you start to send out the newsletter.
  4. Is there any way to show the total number of newsletter subscribers in the Admin?
  5. shelby72

    Square for payments

    I have a retail store in which I use Square to accept payments from my customers. I would like to be able to use Square for my online Oscommerce store also. Is there anyway to do that? I'm surprised that no one has come up with a contribution for that yet.
  6. shelby72

    Square for payments

    I have a retail store in which I use Square to accept payments from my customers. I would like to be able to use Square for my online Oscommerce store also. Is there anyway to do that? I'm surprised that no one has come up with a contribution for that yet.
  7. shelby72

    Header Status Handler

    I tried using this contribution with the Custom Server Error Pages contribution and everything works fine with my classic version of my site but with the mobile version I am getting over 330 500 errors in google webmaster tools. How do you get this to work with iOSC mobile version?
  8. shelby72

    Who's Online Enhancement 1.4

    These are the errors I am getting in my error logs: [sat Nov 30 03:43:33 2013] [warn] [client 173.233.120.142] mod_fcgid: read data timeout in 120 seconds, referer: http://sparklespot.com/catalog/admin_new/banner_manager.php [sat Nov 30 03:43:33 2013] [warn] [client 173.233.120.142] (110)Connection timed out: mod_fcgid: ap_pass_brigade failed in handle_request_ipc function, referer: http://sparklespot.com/catalog/admin_new/banner_manager.php The mod_fcgid: read data timeout was 45 but I went into /etc/httpd/conf.d/fcgid.conf and changed the FcgidlOTimeout to 120. It did not do any good though. I'm still getting the errors. What could be causing the Who's online to be timing out?
  9. shelby72

    Who's Online Enhancement 1.4

    I keep getting the following error with Who's Online. It doesn't happen every time I go into Who's Online but it does most of the time. What could be causing this? This has been going on for quite awhile now and is getting very annoying. Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator to inform of the time the error occurred and of anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log.
  10. I installed the Header Tags SEO support and it seems like the files are different now than when that contribution came out. I cannot get the mobile files to show up in the admin in the Page Control. The header tags do work on the files but the pages don't show up in the admin page control so I can change them. How do I fix that? The following instructions in the Header Tags SEO also tell me I'm supposed to have an iphone.css file which I also do not have: Now open /header_with_products_htseo.php and change the following (yours may be slightly different) FIND <?php if(isset($HTTP_GET_VARS['ajax']) == false) { ?> <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" <?php echo strtolower(HTML_PARAMS); ?>> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=<?php echo CHARSET; ?>" /> <meta name="viewport" content="width=320; initial-scale=1.0; maximum-scale=1.0; user-scalable=no;" /> <meta name="apple-mobile-web-app-capable" content="yes" /> <meta name="apple-mobile-web-app-status-bar-style" content="default" /> <?php if (strpos($PHP_SELF,'checkout') || strpos($PHP_SELF,'shopping_cart') || strpos($PHP_SELF,'account') || strpos($PHP_SELF,'log') || strpos($PHP_SELF,'address') > 0) { ?> <meta name="googlebot" content="noindex, nofollow"> <meta name="robots" content="noindex, nofollow"> <?php } ?> <base href="<?php echo (($request_type == 'SSL') ? HTTPS_MOBILE_SERVER . DIR_WS_HTTPS_MOBILE : HTTP_MOBILE_SERVER . DIR_WS_HTTP_MOBILE); ?>" /> <style type="text/css" media="screen"> @@import "<?php echo DIR_MOBILE_INCLUDES; ?>mobile_stylesheet.css"; </style> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php echo HTTP_SERVER . DIR_WS_HTTP_CATALOG; ?>ext/jquery/ui/redmond/jquery-ui-1.8.22.css" /> <script type="text/javascript" src="<?php echo HTTP_SERVER . DIR_WS_HTTP_CATALOG; ?>ext/jquery/jquery-1.8.0.min.js"></script> <script type="text/javascript" src="<?php echo HTTP_SERVER . DIR_WS_HTTP_CATALOG; ?>ext/jquery/ui/jquery-ui-1.8.22.min.js"></script> <script type="text/javascript"> // fix jQuery 1.8.0 and jQuery UI 1.8.22 bug with dialog buttons; http://bugs.jqueryui.com/ticket/8484 if ( $.attrFn ) { $.attrFn.text = true; } </script> <title><?php echo TITLE; ?></title> </head> <body> <div id="errorMsg"> <?php if ($messageStack->size('header') > 0) { echo $messageStack->output('header'); } ?> </div> <!-- header //--> <div id="header"> REPLACE WITH <?php if(isset($HTTP_GET_VARS['ajax']) == false) { ?> <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd"> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"> <head> <?php /*** Begin Header Tags SEO ***/ if ( file_exists(DIR_WS_INCLUDES . 'header_tags.php') ) { require(DIR_WS_INCLUDES . 'header_tags.php'); } else { ?> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=<?php echo CHARSET; ?>" /> <title><?php echo TITLE; ?></title> <?php } /*** End Header Tags SEO ***/ ?> <meta name="distribution" content="Global"> <meta name="rating" content="Product"> <meta name="viewport" content="width=width=320; initial-scale=1.0; maximum-scale=1.0; user-scalable=no;" /> <meta name="apple-mobile-web-app-capable" content="yes" /> <meta name="apple-mobile-web-app-status-bar-style" content="default" /> <style type="text/css" media="screen"> @@import "<?php echo DIR_WS_HTTP_CATALOG . DIR_MOBILE_INCLUDES; ?>iphone.css"; </style> </head> <body> <div id="errorMsg"> <?php if ($messageStack->size('header') > 0) { echo $messageStack->output('header'); } ?> </div> <!-- header //--> <div id="header">
  11. Thank you. It works now. The following worked in the mobile/includes/header.php: @@import "<?php echo (($request_type == 'SSL') ? HTTPS_MOBILE_SERVER . DIR_WS_HTTPS_MOBILE : HTTP_MOBILE_SERVER . DIR_WS_HTTP_MOBILE) . DIR_MOBILE_INCLUDES; ?>mobile_stylesheet.css";
  12. My stylesheet isn't working in the SSL pages. Works fine for the other pages. I have uninstalled and reinstalled this contribution 3 times already. Not sure what is wrong. If I delete , '', 'SSL' off of the links everything works fine. What could be causing this? The SSL for my classic site works good.
  13. I figured it out. The errors where being caused by the word null in: '<span style="float:right;">' . tep_draw_button(IMAGE_BUTTON_LOGIN, 'key', null, '', 'SSL') . '</span></form>'; ? I took the word null out and now all the errors are gone. Of course, now it's not signing me in. It just takes me back to the homepage. Not sure why.
  14. I am having the exact same problem. If I delete the following off of my mobile/login.php it goes away. What is causing this? How do I get rid of it? You had suggested 3 solutions that might get rid of it, but none of them works for me. <div id="bouton"> <?php echo '<span style="float:left;">' . tep_draw_button(IMAGE_BUTTON_FORGOT_PASS, 'mail-closed', tep_mobile_link(FILENAME_PASSWORD_FORGOTTEN, '', 'SSL'), '') . '</span>' . '<span style="float:right;">' . tep_draw_button(IMAGE_BUTTON_LOGIN, 'key', null, '', 'SSL') . '</span></form>'; ?> </div>
×