Jump to content

Dynatech

Members
  • Content count

    70
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dynatech

  1. Dynatech

    [contribution] Super Download Store

    Hi all, Does this contribution als work with osCommerce 2.2 MS2 version 051113? Or only with update 060817? Thanks, Eric :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
  2. Dynatech

    "&" instead of "&" in URL

    Hi Chris, So it doesn't have to be inside the function: function do_redirect(){ or before the statement: } # end class ??? Thanks, Eric
  3. Dynatech

    "&" instead of "&" in URL

    Hi Chris, I have the same problem. I use Ultimate SEO URLs v2.1d Is it important in which line i put this fix? Thanks, Eric :rolleyes:
  4. Hi Tom, Yes, this is possible. Just search in the contri's for Recover Cart Sales, works perfect! Cheers, Eric
  5. Dynatech

    Google XML Sitemap w/ Admin support

    Hi Azer, I have exactly the same problem with different languages for my products (English and Dutch). I installed Google XML Sitemap - Admin 2.2 + Better README dated 22 March 2007. When i generate the sitemap i only get it in the language i have choosen in the admin, so only in English OR Dutch. But i need the links in both languages! The Multi languages Page submit solution posted by Mediatree 3 Apr 2006 does not work for this version, (i also have Ultimate SEO installed) Did you find a solution for this problem? Thanks, Eric :rolleyes:
  6. Hi all, How can i stop this terrible bot Twiceler-0.9 from eating up almost all of my bandwidth? I have the newest update of spiders.txt but this does not stop this damn bot. Thanks, Eric
  7. Dynatech

    Who's Online Enhancement 1.4

    Hi Keith, I have exactly the same problem as you have, twiceler-0.9 is a terrible bot! Also my site slows down completely when using whos_online... If you find a clue please let us know. Cheers, Eric
  8. Hi Ken, Yep! That did the trick! changed xx to 25 (20 did not work) and added it to seo.class.php Thank you very much! Eric :lol: :lol: :lol:
  9. Hi Ken, I already tried that solution but i still get the same error when opening my shop... So i don't have a clue yet. Thanks for your help, Eric :rolleyes:
  10. Hi all, Just installed Ultimate SEO Urls v2.1d in 2 shops. The smallest shop with about 500 products works fine with this contri, so this is great ;-) The second shop with about 30000 products gives an error: Fatal error: Allowed memory size of 16777216 bytes exhausted (tried to allocate 11796480 bytes) in /path_to_shop/includes/classes/seo.class.php(1744) : eval()'d code on line 21846 Software and contri's for both these shops is exactly the same. If i disable Ultimate SEO's all works well in the old way. In the contri page for Ultimate SEO there is a solution for such a kind of memory error but this didn't work for me... Maybe anyone can help me with this error? Thanks, Eric :rolleyes:
  11. Just forgot to ask another question about More Pics v2 with the Lightbox: How can i get the Lightbox to work together with Image Magic v1.15? Without the Lightbox i can use watermarks in the pictures, with the Lightbox Image Magic ignores these images and i cannot get a watermark anymore... Cheers, Eric :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
  12. Hi all, I have updated More Pics v1.2c to v2 with the Lightbox, works fine for product_info.php! Except when clicking on a picture in the reviews of products the lightbox does not work. How can i get the Lightbox to work when clicking on a thumbnail in: product_reviews.php, product_reviews_info.php and product_reviews_write.php? Thanks for all your help! Cheers, Eric :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
  13. Dynatech

    [CONTRIBUTION] Subcategory textboxes

    Yep. got it to work! ;-) Had to add a few lines more, code looks like this now: <link rel="stylesheet" type="text/css" href="includes/stylesheet.css"> <script language="javascript" src="includes/general.js"></script> <script language="javascript" type="text/javascript" src="includes/javascript/tiny_mce/tiny_mce_gzip.php"></script> <script language="javascript" type="text/javascript" src="includes/javascript/tiny_mce/initconfig_pt.js"></script> <script language="javascript" type="text/javascript"> function cat_check(){ if(document.form_cat_insert.categories_id.options[0].selected==true){ alert("<?php echo JS_SUB_CAT; ?>"); return false; } } </script> </head> Now it works perfect :lol: :lol: :lol: Cheers, Eric
  14. Dynatech

    [CONTRIBUTION] Subcategory textboxes

    Hi Chris, Thank you for your help, i did exactly the same but that still doesn't work. I don't get the TinyMCE editor but only the normal texteditor. Anyway thank you very much, very fine contribution! Cheers, Eric :D
  15. Dynatech

    [CONTRIBUTION] Subcategory textboxes

    Hi all, This is a very nice contribution, thanks! Now i want to use TinyMCE to edit the descriptions, how can i achieve that? Normally i use the following to use TinyMCE in product descriptions or other text fields, the code is copied from the contri Define Content contri to admin/products_extra_category.php but that doesn't work...: <script language="javascript" src="includes/general.js"></script> <script language="javascript" type="text/javascript" src="includes/javascript/tiny_mce/tiny_mce_gzip.php"></script> <script language="javascript" type="text/javascript" src="includes/javascript/tiny_mce/initconfig_pt.js"></script> Any clue? Thanks for your help! Cheers, Eric :D
  16. Hi kgt, Okay i understand, thank you! Cheers, Eric :)
  17. Hi kgt, I added the following code in checkout_payment.php to get the error messages work with STS 4.3: <?php if (isset($HTTP_GET_VARS['error_message']) && tep_not_null($HTTP_GET_VARS['error_message'])) { ?> <tr> <td><table border="0" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="infoBoxNotice"> <tr class="infoBoxNoticeContents"> <td><table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2"> <tr> <td><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '10', '1'); ?></td> <td class="main"><?php echo htmlspecialchars(urldecode($HTTP_GET_VARS['error_message'])); ?></td> <td><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '10', '1'); ?></td> </tr> </table></td> </tr> </table></td> </tr> <tr> <td><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '100%', '10'); ?></td> </tr> <?php } if (isset($HTTP_GET_VARS['info_message']) && tep_not_null($HTTP_GET_VARS['info_message'])) { ?> <tr> <td><table border="0" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="infoBoxNotice"> <tr class="infoBoxNoticeContents"> <td><table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2"> <tr> <td><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '10', '1'); ?></td> <td class="main"><?php echo htmlspecialchars($HTTP_GET_VARS['info_message']); ?></td> <td><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '10', '1'); ?></td> </tr> </table></td> </tr> </table></td> </tr> <tr> <td><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '100%', '10'); ?></td> </tr> <?php } ?> The error messages work now but i still get the error message also in the URL which seems weird... Any clues for that problem? Thanks for your help, Eric :D
  18. Hi all, I have exactly the same problem using Discount Coupons Codes v2.1 and STS v4.3, so i need some help too. Anyone figured this out yet? Thanks, Eric :D :D :D
  19. Hi all, In checkout_process.php i added the following code to determine if the customer created an account and depending of the customer_id to put the URL in the email for the order confirmation only when an account was created: (($customer_id == 0)? '' : EMAIL_TEXT_INVOICE_URL . ' ' . "<A HREF='" . tep_href_link(FILENAME_ACCOUNT_HISTORY_INFO, 'order_id=' . $insert_id, 'SSL', false) . "'>" . tep_href_link(FILENAME_ACCOUNT_HISTORY_INFO, 'order_id=' . $insert_id, 'SSL', false) . "<A>\n") .////////////// I wanted to do the same change in the update emails created by orders.php in the map /admin, but unfortunately the same code doesn't work because the customers_id is not known. How can i get the value for the customers_id when updating the status of an order using orders.php in the admin? I use the latest version 1.25 of PWA. Thanks for your help! Cheers, Eric :D :D :D
  20. Dynatech

    [Contribution] STS v4

    Hi Rigadin, This seems very nice! But in which way exactly i can template the boxes in the central area like New Products, Featured Products and all the others? Do i have to put a new place holder for them somewhere or so? Thanks for your help, Eric :D
  21. Dynatech

    Featured Product Support v1.5.4

    Hi Philippe, Did you already have an answer found for this? I have the same problem as you have... Cheers, Eric :D :D :D
  22. Dynatech

    CSS Menu

    Hi Roger, I think that i know what the problem is. My test shop in which the css menu works okay has only about 10 categories and 50 products. My real shop has about 100 categories and 5000 products... When i looked in the page source of the test shop i have seen a array has been build of all the products specially for the css menu. So i think i get a time out when building the menu for the many many more products of my real shop... Is the css menu usable when you have that many products in your shop? The standard categorie menu builds only a array of the main categories when opening the index page and the rest when clicking on a categorie or am i wrong? Is it possible to make this the same for this really nice css menu? Cheers, Eric :D
  23. Dynatech

    CSS Menu

    Oh... forgot to mention, i didn't change the pointer to categories_css.php because i renamed the php-file to categories.php to avoid conflicts with STS. Cheers, Eric :D
  24. Dynatech

    CSS Menu

    Hi Roger, Yes i did follow all the instructions, only renamed categories_css.php to categories.php. Works in STS 4.2, not in 4.3... maybe it has something to do with the extra code for infoboxes added in STS 4.3? Cheers, Eric :D
  25. Dynatech

    [Contribution] STS v4

    Hi all, I have a questions for how to get CSS menu v0.3 working in STS 4.3. Installed it in a older version of my shop which has STS 4.2 and it worked fine (had to copy the css-code from the categories_css.php file to stylesheet.css and the java-code from the same php-file to my template according the support thread of CSS menu). Now i did exactly the same in my new shop which has STS 4.3 and it's not working, the only thing i get now is a blank screen with the word Categories in it, and when i view the source of the page i only see the java-code which was copied in my template.... :-( Anybody has CSS menu working fine in STS 4.3? Cheers, Eric :D
×