Jump to content

hankster6911

Members
  • Content count

    43
  • Joined

  • Last visited

  1. hankster6911

    Canada Post Shipping Module with dimensions

    I got the taxes all figured out, still a no go with the shipping adding the handling fee, sure seems that should be simple but I do not know enough about codes to work with it. I have not set up easy populate and most likely wont on this site I am doing. I am pretty much at a standstill right now as I broke my ankle and will be having surgery next week. I thought I had at least had the shipping working properly but a test of sending a package to england came back with an error stating Rating Service generic error. Also the shipping method in checkout is showing randomly now instead of always since I have installed gift vouchers, sigh. Wendy
  2. hankster6911

    Handling fee with Canadian Post not being charged

    No I have not. Any ideas? Wendy
  3. hankster6911

    [CONTRIBUTION] CCGV (trad)

    Not sure what the problem was but I reloaded the files onto the server I was creating it for, had it on a demo, and it now works Wendy
  4. hankster6911

    [CONTRIBUTION] CCGV (trad)

    Setting it to true or false does not make a difference in the outcome of the order, my order number is still 0 example ------------------------------------------------------ Order Number: 0 Detailed Invoice: http://www.xxxxx/account_history_info.php?order_id=0 Date Ordered: Saturday 04 November, 2006 And the whole order does not show up under my customer/orders in the admin. Set to false, yes the voucher does not get queried it does when set to true but either way the order is still 0 and not registering in my store admin as being placed. Wendy
  5. hankster6911

    [CONTRIBUTION] CCGV (trad)

    I've installed CCGV on two sites, one is working correctly so far thru my testing the other I am having a little bit of an issue when placing an order. When I place the order no order number is produced, it is a 0, the purchased gift certificate is placed in the query, all emails are sent but the order does not show up in my admin under customers/orders. This is with an order with just the voucher or an order with the voucher and other products. I am not really thinking this is a CCGV issue unless I missed something in the install but perhaps more of another mod conflicting, just thought I would start here and see if this has been heard of. Thanks Wendy
  6. I do not need to track manufactuers, so I have that set to no in admin. Any way to get the manufacture drop down box removed from the actual product in the store? I would like to remove the manufactuer drop down box below. Available Options: Color: First select Colorbrown Size: Next select Size Designer: Second Wendy
  7. I have Canada_Post_3_7_rev1 installed. I have set a flat handling fee of $2.00 on the Canada Post site but it is not calculating into the shipping. Anyway to get a flat $2.00 fee added to the shipping cost? Thanks for reading wendy
  8. Thanks so much, I missed that when I was trying to read the forum, its been so slow lately that it takes forever for the pages to load. I am sure I will be back as I am installing QT Pro and having abit of a probelm merging the product info page. Wendy
  9. I have my settings like so Heading Image Width 57 Heading Image Height 40 Subcategory Image Width 100 Subcategory Image Height 57 Small Image Width 142 Small Image Height 189 All Products Image Width 100 All Products Image Height 80 Calculate Image Size true Image Required true Show All MorePics on Product Info page false Group parent image with sub-images false Use SMALL_IMAGE_ Restrictions false Restrict parent image size true Table Alignment center Table Location below Number of Columns 3 Number of Rows 2 My problem is that when you click the click to enlarge link to view the other pictures, the pop up window resizes very nicely to the actual picture and no one can see the arrows(in my case,text) below the image so they do not know that they can view more of the same pic. Any suggestions? Wendy
  10. I just figured it out, it was an error in my general.php Great contrib thanks so much! Wendy
  11. I've just installed this contribution and am getting negative quantities in stock using these options Check stock level true Subtract stock true Allow Checkout false Mark product out of stock *** Stock Re-order level 5 Product Info Attribute Display Plugin multiple_dropdowns Show Out of Stock Attributes False Mark Out of Stock Attributes Right Display Out of Stock Message Line True Prevent Adding Out of Stock to Cart True I get no messages in cart and I can buy as many products as I wish with the stock level not being checked, they just show up as a negative number in the low stock inventory report. Any help would be appreciated Wendy
  12. hankster6911

    Canada Post Shipping Module with dimensions

    Richard did you ever get the handling charged figured out? I have ca post set to charge a specific price of flat rate but it is not adding it Do you find your gst and pst taxes come out accurate? Wendy
  13. hankster6911

    SEO Assistant

    Sorry here it is http:/www.babeefunk.com/shop This is the first oscommerce store I am setting up so be kind :) Wendy
  14. hankster6911

    SEO Assistant

    Just tried the new install I now get this Header Status:: HTTP/1.1 404 Not Found Explain Code Where as before I got this 301 Moved Permanently Guess I should have left well enough alone huh? And like shpy above seo gives me 301 and 200 Wendy
×