Latest News: (loading..)

ladykaren

Members
  • Content count

    295
  • Joined

  • Last visited

About ladykaren

  • Birthday 03/09/1965

Profile Information

  1. Hi Jim; Thanks for your reply. Putting the code back to the original took out the error, but coding is needed to install Attribute Sets Plus. I think I'm permanently stuck. Does anyone know if there will be a version that will work with 2.3.1?
  2. Hi all; I've decided to build an osc website again and my host company has the 2.3.1 version. I like it, but ...... wow, different from the ms 2.2 I'm used to lol Anyways, I am trying to install the Linkmatics Attribute Sets Plus. I finally got the sql in the database, uploaded all the new files and am working on putting in the manual edits. I've run into a snag with the Admin/Includes/Boxes/Catagories.php Obviously this file is very different from an older version of osc and I had no clue how to add the new code. Sooooo, I decided for giggles to try something. This is what the new coding looks like array( 'code' => FILENAME_PRODUCTS_ATTRIBUTES, 'code' => FILENAME_PRODUCTS_ATTRIBUTES_SETS, 'title' => BOX_CATALOG_CATEGORIES_PRODUCTS_ATTRIBUTES, 'title' => BOX_CATALOG_CATEGORIES_PRODUCTS_ATTRIBUTES_SETS, 'link' => tep_href_link(FILENAME_PRODUCTS_ATTRIBUTES) 'link' => tep_href_link(FILENAME_PRODUCTS_ATTRIBUTES_SETS) ), I logged into my Admin to see if things were going ok and got the Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING, expecting ')' in /home/brideazz/public_html/admin/includes/boxes/catalog.php on line 27 I figured out that I had left of the ) on the last line, but when I refreshed the Admin it shows the same error. So now I'm at Step 6 of the install and stuck. I'm not even sure if this contrib (which I really really need) will work with 2.3.1 Can anyone help?? Thanks in advance
  3. Hi again; I've noticed something with my site. It will go through checkout process fine when using Google Chrome, but it won't go passed the shipping.php when using the Mozilla browser. Help??? Thanks, Karen
  4. Hi all; I installed Authorize.net AIM a month back and got everything working including working out a bug with Authorize.net I went onto my site to run a test order to make sure everything is still working and have found that when I go through the checkout process, I can't get passed the shipping page. When I click Continue it just loops back. HELP??? Thanks, Karen
  5. Hi again; I found it. There was a couple of white spaces at the bottom of the authorize.net_php file. YIPPIE the test order worked lol
  6. Hi germ; Thanks so much for getting back. I moved modules up to the first line. That took care of that problem. Now if I run a test order, after clicking confirm, I get this - Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/content/l/a/d/ladykdelights/html/catalog/includes/modules/payment/authorizenet_aim.php:921) in /home/content/l/a/d/ladykdelights/html/catalog/includes/functions/general.php on line 33 Here is snippet of code for catalog/includes/function/general.php // Redirect to another page or site function tep_redirect($url) { if ( (strstr($url, "\n") != false) || (strstr($url, "\r") != false) ) { tep_redirect(tep_href_link(FILENAME_DEFAULT, '', 'NONSSL', false)); } if ( (ENABLE_SSL == true) && (getenv('HTTPS') == 'on') ) { // We are loading an SSL page if (substr($url, 0, strlen(HTTP_SERVER)) == HTTP_SERVER) { // NONSSL url $url = HTTPS_SERVER . substr($url, strlen(HTTP_SERVER)); // Change it to SSL } } header('Location: ' . $url); (line 33) tep_exit(); } //// // Parse the data used in the html tags to ensure the tags will not break function tep_parse_input_field_data($data, $parse) { return strtr(trim($data), $parse); } function tep_output_string($string, $translate = false, $protected = false) { if ($protected == true) { return htmlspecialchars($string); } else { if ($translate == false) { return tep_parse_input_field_data($string, array('"' => '"')); } else { return tep_parse_input_field_data($string, $translate); } } } Help again please Thanks so much
  7. Hi there; I was wondering if someone could help me please. I just installed Authorize.net AIM and have all the settings set. But when I run a test order, after clicking Confirm Order, I receive this error : Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /home/content/l/a/d/ladykdelights/html/catalog/checkout_process.php on line 56 Here is the surrounding code snippet : // load the selected shipping module require(DIR_WS_CLASSES . 'shipping.php'); $shipping_modules = new shipping($shipping); require(DIR_WS_CLASSES . 'order.php'); $order = new order; require(DIR_WS_CLASSES . 'order_total.php'); $order_total_modules = new order_total; $order_totals = $order_total_modules->process(); // load the before_process function from the payment modules $payment_modules->before_process(); (line 56) $sql_data_array = array('customers_id' => $customer_id, 'customers_name' => $order->customer['firstname'] . ' ' . $order->customer['lastname'], 'customers_company' => $order->customer['company'], 'customers_street_address' => $order->customer['street_address'], Can anyone see where the error is coming from? Thanks for your help
  8. Hi there; I was wondering if someone could help me please. I just installed this contrib and have all the settings set. But when I run a test order I receive this error : Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /home/content/l/a/d/ladykdelights/html/catalog/checkout_process.php on line 56 Here is the surrounding code snippet : // load the selected shipping module require(DIR_WS_CLASSES . 'shipping.php'); $shipping_modules = new shipping($shipping); require(DIR_WS_CLASSES . 'order.php'); $order = new order; require(DIR_WS_CLASSES . 'order_total.php'); $order_total_modules = new order_total; $order_totals = $order_total_modules->process(); // load the before_process function from the payment modules $payment_modules->before_process(); $sql_data_array = array('customers_id' => $customer_id, 'customers_name' => $order->customer['firstname'] . ' ' . $order->customer['lastname'], 'customers_company' => $order->customer['company'], 'customers_street_address' => $order->customer['street_address'], Can anyone see where the error is coming from? Thanks for your help
  9. Hi all; I ran a test through sandbox and apparently google has stopped working again. Even with a US shipping address, I get the box "You do not have a shipping method" blah blah Can anyone help me with this thing? I will even pay someone to get this working properly and also set up international shipping as long as the rate is reasonable. I haven't had an order in 2 months and this is my living here. HELP !!!!
  10. Hi Speed; Thanks for getting back. I went into googlecheckout folder and opened the htpasswd php and changed both the production and sandbox id/key and tried to run the response handler again but the username/password box will still not take. I use GoDaddy as host and I can't change password protect on the googlecheckout folder itself. I tick the folder and go to Permission then go to Password Protect and I get a warning popup "one or more files are custom and cannot be edited" Sigh ... I'm stuck again. I ran a test order in sandbox and am receiving an email from GC about the order, but the order doesn't show up in Osc admin. I have the XML ticked in settings on the API page in GC. Course this has nothing to do with getting international shipping set up LOL I did find this http://www.oscommerce.com/community/contributions,5157/category,1/search,google+checkout that says the mod will remove restrictions international shipping but it says nothing on where to install it. *Banging head against desk*
  11. Back again; I also checked the response_error log and this is listed Thu Sep 16 17:35:07 MST 2010:- Failed to Get Basic Authentication Headers How can I fix this please?
  12. Ok .... fixed the T_CASE error but now I am getting a login box A username and password are being requested by http://ladykbridalplus.com. The site says: "Google checkout Basic Authentication" I've tried my admin login and merchant id/key for both sandbox and production accounts but nothing takes. Do I need to set something else up somewhere?
  13. Hi again; I've been doing some more testing and I found a glitch When I run http://ladykbridalplus.com/catalog/googlecheckout/responsehandler.php I get Parse error: syntax error, unexpected T_CASE in /home/content/l/a/d/ladykdelights/html/catalog/googlecheckout/responsehandler.php on line 710 googled T_CASE error ..... fix is to put } on line 709 which is already there Help?
  14. Hi again; Thanks Speed. I did what the ReadMe said to do, but for whatever reason it is still not recognizing international shipping. What am I doing wrong???
  15. Can anyone help me set up international shipping????