Latest News: (loading..)

charagg

Members
  • Content count

    26
  • Joined

  • Last visited

About charagg

Profile Information

  • Real Name
    Ara
  1. OK, I've resolved the registration issue by adding the tld.txt file in the catalog/includes folder. There was already one in the catalog/admin/includes folder, but this resolved my registration issue. Still getting the error with the Contact Us page. Any suggestions? Also, started this thread at: http://forums.oscommerce.com/index.php?showtopic=316986 in case this was not contribution specific.
  2. Hi, First of all, this is a great contribution! Thanks for all your work! I installed this contribution on my site (OSC 2.2rc2a) with STS installed. Everything seems to work fine, but now whenever I try sending an email through the contact form, the email is sent, however an error message appears above the Enquiry sent message. The error is "Your E-Mail Address does not appear to be valid - please make any necessary corrections." I am also now receiving this message when trying to register a new account. However, in that case, the account is not created. This is a big problem that I hopefully can get resolved here. Also, when a message is sent through the contact page, the following errors come up on my server's error log: [sun Oct 05 16:07:03 2008] [error] [client 67.181.188.252] PHP Warning: file(includes/tld.txt) [<a href='function.file'>function.file</a>]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/mywebsite.net/httpdocs/includes/functions/validations.php on line 85, referer: http://www.mywebsite.net/contact_us.php [sun Oct 05 16:07:03 2008] [error] [client 67.181.188.252] PHP Warning: Variable passed to each() is not an array or object in /var/www/vhosts/mywebsite.net/httpdocs/includes/functions/validations.php on line 86, referer: http://www.mywebsite.net/contact_us.php [sun Oct 05 16:07:03 2008] [error] [client 67.181.188.252] PHP Warning: eregi() [<a href='function.eregi'>function.eregi</a>]: REG_EMPTY in /var/www/vhosts/mywebsite.net/httpdocs/includes/functions/validations.php on line 97, referer: http://www.mywebsite.net/contact_us.php I have searched for hours now to try and resolve this, but can't seem to find anything. Given the fact that this error is now coming up when trying to register, I have to assume that this error resides in the SQL file and not the contact_us.php file. I have also verified that "Verify e-mail address through a DNS server" in Configuration/Email Options has been set to False. Can someone please help me resolve this? Thanks
  3. Woohoo! I finally found a solution - it took enough searching though! I suppose I was just looking in the wrong place! For those people out there who have been experiencing the same problem and haven't been able find a solution, view the post at: http://forums.oscommerce.com/index.php?sho...mp;#entry740651 It worked for me! - Ara
  4. I was wondering if anyone can offer some insight into a problem I am having in trying to get Article Manager to work with my site which has STS 4.1 installed? Apparently, I posted the question in the wrong area, so I'm going to give this a try. You can view the question by visiting the following thread: http://forums.oscommerce.com/index.php?showtopic=221692 Any insight is greatly appreciated! Thanks, Ara
  5. Thanks Bill. Unfortunately, I've double, triple, and quadruple (I think that's how its spelled) checked my installations and still can't get the darned thing to work. I actually just sent Rigadin an email regarding this matter, but haven't received a response. I did find something in the STS 4.1 documentation that sort of talks about this, but it's sort of vague and doesn't give me enough info. I've pasted it below: - START- 5.4 Create your own STS modules 5.4.1 Why? Each module takes care of selecting the template corresponding to a particular script. You may want to create a different template when displaying the new products page or create templates to display articles after having installed a contribution. 5.4.2 How? The easiest way is to copy an existing module and rename it to the name of the script you want to use templates. If your script is articles.php, you module will be includes/modules/sts/sts_articles.php. In this module you will have to modify the find_template function to select the template according for example to the article ID to be displayed. If you want to select a template according to the manufacturer page, you have to modify the module includes/modules/sts/sts_index.php to look for the manufacturer ID. 5.5 Create your own placeholder file to include 5.5.1 Why? Placeholder files contain code to create the variables used to replace the placeholders of the templates. This code can be put in the sts_user_code.php file, but placed in a separate file it allows, via the modules configuration, to limit the execution of the code only to the modules that need these new variables. Example: you want to create new variables for a contribution that displays several images on the product info page. If you put it in sts_user_code.php, all pages will run this code even it is not used. If you place it in a separate file and configure only the product info module to use it, the code will run only when needed. It is also easier to share. Example: somebody has created a file with variables for the header tags contribution, to use it you only need to copy it and to configure the modules that will use it, via the admin section. 5.5.2 How? Put the code in a file, put the file in the includes/modules/sts_inc/ folder and configure the modules that will use this file. - END - Regarding posting this question in the correct area, do I use the New Topic button or Add Reply? I've been using New Topic thinking that it would post to the correct area - I supposed I was wrong? Thanks - Ara
  6. Hi, This is my second time posting this request. Hopefully, someone can be so kind as to offer some insight into why this won't work. I've installed Article Manager on a site that has STS (Simple Template System) installed. Everything seems to be working fine on the Admin side, but can't get anything to show up on the Catalog side. To see what I mean, please visit: http://williamsimports.fatcow.com/articles.php If there is anyone that has successfully installed the Article Manager module on a site with STS, please help. I've searched for two days now and kind find an answer. Thanks, Ara
  7. Thank you!!!!!!!!!! I don't know why I missed that earlier. I suppose that being exhausted may have something to do with it. Thanks! I still have another problem which I posted in a seperate message regarding Article Manager and STS - can you help? You can check out the post at: http://forums.oscommerce.com/index.php?showtopic=221571 Thanks again!
  8. Sorry for not posting the version - after 4+ hours of working on the same problem, my brain is fryed. I am using v4.1. I was able to install without any problem the index and product info modules. Not sure about the other two modules you mentioned. I am willing to give you accesss to the site if you can help, as I am running out of time. Site needs to be completed by Monday. Thanks
  9. I've searched everywhere for this fix, but can't seem to find it! I've installed Article Manager (most recent version), but have STS v4 installed and am having problems viewing anything on the front end. Everything seems to be working fine on the backend - I've added one topic with a test article within. However, when I try to view the articles on the front end - the template is missing and the article doesn't show up when viewed. To view what I'm talking about, please visit: http://williamsimports.fatcow.com/articles.php Can someone please help? Thanks Ara
  10. Please help! I am on a tight dealine and having major problems getting my default template to point to sts_default.html - it won't event install! When I click INSTALL the screen just refreshes. If I double click the word default, I am able to access the edit feature and change the template folder and so on. I do have sts_default.html entered as my default template. However, on the catlog side, unless I create a template specific to the category or sub-category, the user is redirected to the index.php.html template. To see what I mean, visit: http://williamsimports.fatcow.com I can create a template for each category, but this is only a patch. If the client wants to add another category, I will have to create a template each time. All I want is a template for the home page and another for the default. Someone Please help - I'm running out of time! Thanks Ara