Jump to content

sulelew

Members
  • Content count

    2
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sulelew

  1. This is from his intructions from the readme file in the zip. Step #5 - In: catalog/admin/includes/functions/general.php Just before the ?> at the very end of this file add the following: function tep_cfg_readonly($value){ $single[]= array('id' => $value, 'text' => $value); return tep_draw_pull_down_menu('configuration_value', $single, $value); } function tep_cfg_pull_down_installed_fonts($font_name) { if ($root=@opendir(DIR_FS_DOCUMENT_ROOT.'includes/imagemagic/fonts')){ while ($file=readdir($root)){ if($file=="." || $file==".." || is_dir($dir."/".$file)) continue; $files[]= array('id' => $file, 'text' => $file); } } return tep_draw_pull_down_menu('configuration_value', $files, $font_name); } function tep_cfg_pull_down_installed_watermarks($watermark_name) { if ($root=@opendir(DIR_FS_DOCUMENT_ROOT.'includes/imagemagic/watermarks')){ while ($file=readdir($root)){ if($file=="." || $file==".." || is_dir($dir."/".$file)) continue; $files[]= array('id' => $file, 'text' => $file); } } return tep_draw_pull_down_menu('configuration_value', $files, $watermark_name); } function tep_cfg_pull_down_watermark_alignment($watermark_alignment) { $align[]= array('id' => 'Tiled', 'text' => 'Tiled'); $align[]= array('id' => 'Top', 'text' => 'Top'); $align[]= array('id' => 'Top Left', 'text' => 'Top Left'); $align[]= array('id' => 'Top Right', 'text' => 'Top Right'); $align[]= array('id' => 'Center', 'text' => 'Center'); $align[]= array('id' => 'Bottom', 'text' => 'Bottom'); $align[]= array('id' => 'Bottom Left', 'text' => 'Bottom Left'); $align[]= array('id' => 'Bottom Right', 'text' => 'Bottom Right'); return tep_draw_pull_down_menu('configuration_value', $align, $watermark_alignment); } I hope I did that right an it doesnt screw up the page.
  2. This sounds like the same problem I had in admin whenever I selected one of options that had to have a dropdown menu to select from ( watermark image, watermark position, text font and text position) when I would hit edit, the column would disappear. I also checked an checked the database for something that was off, but nada. So it ended up being the code added (from readme/installation v1.14/1.15 step#5) for catalog/admin/includes/functions/general.php - thats what worked for me (because I am using a modified version for cre and everything worked except those functions and I was missing that bit of code added to general.php) May not be the same problem as yours but it sounds similar so I thought I would throw in what worked for me. Hope it helps in some way! And thanks Tom and everyone who has contributed to this contrib, its excellent!
×