Jump to content

mulan352

Members
  • Content count

    15
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    SS Cheah
  1. Hi Jack, I tried but doesnt work still. Can i get your help with this ? I read through the installation guide. The index file has this sentence, if ($category_depth == 'nested') { $category_query = tep_db_query("select cd.categories_name, c.categories_image from " . TABLE_CATEGORIES . " c, " . TABLE_CATEGORIES_DESCRIPTION . " cd where c.categories_id = '" . (int)$current_category_id . "' and cd.categories_id = '" . (int)$current_category_id . "' and cd.language_id = '" . (int)$languages_id . "'"); and replace with if ($category_depth == 'nested') { $category_query = tep_db_query("select cd.categories_name, c.categories_image, cd.categories_htc_title_tag, cd.categories_htc_description from " . TABLE_CATEGORIES . " c, " . TABLE_CATEGORIES_DESCRIPTION . " cd where c.categories_id = '" . (int)$current_category_id . "' and cd.categories_id = '" . (int)$current_category_id . "' and cd.language_id = '" . (int)$languages_id . "'"); but for the product_info.php it just get me to FIND <td class="pageHeading" valign="top"><?php echo $products_name; ?></td> <td class="pageHeading" align="right" valign="top"><?php echo $products_price; ?></td> REPLACE with <td valign="top"><h1><?php echo $products_name; ?></h1></td> <td align="right" valign="top"><h1><?php echo $products_price; ?></h1></td> Wonder if it's because missed out the SQL query?
  2. I have done everything suggested. But it doesnt work still :(
  3. James, you're Brilliant!!! It works perfectly now. Thank you
  4. anyone can help ? :huh:
  5. I installed Header Tags Controller v2.5.9.1, then upgraded to Header Tags Controller V2.6.2 Complete. However , i still have the same problem. When i am at Index, the Title, meta keyword, and description are correct, When i select Category, the Title, meta keyword, and description are correct, then when i further select Individual product from the category, the Title, meta keyword, and description is not correct, it displays the defauly index Title, meta keyword, and description. I tried my very hard to fix the problem, redo the whole process, but the problem remains. This problem has restricted the Individual product page been indexed by search engine, we can only reach the category by keyword search but not the individual product search. For example, please view http://www.rinaatcane.com/catalog/ Hope any of you can help me with this. Thank you very much. regards, suisin
  6. By the way, can you also advise me for this? The insert image on the product description part is ok but the same problem appear on the product image part. It was originally come with a browse and uplaod function, after applied the wysiwyg v.17, it became a picture icon, when i click on the picture icon, it also show half of the page. I thought it is also insert_image.html. However, it doesnt seems changed after i done it for product description part. Please advice.
  7. Thanks a lot !!!!! it works now
  8. Thank you for your fantastic contribution to oscommerce wysiwyg v1.7 I encountered a problem when tried to use the htmlarea to insert image and I have tried my best to find the code to change, but I failed to do it. When I click on the ‘insert picture’ icon, will pop up a screen insert_image.html. However this pop up screen is cannot be resized. Then I cannot see the button below. Unfortunately the ‘ok’ button is at the bottom of the page, where is hidden, Would you mind to tell me how to change the pop up setting, so that I can see everything on the inser_image.html ? Hope to hear from you soon.
  9. mulan352

    [Contribution] Additional Images Module

    Thanks for the fantastic contribution. I previously had integrated the contribution of "SEO URLS", and "featured products". they works fine. In order to try your contribution, i installed another plain store, and apply your contribution, i really like it a lot. However, when i apply this " osCommerce Search Engine Otimized URL's" contribution to the trial site. The additional images do not come out already. Can you please help to clarify what is the problem? This is the contribution that i applied. osCommerce Search Engine Otimized URL's What does this script do? This script will change URLS link this http://www.yoursite.com/product_info.php?c...p;products_id=1 into URLs like this http://www.yoursite.com/Hardware/Graphics-...atrox-G200-MMS/ My current test site is http://www.matchandtrade.com/test/ Hope to hear from you soon. REgards, ss
  10. mulan352

    Seach Engine Friendly URL Support

    Dear All, I am not a developer, i tried to install the original oscommerce, and later with sime plug ins, which is imagemagic, category box display, and also SEO Friendly URl. It works for the clicks from categories infobox for EG the URL as below http://www.wellcall.com.my/products/DVD-Movies/Thriller/ However, when i click on the product Name to view the detail info, it will link to the URL as below: http://www.wellcall.com.my/products/produc...4/products_id/1 Though i tried to type the URL manually http://www.wellcall.com.my/products/DVD-Mo...hriller/Frantic It will also showing the same page as above. I have spent 2 days looking at the problems and i still dont know how did it went wrong. Could anyone please advice me on this case? which files i need to modify? and which steps i did wrongly? Thank you.
×