Latest News: (loading..)

tigergirl

Members
  • Content count

    423
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

tigergirl last won the day on January 16 2010

tigergirl had the most liked content!

2 Followers

About tigergirl

Profile Information

  • Real Name
    Tigergirl
  • Gender
    Not Telling
  • Location
    UK
  • Website
  1. Read the other posts on form problems. No developers seem to read this forum or provide answers and I certainly wasted much time on form. change to "server" method.
  2. The password is issued to the vendor by sagepay.
  3. Like I said, I don't think the simulator works on this module even though some code for it is there, I don't think the current sage protocol (2.23???) uses simulator. You need to use the "test" server at sagepay to test your account. Did you set up a test account to use on the test server at sagepay? If you are not registered it won't work so I would try there first and forget about simulator.
  4. As far as I'm aware, the modules written by Harald on the current sage protocol are not compatible with the simulator. Have you tried with the test server instead?
  5. You're using the old protx form module. Best to use the sage form module written by Harold as it has the current protocol and correct urls to the test & live servers at sage. However, it would be better for you to install the server version as form version can give you lost orders and duplicate payments which is bad for business - see other posts. Good luck NB I used to get lost orders on the old form modules as well.
  6. I thought the order total module in admin for free shipping gave the option for the free shipping to be uk only? The ot_module should kick in and the RM modules should not be shown when shipping is free. I use both and have no problem.
  7. I have posted many times in this forum that I was never able to solve this issue in Form. I changed to Server and have never had that issue again. I suggest you try to get Server version working and check the fix needed if you're using seo urls. Ta
  8. I don't like to hijack Roberts thread and apologies if I'm misunderstanding the issue. With anonther contrib (not this one) I had a major problem and mess to clean up with cpaths created like _77 & 0_77 after installing Sitemap SEO. Just thought I'd share that in case it's the cause of your issue. Cheers.
  9. The usual solution is to switch to Paypal IPN module and the order will ALWAYS be logged in admin.
  10. Cool, well I'll have another read of it then to get my head around it.
  11. Does it work on the test server? Which version are you using?
  12. This module looks very interesting indeed. I'd be really interested in the new version that you're planning at the end of Jan as per earlier post. From what I gather, the current version only allows the same text per tab repeated on each product. I'd really like to use this kind of mod for entering the products in admin so it's going to be dynamic for each different product. What I mean is I'd like to be able to have tabs for: Main description, ingredients, suitable for, how to use, manu info etc but containing different info for each product. I'm guessing it's going to mean altering the database to add the input fields in admin. I'll keep an eye our for the new version and happily do some testing as well! I like to give my customer a lot of product info but worry it makes the page too long and thus reduces keyword density. Are the tabs beneficial for SEO? As in, less info on each tab makes keyword density better? How would this work in conjunction with Header Tags Controller or KISS MT? Cheers and all the best... TG
  13. I found a strange issue with paypal: If a customer orders products that cost £0.00 & shipping is £0.65 then paypal does not show a figure for the subtotal under products and subsequently there is no total amount and the customer cannot complete the payment. If I make a product £0.01 and shipping £0.65 the totals are shown and the customer can complete the payment. Sagepay does not have this issue. I think the issue is perhaps an anti-fraud thing on paypal but it is in fact quite legitimate on my site - the £0.00 products are in fact samples but I wish the customer to pay the postage. Is there a fix to make this work? I'm using "per item" but could the total passed be "aggregate" on products total of £0.00? Or is aggregate only for products not shipping? OR, can we hide paypal as an option if products cost is £0.00 and so the customer can use an alternative working payment option? My web log book says I'm installled V1.4 but I opened a file and it said V2.1 if it makes a difference. Can anyone help with the snippet? Cheers
  14. In osc admin go to modules - payment, you should then see the sage pay form module. click on it and the option to install it or edit it should be visible. click edit and then you can choose the radio button for true and then click the update button at the bottom of the page. Customers should then be abler to use the module.
  15. I just downloaded it so it must be a temp issue or something wrong at your end...