Jump to content

cgutzmer

Members
  • Content count

    31
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by cgutzmer


  1. Hello!

    I feel so close yet so far :) My shop is fairly heavily modified (in my opinion which may not really be the case as I dont have experience outside my site)

     

    I backed everything up. modified the pages locally. Uploaded the pages - got all giddy then hit refresh. This error popped up:

     

    Internal Server Error

     

    The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

     

    Please contact the server administrator, webmaster@ecardmodels.gutzmer.us and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

     

    More information about this error may be available in the server error log.

     

    Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

     

    Apache Server at ecardmodels.com Port 80

     

    My site is http://www.ecardmodels.com

     

    here is my htaccess file

     

    # $Id: .htaccess 1739 2007-12-20 00:52:16Z hpdl $

    #

    # This is used with Apache WebServers

    #

    # For this to work, you must include the parameter 'Options' to

    # the AllowOverride configuration

    #

    # Example:

    #

    # <Directory "/usr/local/apache/htdocs">

    # AllowOverride Options

    # </Directory>

    #

    # 'All' with also work. (This configuration is in the

    # apache/conf/httpd.conf file)

    # The following makes adjustments to the SSL protocol for Internet

    # Explorer browsers

    #<IfModule mod_setenvif.c>

    # <IfDefine SSL>

    # SetEnvIf User-Agent ".*MSIE.*" \

    # nokeepalive ssl-unclean-shutdown \

    # downgrade-1.0 force-response-1.0

    # </IfDefine>

    #</IfModule>

    # If Search Engine Friendly URLs do not work, try enabling the

    # following Apache configuration parameter

    # AcceptPathInfo On

    # Fix certain PHP values

    # (commented out by default to prevent errors occuring on certain

    # servers)

    # php_value session.use_trans_sid 0

    # php_value register_globals 1

    # Begin Ultimate SEO V2.2d

    Options +FollowSymLinks

    RewriteEngine On

     

    # RewriteBase instructions

    # Change RewriteBase dependent on how your shop is accessed as below.

    # http://www.mysite.com = RewriteBase /

    # http://www.mysite.com/catalog/ = RewriteBase /catalog/

    # http://www.mysite.com/catalog/shop/ = RewriteBase /catalog/shop/

     

    # Change the following line using the instructions above

     

    http://www.ecardmodels.com = RewriteBase /

     

    RewriteRule ^(.*)-p-(.*).html$ product_info.php?products_id=$2&%{QUERY_STRING}

    RewriteRule ^(.*)-c-(.*).html$ index.php?cPath=$2&%{QUERY_STRING}

    RewriteRule ^(.*)-m-(.*).html$ index.php?manufacturers_id=$2&%{QUERY_STRING}

    RewriteRule ^(.*)-pi-(.*).html$ popup_image.php?pID=$2&%{QUERY_STRING}

    RewriteRule ^(.*)-by-(.*).html$ all-products.php?fl=$2&%{QUERY_STRING}

    RewriteRule ^(.*)-t-(.*).html$ articles.php?tPath=$2&%{QUERY_STRING}

    RewriteRule ^(.*)-a-(.*).html$ article_info.php?articles_id=$2&%{QUERY_STRING}

    RewriteRule ^(.*)-au-(.*).html$ articles.php?authors_id=$2&%{QUERY_STRING}

    RewriteRule ^(.*)-pr-(.*).html$ product_reviews.php?products_id=$2&%{QUERY_STRING}

    RewriteRule ^(.*)-pri-(.*).html$ product_reviews_info.php?products_id=$2&%{QUERY_STRING}

    RewriteRule ^(.*)-f-(.*).html$ faqdesk_info.php?faqdesk_id=$2&%{QUERY_STRING}

    RewriteRule ^(.*)-fc-(.*).html$ faqdesk_index.php?faqPath=$2&%{QUERY_STRING}

    RewriteRule ^(.*)-fri-(.*).html$ faqdesk_reviews_info.php?faqdesk_id=$2&%{QUERY_STRING}

    RewriteRule ^(.*)-fra-(.*).html$ faqdesk_reviews_article.php?faqdesk_id=$2&%{QUERY_STRING}

    RewriteRule ^(.*)-i-(.*).html$ information.php?info_id=$2&%{QUERY_STRING}

    RewriteRule ^(.*)-links-(.*).html$ links.php?lPath=$2&%{QUERY_STRING}

    RewriteRule ^(.*)-pm-([0-9]+).html$ info_pages.php?pages_id=$2&%{QUERY_STRING}

    RewriteRule ^(.*)-n-(.*).html$ newsdesk_info.php?newsdesk_id=$2&%{QUERY_STRING}

    RewriteRule ^(.*)-nc-(.*).html$ newsdesk_index.php?newsPath=$2&%{QUERY_STRING}

    RewriteRule ^(.*)-nri-(.*).html$ newsdesk_reviews_info.php?newsdesk_id=$2&%{QUERY_STRING}

    RewriteRule ^(.*)-nra-(.*).html$ newsdesk_reviews_article.php?newsdesk_id=$2&%{QUERY_STRING}

    RewriteRule ^(.*)-po-([0-9]+).html$ pollbooth.php?pollid=$2&%{QUERY_STRING}

    # End Ultimate SEO V2.2d


  2. I have the same issue as starcarlton above so I dont know how to verify its working. I dont think it does.... I enter ©essna a common search term on my site and expect the () to get filtered out. The search box is left blank but looking in the URL of my site www dot ecardmodels dot com the url at the top shows ©essna and i expect it to just read cessna. My site has been defaces a couple times now and I suspect sql injection of some sort... any suggestions greatly appreciated

    Thanks in advance!

    Chris


  3. ok - I got this all setup but I cant get any of the picture stuff to work???? loads of options in admin panel but I am also missing this???

     

    CONTROLLING YOUR IMAGES

    ======================

    > admin --> configuration --> Images (Choose Images to use Standard/Ultra/addition or All - set default sizes or "0")

     

    what the heck did I miss? I have a pretty modified board already so I am going through file by file.....


  4. Hello!

    I may be missing the obvious - I usually do :) but I have been looking at this for a while now and just cant nail the problem down.

     

    I just installed Website payments pro for paypal and it all went REALLY well - very pleased with that! I placed a test order and it went through to my paypal account perfectly (using live not sandbox)However the status in oscommerce is stuck at pending when I would have expected it to go to delivered. Everything in my shop is an instant download PDF and its been working without issue for about 1.5 years now using paypal standard.

     

    I also dont get a notice on the order history that it processed anything, it just says pending with a check in customer notified. I know I can manually change this but I would need to go to paypals website to verify every transaction manually. I have a feeling I have just missed something along the way here.

     

    Any help greatly appreciated!

    Thanks

    Chris

     

    p.s. OSC 2.2 RC2a


  5. OK, I got it all installed! I followed the directions and I am able to add all the images in the admin area. I installed ultrapics 2.08 with lightbox 2.04. Even though all the images show up in the admin area, none of them show up in the shop. I tried both with and without the large image. Any ideas what might be going on? To see the page where the images should show....

    http://ecardmodels.com/shop/product_info.p...products_id=149

    Thanks

    Chris


  6. OK - I am new to this stuff. I have been populating my database with products and I found this gret contribution.... however I really dont know what this means...

     

    run the SQL script into your database with PHPMyAdmin or other DB Manager...

     

    I installed oscommerce with fantastico but i am comfortable FTP'ing folder/files as needed to the server. I just dont know what this one part is....

    Thanks

    Chris

×