Jump to content

Torg42

Members
  • Content count

    53
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Torg42

  1. Torg42

    authorize.net problems

    Richard, Give the Auth.net AIM Contribution a try, it is preferred and you should have better luck with it. Also, make sure that you got to your AUth.net Merchant account and turn off the Test Mode, it defaults to that until you specifically turn it off. Then you may have better luck with permission issues. Troy
  2. Torg42

    authorize.net problems

    Wow the logging bit really helped me out. I was able to insert that code, get a log of the transaction, and then review it. IT told em that line item 1 was rejected for some reason. I removed that item from the customers order and the order went through. Now I am trying to figure out what is up with that item to try and correct any other items that may have that problem. They have 2500 items though so that should be fun. Don't forget to turn off the logging and remove the file.txt. Thanks a ton and have a great day, Troy
  3. Torg42

    Sme CC's Fail

    That thread did nothing to help me. Boy this is harsh. I have some customers that can make an order just fine and then one will come along and get the non-specific ...error=general Anybody? Thanks, Troy
  4. Torg42

    Sme CC's Fail

    Hello, My client is reporting that some people who are putting in their CC's are getting the following: There has been an error processing your credit card Please try again and if problems persist, please try another payment method. At the top of the Checkout page, and now real errors are given. on the https line it ends with: payment_error=authorizenet_cc_aim&error=general&osCsid=7a3c329b73a2b7b00388b8c3b06aa09b OSC 2.2, using the Authorize.net AIM, the Certified one from January 2008. Works for most cards, and our personal cards used in testing. Just seems that some users just cannot complete a transaction. I have been searching all day on the forums and have made no headway. I have the clients CC info and can reproduce this info. I am not sure how to get a look at an error taht I can show to Authorize.net or if it is a problem with the users account or what. Authorize wont help me until I have an error code, but I am not sure how to get one out of this situation. Any help would be greatly appreciated, Troy
  5. Torg42

    Sme CC's Fail

    Okay, I think I found a post that has this issue. I am working on that thread to see if I can get through this. Thanks and sorry for this extra post. Troy
  6. Torg42

    how to see cc error codes

    Me too. Has anybody figured out how to get an error code yet. My site works for most CC's, but fails for some. Thanks, Troy
  7. Hello, I just got this figured out. So in case somebody else is having an issue with the 3 lbs weight problem here is what to do: In /includes/modules/shipping/mzmt.php go to this line: 'module' => constant('MODULE_SHIPPING_MZMT_GEOZONE_' . $this->delivery_geozone . '_TEXT_TITLE') . ' (' . $combined_quote_weight . ' lbs)', and get rid of the (' . $combined_quote_weight . ' lbs) bit, so it looks like this: 'module' => constant('MODULE_SHIPPING_MZMT_GEOZONE_' . $this->delivery_geozone . '_TEXT_TITLE') . ' ', And it will magically disappear! Have a great day, Troy
  8. Whoops, I am sorry, I meant to say 0 lbs, not 30. Thanks, Troy
  9. Hello, I am wondering how to turn off the weight showing up on the shipping page. We don't use any weights, just table rates shipping based on price. So I turned off the Tare weight, and now it says that everything weighs 30 lbs. How can I turn off the showing of the weight? It confuses our clients. Thanks, Troy
  10. Torg42

    authorize.net problems

    Jeff, I modified my checkout_confirmation.php as you suggested and it totally worked. I spent hours upon hours trying to fix this a.net AIM problem. And this code mod appears to do the trick. I really appreciate your help. By the way it doesn't appear to have hurt my other payment methods. Have a great day, Troy
  11. Okay, that didn't help. I wonder why the Expiration Date works for Stock CC Payment module, but it fails out for the Authorize.net AIM mod. That doesn't make any sence to me. Maybe something with the Checkout_confirmation.php?
  12. Okay, I think I get what your taling about with the delimiter bit. I will try to set it to a , instead of a pipe. Troy
  13. Kevin, What do you mean when you talk about my delimiters are set correctly? Troy
  14. Kevin, Thanks, I will work my way back wards through this and see if I can find it. Troy
  15. Hello again, The CC Date works fine for the stock CC payment module. But with the Auth AIM I get the Expiry error. Does that help? Thanks, Troy
  16. Wow, thanks for the quick response! I have drop downs for the Month and Year. I hit continue and on the confirmation page it shows up as you say. I hit the confirm order and then I get the error, and I am back at the CC Info page. Thanks again, Troy
  17. Hello, I have been digging around this Contribution Forum and I just can't seem to find where anybody may have had the same problem I am having. I have installed the Authorize.net AIM as described. I enable it for testing and when I put in all the info, I get a Expiry Date Entered is not valid Can anybody assist me? Thanks, Troy
  18. Sorry, the file I changed was pollbooth.php in the root directory
  19. I tried to get rid of the top part of the file, the part above the first <?php. That seems to have worked. It may be that that part is not needed in some settings. But so far it has worked for me. I have to get the results to land where I want them to the bottom right, insted of the left. But I should be able to get that done. I hope this will help somebody else. Troy :thumbsup:
  20. Hello, I am having this exact problem also. Have you had any success in resolving it? Do you know if it is limited to the new version, maybe an older version of pollbooth.php is needed to resolve it. Any help would be greatly appreciated. Thanks, Troy
  21. Torg42

    pollbooth v2.3

    I would like to give it a try. I think I will work on the top part of the code in pollbooth.php and see if I can find the code that is trying to send the HTML again. Troy :blush:
  22. Torg42

    pollbooth v2.3

    I am having this exact problem. Any luck? Thanks, Troy
  23. I also have this problem. Did you get it to work? Thanks, Troy
  24. Hello, I installed this contribution and it works great. I had to install the fix to get the date not selected error to clear but now I have one additional question. I need to have my shipping date go out to 11 days. But it appears that I may only be able to get it to go out 7. Is that true, and if so is there anyway to increase it to 11? Thanks, Troy
  25. Hello, I have the Ultimate SEO's installed and everything seems to be working except when I enter bad Credit Card info at check out. The errors that come back are no longer being displayed. I can trace it to this Contribution, because if I turn it off the errors are displayed correctly again. In fact the code that is causing the problem is the //// // Ultimate SEO URLs v2.1 // The HTML href link wrapper function if (SEO_ENABLED == 'true') { //run chemo's code function tep_href_link($page = '', $parameters = '', $connection = 'NONSSL', $add_session_id = true, $search_engine_safe = true) { global $seo_urls; if ( !is_object($seo_urls) ){ if ( !class_exists('SEO_URL') ){ include_once(DIR_WS_CLASSES . 'seo.class.php'); } global $languages_id; $seo_urls = new SEO_URL($languages_id); } return preg_replace('/&/','&',$seo_urls->href_link($page, $parameters, $connection, $add_session_id)); } } else { Section of /catalog/includes/html_output.php Has anybody had this issue? Thanks a ton, Troy
×