Jump to content

dimitryous

Members
  • Content count

    22
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

Profile Information

  • Real Name
    dimitryous r
  • Gender
    Not Telling
  • Location
    Duncan, BC, Canada
  • Website
  1. has not set their status

  2. and in mobile/account.php comment this line : include(DIR_MOBILE_CLASSES . 'account_js.php'); in mobile/includes/header and in mobile/includes/iheader replace <title><?=TITLE?></title> by <title><?php echo TITLE; ?></title> Thanks for all bumba this is a great contribution ... I will try to include imageMagick into your code ...
  3. Hi Senore! The #root after whatever url around the web ( http://your_domain_dot_com/sub_domain/my_code.php#root )is just asking your browser to go to a reference called "root" in your web page. If this "anchor" (namely "root") exist, the browser load the entire page and step back to the point where the anchor is located. If the reference does not exist, just too bad, nothing happens!!! and you get your web page. Basic. It is not a question of provider, it is question of browser. What browser are u using by the way?
  4. Many thanks, but still a blank page. The application bump out just before opening the 4th line of "http://www.mysite.com/iphone_catalog/mobile/includes/application_top.php" i.e. require('../includes/application_top.php'); //@TODO need to findout why it's missing $SID for cURL ... Just before this 4th line I put echo 'DIR_MAIN_HTTP_CATALOG= ' . DIR_MAIN_HTTP_CATALOG; and I get the correct result : DIR_MAIN_HTTP_CATALOG= /iphone_catalog/ I just do'nt understand as this is a fresh 2.2rca2 install ... php 5.2.9 running on winXP with mySQL 5.0.27-community-nt and Apache/2.2.3 (Win32) PHP/5.2.9 Stange enough because http://www.mysite.com/iphone_catalog/index.php and related stuff is working perfectly ! Thanks for your advice on how to progress solving my setup ( the problem is that I ca'nt debug on this damn 4th line ...) p.s. same diag with login.php or mobile.php or products.php ... the app is blocked by "require('../includes/application_top.php');" as I get my echo correctly ... I know that I ca'nt bypass first level application_top.php ...
  5. ... define('DIR_MAIN_HTTP_CATALOG', '/iphone_catalog/'); define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', 'iphone_catalog/mobile/'); define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', 'iphone_catalog/mobile/'); do'nt work either ...
  6. I'm a little bit late but I installed your contribution on a fresh install of osC v2.2rc2a : no additions. I get a 17" full screen size blank page ... After few hours looking at the code I need help !!! http://***_***/iphone_catalog/ works OK sub_directory of /iphone_catalog/ is /mobile/ (ftp'ed the whole stuff) after modification of the first line of /mobile/configure.php is : define('DIR_MAIN_HTTP_CATALOG', '/iphone_catalog/'); define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/mobile/'); define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '/mobile/'); define('DIR_WS_IMAGES', '../images/'); define('DIR_WS_INCLUDES', '../includes/'); define('DIR_MOBILE_IMAGES', 'images/'); define('DIR_MOBILE_INCLUDES', 'includes/'); define('DIR_MOBILE_MODULES', DIR_MOBILE_INCLUDES . 'modules/'); define('DIR_MOBILE_CLASSES', DIR_MOBILE_INCLUDES . 'classes/'); define('DIR_MOBILE_HEADERS', DIR_MOBILE_INCLUDES . 'headers/'); define('DIR_MOBILE_LANGUAGES', 'includes/languages/'); ... I just spotted that the application stopped just before loading the 4th line of /mobile/includes/application_top.php i.e. ... require('../includes/application_top.php'); ... Help would be much appreciated !
  7. dimitryous

    [Contribution] Auction Module

    @JangoF: I did printed the whole stuff in a .pdf file. My post was not a contribution to this topic, rather to relay my own experience trying to solve problems. I do'nt feel sorry. dimitryous.
  8. dimitryous

    [Contribution] Auction Module

    @Jango : Sorry, I will do it but sometimes I forget it. 1 - on my test site: amazing the engine is accepting lower bid than the one on the top of the bidding list. This is true for anybody logged-in and bidding. 2 - if I login and make a new bid (higher than my precedent bid) the bidding list always show a date/time "0000-00-00 00:00:00" 3 - the only case where the date/time is correct is for a brand new bidder (logged-in of course) 4 - in the admin part, if I change the end date with the calendar and click on "update" button, the date/time is reset to "0000-00-00 00:00:00". I have to phpMyAdmin the record to get it back to a correct value in the future. 5 - it does not seem the javascript engine is very synchronized with my computer clock: few minutes after the deadline (3-5) the counter is still running... 6 - the "Terms and conditions" link is not functionnal 7 - the overbid feature is not functionnal either 8 - I try to figure out why with my debugger... Strange enough... dimitryous
  9. dimitryous

    [Contribution] Auction Module

    Hello @csaba : if you want some help, give us always the complete path of the file generating the error: " catalog/someFolder/someSubFolderIfNeeded/someFile.php " and few lines before and after the said line. No chance otherwise. dimitryous
  10. dimitryous

    [Contribution] Auction Module

    Errors everywhere: 1146 - Table 'techinfoline_com_b2b.TABLE_AUCTIONS' doesn't exist SELECT auctions_id from TABLE_AUCTIONS WHERE products_id =28; [TEP STOP]
  11. dimitryous

    [Contribution] Auction Module

    Hi bbbig! I just tried to register but got the following at the bottom of the screen: 1146 - Table 'techinfoline_com_b2b.visual_verify_code' doesn't exist DELETE FROM visual_verify_code WHERE oscsid='b534d661e46e89dd65125b198aa55f51' [TEP STOP] Do I need an visual code to register? 040777 at edelphy dot com Keep on the good work. dimitryous
  12. Hi all, Did anybody succeed to incorporate a pure Java Applet in the " /includes/header.php and/or /includes/footer.php " of his catalog? I din't succeed due to a path problem... I have a pure java applet to output a small slideshow... TIA
  13. dimitryous

    [Contribution] Auction Module

    Hello, I got all the stuff working fine now. It was a little bit difficult because of the use of order editor contribution I finally conclude that ( at least in my case ) : 1- admin is requested to place a manual order for the winner of the auction: an e-mail is sent to the winner 2- the winner is invited to log-in and complete his order Is the above correct? Thank you.
  14. dimitryous

    [Contribution] Auction Module

    I printed this entire topic to get a .pdf file, performed a global search of " edit_orders ": no result.
  15. dimitryous

    [Contribution] Auction Module

    Hello, Thanks a lot but I still miss something: 404 File Not Found " The requested URL /catalog/admin/edit_orders.php was not found on this server. " I'm a little bit confused to disturb you but would like my stuff to work. TIA
×