Jump to content

paintpeeler

Members
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

  1. Hi Jack... got another curiosity.... I got the contrib installed and it looks real nice thank you. when I go to one of my links listings pages the table it creates with the links in it has the following header: TITLE+ DESCRIPTION URL CLICKS there's a few things here puzzling me... I looked where the text for these headings are defined and not only is the + after TITLE most definately NOT there I have no idea where it's coming from. I did notice however that the text used for these headings is too big for it to fit neatly into the boxes at the tops of the columns like they're supposed to as well as not lining up correctly. I was playing around with the code and I did this: in link_listing.php where it says: $list_box_contents[0][] = array('align' => $lc_align, 'params' => 'class="linkListing-heading"', 'text' => ' ' . $lc_text . ' '); I changed it to say: $list_box_contents[0][] = array('align' => $lc_align, 'params' => 'class="linkListing-heading"', 'text' => 'title'); then what I got was the word title (in lowercase) in every box (fitting properly) across the tops of the columns when I return the code to the way it was, it goes back to all the headings being in uppercase, even though they're not defined that way, the + after the TITLE.. and the text being too big. I tried setting the properties in the stylesheet, adjusting the font, font size and font weight under linkListing-heading and it had no effect. any ideas?
  2. okay never mind. all the errors seemed to be hinged on the fact that the categories database was empty. I used myphpadmin to add a row to the links categories and categories description tables and everything appears to be working now.
  3. also my "links categories" doesn't seem to work at all, but I think that's probably because there's no category entries in the database. But since I can't use the links categories tool, how do I populate the database with some categories?
  4. Hello Jack... I was getting a similar error in the links admin, and I implemented this change but I did notice that my error was slightly different and this code change had no effect. I am getting the following: Warning: array_merge() [function.array-merge]: Argument #2 is not an array in /home/bdsmmaz6/public_html/catalog/admin/links.php on line 733 Warning: reset() [function.reset]: Passed variable is not an array or object in /home/bdsmmaz6/public_html/catalog/admin/includes/classes/object_info.php on line 17 Warning: Variable passed to each() is not an array or object in /home/bdsmmaz6/public_html/catalog/admin/includes/classes/object_info.php on line 18 This error is occuring when I go to the "links manager" in the admin. it doesn't seem to be effecting the functionality because below the error messages I see the links. any clues?
×