Jump to content

mike9999

Members
  • Content count

    199
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Real Name
    Michael
  • Location
    PA
  • Website
  1. I think this is my problem aswell. see the post above. Yep, that was definitely my problem aswell, thanks for posting that info! I think I am done now, WOW. The index, category and product pages show the right info. That was the hardest contrib I have installed and I have done A LOT of contribs to my site (most of which I probably just broke LOL)
  2. Thanks Jack, am I correct to assume that the item name should show in the top browser bar? I beleive I have it all set up properly now, with keywords, meta tags and whatnot. But I am still not seeing anything populate for product_info.php besides the default (What I put in for the defaults at the top of 'header_tags_english.php' under product_info (on the same settings page) I have left them blank, it seems like anything I put in there comes up for all the product pages. Im still wondering if I am correct in thinking the product info pages should show info from the actual product. I have set all the tags, and after looking in the admin side of site - all 3000+ products look like they are populated correctly automatically with the product name.
  3. Can someone let me know what the benefits of this script are? I've installed it and it seems a little vague on how to use it or what it does besides meta tags. I was thinking I was installing a contrib that would put the items name up on the header bar, and automatically fill it in the meta tags? Is that correct? Im also very confused about the extra pages. since I am mainly concerned about the products pages, and there is only one products page for all the different products why do I have to make just one set of tags for that page? cant it see the title of the item and put that in there?
  4. --------------------------------------------------------------------------------------- Several corrections to Header Tags Controller v2.5.5 Complete - Jack_mcs - 7 Sep 2005. The admin pages did not take into account that some folks may not have the catalog in the root of the website. Provided that your configure.php is correct this should fix it for those with the catalog in the root and those with the catalog elsewhere. ----------- file: catalog\admin\header_tags_controller.php Find these lines about lines 17-18: $filenameInc = '../includes/header_tags.php'; $filenameEng = '../' . DIR_WS_LANGUAGES . $language . '/header_tags.php'; Replace with these lines: $filenameInc = '..' . DIR_WS_CATALOG . 'includes/header_tags.php'; $filenameEng = '..' . DIR_WS_CATALOG . DIR_WS_LANGUAGES . $language . '/header_tags.php'; Find this line about line 223: if ($handle = opendir('../')) Replace with this line: if ($handle = opendir('..' . DIR_WS_CATALOG)) ----------- file: catalog\admin\header_tags_english.php Find this line about line 16: $filename = '../' . DIR_WS_LANGUAGES . $language . '/header_tags.php'; Replace with this line: $filename = '..' .DIR_WS_CATALOG. DIR_WS_LANGUAGES . $language . '/header_tags.php'; ----------- file: catalog\admin\includes\functions\header_tags.php Find this line about line 68: $file = '../'.$file; Replace with this line: $file = '..' . DIR_WS_CATALOG.$file; this code in the "fix" didnt work for me, I had to go back to what came in the original release zip inside the release for this to work error free and do away with "file not found" errors. My store isnt even located in the root like the info states this would fix and it seems to be working fine without the changes. i dont know enough to be sure but these are my findings.
  5. do you know why I would get this after doing all the admin stuff? Warning: file(../mall/catalog/includes/languages/english/header_tags.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/ripperra/public_html/mall/catalog/admin/header_tags_controller.php on line 251 the rest of the page loads normally (/mall/catalog/admin/header_tags_controller.php) Keep in mind I do not have the catalog on the root. I am looking to see if thats the problem.
  6. I found my header tags are now changing on catalog/index.php but no other pages. Since I cant find the option in the admin to go in, I tried to just call up the header_tags_controller.php file directly. There seems to be a few files missing in the latest update. Its calling Warning: main(includes/languages/english/FILENAME_HEADER_TAGS_CONTROLLER): failed to open stream: No such file or directory in /home/ripperra/public_html/mall/catalog/admin/header_tags_controller.php on line 15 Fatal error: main(): Failed opening required 'includes/languages/english/FILENAME_HEADER_TAGS_CONTROLLER' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/ripperra/public_html/mall/catalog/admin/header_tags_controller.php on line 15 Something is not defined here in the catalog side english directory, the zip only came with one file for that directory. I guess I will try an earlier release. if it helps, here is what I have on line 15 of catalog/header_tags_controller.php require('includes/application_top.php'); require('includes/functions/header_tags.php'); require(DIR_WS_LANGUAGES . $language . '/' . FILENAME_HEADER_TAGS_CONTROLLER); $filenameInc = '..' . DIR_WS_CATALOG . 'includes/header_tags.php'; $filenameEng = '..' . DIR_WS_CATALOG . DIR_WS_LANGUAGES . $language . '/header_tags.php'; $action = (isset($HTTP_POST_VARS['action']) ? $HTTP_POST_VARS['action'] : ''); $actionDelete = (isset($HTTP_POST_VARS['action_delete']) ? $HTTP_POST_VARS['action_delete'] : ''); $actionCheck = (isset($HTTP_POST_VARS['action_check']) ? $HTTP_POST_VARS['action_check'] : ''); oops, I found the install_admin.txt installing now and all may be well when Im done. Thanks!
  7. I am lost on this contrib, why so bulky? I changed everything per the instructions and I dont see ANY changes to the site, not even in admin, shouldnt there be a menu in admin like the screenshot? Also another comment, I just downloaded this contrib and found that someone just added a txt file with their changes to the zip of the contrib and reuploaded, if it needed fixed why not just change and upload the whole thing. geez, its already complicated enough.
  8. mike9999

    USPS Labels not working

    Why would I still be getting this ERROR : Program has detected an unknown error and has returned you to the landing page. Error Tracking Number : 1131407336332 When going to pay for the label? Seems like a problem on their end since I can print an "unpaid for" label without problem Also is there a way to default the "shipping to" country to the US? I mean it is the UNITED STATES postal service and I dont trust them to ship anywhere else since I have been burned MANY times by them. poop, I dunno. I get that above error sometimes, sometimes not. I was able just now but I know I wont be able to in a minute. I had the original contrib for usps shipping labels for a year or 2 and never could get my employees to use it cause it sucked so bad, this looked promising for a few minutes.. USPS blows.
  9. Anyone know off hand what I could have missed when installing wysiwyg 1.7 to make the information I currently have not show up in the window when going to update that same information.. instead I get just a blank page. I can edit however I want but after saving it just dissappears.. it does update the site though..
  10. mike9999

    WYSIWYG HTMLArea MS2 V1.7

    I am running into the same thing, the editor works but when I go to edit a page thats already populated it is blank.. anything I put in there is the only thing. I will have to go back through the install and see if I missed anything
  11. Yes still having problems after the code change in reference to the date available and date added. Wether I download a complete EP file to edit or just the price, model and quantity, it always changes my dates. If I add both date columns to the model,price,quantity file it will update properly but since EP wont convert the dates back from Excel its unusable since I would have to convert 1000 products dates back. When I open the file in excel I see the dates correctly, but changing them to export back they become unusable
  12. v_products_model v_products_image v_products_name_1 v_products_description_1 v_products_url_1 v_products_price v_products_weight v_products_quantity v_manufacturers_name v_categories_name_1 v_categories_name_2 v_categories_name_3 v_tax_class_title v_status EOREOR L&A-1way l&apromo.jpg name ?<BR><BR>description ?195 2 32 L&A Designs Yamaha Raptor ?Taxable Goods Active EOREOR With the changes in my previous post I get this error Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/ripperra/public_html/mall/catalog/admin/easypopulate.php on line 1422 | L&A-1way | l&apromo.j | 2001-2003 | 2001-2003 | | 195 | 2 | 32 | L&A Design | Yamaha | Raptor | | Taxable Go | Active Updated | | | | | | | | | | | | | | It does update, but without the date it still blanks it out I get this This product was added to our catalog on . I guess what I would like to do is just get rid of updating anything in the database in reference to the dates added or available if they are not in the upload. I dont know why it would work the other way around if there are options to download just model, price and quantity EP files to edit. When you upload them again it changes all the "new items"
  13. if (ltrim(rtrim($v_products_quantity)) == '') { $v_products_quantity = 1; } if ($v_date_avail == '') { // $v_date_avail = "CURRENT_TIMESTAMP"; $v_date_avail = "NULL"; } else { // we put the quotes around it here because we can't put them into the query, because sometimes // we will use the "current_timestamp", which can't have quotes around it. $v_date_avail = '"' . $v_date_avail . '"'; } if ($v_date_added == '') { // $v_date_added = "CURRENT_TIMESTAMP"; $v_date_added = "NULL"; } else { // we put the quotes around it here because we can't put them into the query, because sometimes // we will use the "current_timestamp", which can't have quotes around it. $v_date_added = '"' . $v_date_added . '"'; } Is this right mibble?
  14. Thanks I will do that! I assume I can do it the same for both - date_available and date_added
  15. I found this code in the ep file if ($v_date_added == '') { $v_date_added = "CURRENT_TIMESTAMP"; } else { // we put the quotes around it here because we can't put them into the query, because sometimes // we will use the "current_timestamp", which can't have quotes around it. $v_date_added = '"' . $v_date_added . '"'; } I think this answers my question, is there any way I can change it so that if date_added isnt in the upload it wont process this code? I may just comment this out entirely, will that cause any problems?
×