Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

joe069

Members
  • Content count

    17
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  1. joe069

    Featured Product Support v1.5.4

    I'm trying to do the same thing as you Ben....but I haven't managed to get it working for my index page yet. Has anyone got this working with a template? Could you give me a few pointers? Thanks everyone. Joe
  2. joe069

    [Contribution] STS v4

    Thank you Bill that was it. :thumbsup: Now I just need to sort out why my infoboxes don't look the same anymore, but I will leave that until tomorrow after I get some sleep. Thanks again Bill. Joe
  3. joe069

    [Contribution] STS v4

    Default template (v1.0.5) Use Templates? true Code for debug output Files for normal template sts_user_code.php;headertags.php Template folder test Default template file sts_template.html Use template for infoboxes true
  4. joe069

    [Contribution] STS v4

    Hi everybody, I'm in the process of upgrading to the latest version of STS but have run into a small problem as I upgraded to v4.3.2 w HTC 2.6. At the bottom of every page there is a pile of code outlining what every file has done. I'm having a hard time explaining this but if you go here, www.beaddiva.ca you'll see what I mean. I had this problem when I first setup the site but can't for the life of me remember how to fix it. Thanks for your help Joe
  5. joe069

    [Contribution] STS v4

    Hi, I am currently using STS v4.2 and was looking to get Google Analytics working with my store. I have been trying to weed through all of the info here and am starting to think that I may need to upgrade STS to v4.5 and then install the Google Analytics module. Has anyone got v4.2 working with Google Analytics and if you have what did you do? Thanks for the help. Joe
  6. joe069

    [Contribution] STS v4

    I just managed to fix this. I just had to delete Notifications from the template and that got rid of one of them. Thanks anyways. Joe
  7. joe069

    [Contribution] STS v4

    Hi everybody, I'm trying to iron out some wrinkles on my website (www.beaddiva.ca) and I can't figure this one out. When you are looking at a product on the site, this one for example, there are two Notifications boxes. Can someone help me get rid of one of these? Thanks
  8. joe069

    Official PayPal IPN Support Thread

    I tried it out....no change. :( This is frustrating. Has anyone who is using this module been hosted by Netfirms?
  9. joe069

    Official PayPal IPN Support Thread

    I renamed the paypal file, update the module settings and double checked the working directory....no change does anyone else have any suggestions? I received this email back from Netfirms, maybe someone can answer the question for me. We would like you to confirm with the module developer what are the specific server requirements for the module in question. If the encryption requires the usage of ION Cube encoder/decoder, please be advised that this is currently not supported, but will be included in our future upgrades soon. Can anyone answer the bolded part?
  10. joe069

    Official PayPal IPN Support Thread

    Hi, I am having a hell of a time getting the Encrypted Web Payments working. I created my own public and private key using openssl and uploaded them to the server (I am being hosted by Netfirms). I downloaded the public key from Paypal and copied down the paypal public certificate ID. Netfirms told me the location of openssl on their server (see below). The problem I am having is that everytime I enable the Encrypted Web Payments I get this server error: Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, support@netfirms.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. I emailed Netfirms customer support and they haven't been much help. Can anyone help me work through this problem? Here is how I setup the Paypal Module. Enable Encrypted Web Payments False Your Private Key /mnt/w0002/d09/s37/b028d2c4/www/ssl/privkey.pem Your Public Certificate /mnt/w0002/d09/s37/b028d2c4/www/ssl/cacert.pem PayPals Public Certificate /mnt/w0002/d09/s37/b028d2c4/www/ssl/paypal_cert_pem.txt Your PayPal Public Certificate ID VX2Z9A2EKV6KQ Working Directory /mnt/w0002/d09/s37/b028d2c4/www/temp/ OpenSSL Location /usr/local/nf Thanks to anyone who can help me. Joe
×