Jump to content

Rachael w.

Members
  • Content count

    705
  • Joined

  • Last visited

About Rachael w.

  • Rank
    RRW
  • Birthday March 1

Profile Information

  • Real Name
    Rachael
  • Gender
    Female
  • Location
    USA

Recent Profile Visitors

16,431 profile views
  1. Rachael w.

    Easier Attributes

    The page loads but it loads like this. And clicking the links brings up a url like this admin/easier_attributes.php#tabs-1 I'm using a highly modified 2.3 I think. PHP 7.
  2. Rachael w.

    Easier Attributes

    Doesn't seem like the ajax portion of the add on is working for me. Is there any advice on how to troubleshoot why ajax doesn't work?
  3. Rachael w.

    Oscommerce websites for sale?

    I have a HEAVILY modified OSC 2.3 I'm ditching in a month or so. Still working, gathering tons of sales everyday. I'm consolidating my websites into one huge store so this one will be gone. Of course, it would just be code and an empty database if I let it go. I have it set up with authorize.net but of course you could do whatever. The domain stays with me so I can forward my current customers. It might be a nice start, but you will, of course have to tweak the code to your satisfaction. And since I don't know what you're selling, I don't know if it would even be a good fit.
  4. I've tried the fixes mentioned here and I still can't get rid of the error: Number field should not be quoted: 'ecomm_totalvalue' When I try either of the fixes the page shows no tags. With the original code it's just the error. Anyone still working on this?
  5. Rachael w.

    Automatically send data feed to Froogle

    Have you created a separate thread for this? I'm still working migrating to the most recent version of oscommerce and I have the old version with a footer.php called on the pages. I can't seem to get this to work right. I'm not getting errors, I'm just not seeing anything google on the page. Thank you for your help. Please respond with a link to your thread so we don't highjack the merchant feed thread. :)
  6. Rachael w.

    Automatically send data feed to Froogle

    Thank you so much Jack! I apologize for returning so late to respond. Your code DID WORK (the first suggestion)! I appreciate your dedication.
  7. Rachael w.

    NEW! Complete Order Editing Tool!

    I finally figured it out! I turned on the error reporting in the application top. I had the old googlecheckout payment option. I had deleted the google checkout file which threw an error when it was trying to find it as a payment method.
  8. Rachael w.

    NEW! Complete Order Editing Tool!

    I have this same issue. Were you able to fix it? Do you remember how you did it?
  9. Rachael w.

    NEW! Complete Order Editing Tool!

    I had to update my server since on of my sites was getting hacked pretty regularly (not an osc site). Now the order editor is giving me problems. It seems to be ending the page right after the address information. The payment method column titles are there but nothing after it. I'm not getting any errors in my log so I'm not quite sure of the actual problem. Here is the part that starts with the payment information: 'payment_method' => tep_db_input(tep_db_prepare_input($_POST['update_info_payment_method'])), 'currency' => tep_db_input(tep_db_prepare_input($_POST['update_info_payment_currency'])), 'currency_value' => tep_db_input(tep_db_prepare_input($currency_value['value'])), 'cc_type' => tep_db_prepare_input($_POST['update_info_cc_type']), 'cc_owner' => tep_db_prepare_input($_POST['update_info_cc_owner']), 'cc_number' => tep_db_input(tep_db_prepare_input($_POST['update_info_cc_number'])), 'cc_expires' => tep_db_prepare_input($_POST['update_info_cc_expires']), 'last_modified' => 'now()'); tep_db_perform(TABLE_ORDERS, $sql_data_array, 'update', 'orders_id = \'' . tep_db_input($oID) . '\''); $order_updated = true; Any ideas on what I need to change here to get the rest of the page to load?
  10. Rachael w.

    Automatically send data feed to Froogle

    I have the most recent code: GoogleBase V 3.5. The only difference I see is the mysqli. Whether I have it as mysql or mysqli it still doesn't produce products.
  11. Rachael w.

    Automatically send data feed to Froogle

    I had to do some upgrades on my server, now using php 5.4. Not sure if this is the reason but my feed is not returning any products (0). The column headers are created but there are no products in the feed. I am not getting any errors either. Here is the page after running the script: Any help would be greatly appreciated. The file did work correctly prior to the php upgrade.
  12. Rachael w.

    Automatically send data feed to Froogle

    Thank you! It's working properly now.
  13. Rachael w.

    Automatically send data feed to Froogle

    I cannot seem to get the settings right for the column "Identifier exists" to show up with a "False" in each row. Any help on that one?
  14. Rachael w.

    Automatically send data feed to Froogle

    Any suggestions on how to truncate the name (title) length down to 150 characters? I found this when researching: Would this work to put somewhere around this? $output .= preg_replace($_strip_search, $_strip_replace, strip_tags( strtr($row->name, $_cleaner_array) ) ) . "\t" . preg_replace($_strip_search, $_strip_replace, strip_tags( strtr($row->description, $_cleaner_array) ) ) . "\t" .
  15. Rachael w.

    Automatically send data feed to Froogle

    Thank you Jack and Kru. I've enabled options. I now have these column headers: link title description price image_link id availability condition expiration_date google product category mpn product_type upc I think I have it working correctly now. My CSV file isn't showing headers but my txt is. No big deal at this point since google is accepting my feed in txt form. I changed the code on this line from "not supported" to "FALSE" as described here: https://support.google.com/merchants/answer/160161?hl=en $output .= "\t" . (isset($row->isbn) ? $row->isbn : (strlen(OPTIONS_ISBN) ? OPTIONS_ISBN : "FALSE")); I have some items that are just showing a blank space for the ISBN. I believe that's on my end and I'll look at each individually. I am also getting that same sqlite error but the feed seems to be going through fine. I'll look into this later. Thank you for your support Jack!
×