Jump to content

Benjjj6

Members
  • Content count

    472
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Benjjj6


  1. Hi

     

    I am trying to upload and split the file via curl, although a very similar code is working to upload the file this code is not working to split it. Do you have any idea why? Am I missing something?

     

    <?php
    
    function post_to_url($url, $data) {
    $fields = '';
    foreach($data as $key => $value) {
     $fields .= $key . '=' . $value . '&';
    }
    rtrim($fields, '&');
    $post = curl_init();
    curl_setopt($post, CURLOPT_URL, $url);
    curl_setopt($post, CURLOPT_POST, count($data));
    curl_setopt($post, CURLOPT_POSTFIELDS, $fields);
    curl_setopt($post, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1);
    $result = curl_exec($post);
    
    curl_close($post);
    }
    $data = array(
    "MAX_FILE_SIZE" => "1000000000",
    "usrfl" => "products.csv",
    "buttonsplit" => "Split file"
    );
    post_to_url("http://website.com/admin/easypopulate.php?split=1", $data);
    ?>
    


  2. Either set the maximum execution time in php.ini to a higher value or make a custom feed and filter on manufacturer of category.

     

    HTH

     

    G

     

    PS Attributes can be loaded using EP but it took me ages workiing out how to do it, download a sample file of products that have attributes and then use that as a template to upload/amend products with attributes.

     

    Thank you for your help Geoffrey, I really appreciate it.


  3. My host has now told me that the script does not have the correct log in details:

     

    Apache-Error: [file "mod_auth_basic.c"] [line 264] [level 3] user admin not found: /test/admin/easypopulate.php, referer: http://www.mysite.co.uk/test/admin/categories.php?selected_box=catalog
    Apache-Error: [file "core.c"] [line 3714] [level 3] File does not exist: /home/account/public_html/401.shtml, referer: http://www.mysite.co.uk/test/admin/categories.php?selected_box=catalog


  4. Hi

    I have just installed EP_v2_77a_22RC2a by Roaddoctor (4 March 2012 package) on a MS2.2 store with about 3500 products.

     

    I can download something simple such as a Model/Category file but When I click Create & Download I eventually (after about a minute) get an 500 Internal Server Error. What is the problem?

     

     

    Thanks,

    Ben


  5. If you go into a manufacturers edit page, does the entry for Header Tags Title contain something?

     

    Yes it does and it displays this on the manufacturers page. What I want to display is the name of the manufacturer in the breadcrumb on the product_info page. Is this possible? it would provide a really good and easy way to link back to the manufacturers page from a specific product


  6. Hi

     

    I would like to show the manufacturers name in the breadcrumb trail and it looks like Header Tags is able to do this if I take a quick look at the code in application_top.php However my breadcrumb trail is only showing the category header tags title and the product title. How can I get it to show the manufacturers header tags title?

     

    Thanks,

    Ben


  7. You would need to change the size of the field in the database. However, that is a waste of time since the search engines limit the length of the title. If your title is going to be even close to 80 characters, be sure to get all of your keywords before that length is reached since they may be truncated.

     

    Thanks Jack, where can I find this value? What table is it in?


  8. Jack, is it possible to have a title tag for the homepage that is not appended to the category and product pages?

     

    For example my problem is that whatever I change the title on index.php to it also affects my product and category pages. Is there a way to stop this?


  9. As stated previously, this contribution just reads the database. You have to set up the new fields and populate them so it can read them. That is outside of the scope of this contribution.

     

     

    ok, but would you recommend a contribution that would work with this one that creates new fields?


  10. Just upgraded from USU5 to USU5 Pro and have this error when visiting the catalog:

     

    Warning: include_once(includes/modules/ultimate_seo_urls5/classes/usu.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/*****/public_html/includes/functions/html_output.php on line 19
    
    Warning: include_once() [function.include]: Failed opening 'includes/modules/ultimate_seo_urls5/classes/usu.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/*****/public_html/includes/functions/html_output.php on line 19
    
    Fatal error: Class 'usu' not found in /home/*****/public_html/includes/functions/html_output.php on line 20
    

     

    Nevermind. The files I was editing were not uploading to my server.

    Thanks for the contribution, it's one of the best.


  11. Just upgraded from USU5 to USU5 Pro and have this error when visiting the catalog:

     

    Warning: include_once(includes/modules/ultimate_seo_urls5/classes/usu.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/*****/public_html/includes/functions/html_output.php on line 19
    
    Warning: include_once() [function.include]: Failed opening 'includes/modules/ultimate_seo_urls5/classes/usu.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/*****/public_html/includes/functions/html_output.php on line 19
    
    Fatal error: Class 'usu' not found in /home/*****/public_html/includes/functions/html_output.php on line 20
    


  12. Hi, using the latest version I get this error:

    XML Parsing Error: XML or text declaration not at start of entity
    Location: https://www.mysite.com/rss.php?language=en
    Line Number 2, Column 1:<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    ^
    

     

    I have been through every file in catalog/ and every file in includes/ and includes/classes and includes/functions there is no whitespace after the ?>

     

    Did anyone have this problem and find a solution? or find a problematic file outside of those directories I checked?


  13. Hi

     

    I am this contribution (latest version) with the Protx Direct contrib (http://addons.oscommerce.com/info/4026)

     

    I think SEO URLs 5 is causing problems with protx as it is filtering short words, despite only filtering words of length '1'. The problem only occurs when you reach the 3D secure popup window (I am currently using sagepay simulator) when you click 'authenticate' you get the error:

     

    The requested URL /protx_process.phpaction3Dreturnprotx_id87 was not found on this server.
    Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
    

     

    As you can see '?' are missing from the url. Is there a way to exclude pages from this contribution, like you can with FWR Security?

×