Jump to content

archeon

Members
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    Timothy Lantz
  1. archeon

    FedEx Direct 2.06 Support thread

    I've added the fedex module and I'm having a slight problem. Whenever I add the code changes to the admin/categories page it makes the page appear blank when you try to access it through the admin menu. If I take the changes out the page works fine again. I suppose the only thing I'm losing here is the ability to mark a product as "ships seperately" The rest of contribution seems to be working fine. I do have other mods (Ultrapics, and categories paging) installed in admin>categories. but that doesn't seem to matter. just replacing my working page with the fedex contribution page yields the same blank page result. Any thoughts on what's happening here?
  2. archeon

    [Contribution] - USPS Methods

    I'm having a problem with this contribution. Everything seems to be installing fine, but when I install the module and then edit the information, all the fields get replaced with the word "ARRAY" instead of displaying the information I edited. Any thoughts? never mind didn't update one of the files correctly... doh!
  3. I'm setting up my first oscommerce site and I've found it really easy to use and modify. I've installed a half dozen or so contributions and everything is working great. Shipping has me stumped though. I'm just not sure which contributions I should use. Basically all I want to offer is USPS priority mail and one trackabale shipping option (fedex or UPS, don't care which) Anyone have a good reccomendation on which shipping modules I should install. Bonus if the installation is simple. I've registered with both the USPS and Fedex for web accounts as I've seen in the instructions on several of the contributions, but I just want to make sure I'm installing the best solutions before I do a lot of modding. Thanks!
  4. FOLLOW UP: Always a simple explanation... My hosting company has an oscommerce auto-installer, and despite the fact that they claim it installs the latest version it actually installs 2.2MS. (and writes the configure files wrong, but that's another issue, lol) I scrapped their auto-install and manually installed the current 2.2rc2a and now amazingly everything works. So much for "easy-apps" :angry:
  5. I've just installed UltraPics 2.08 with Lightbox 2.04, but when I log into the admin, my categories page is blank. (http://addons.oscommerce.com/info/1642) Replacing the categories.php with the original restores the page to normal, but doesn't allow for the functionality of the add-on (obviously) Is there something that I need to modify in the admin/categories.php included in the contribution to make this work? I've been all through the installion instructions and it doesn't say anything more than just swapping the provided file in for the original.
×