Jump to content

sonictrip.net

Members
  • Content count

    216
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sonictrip.net

  1. sonictrip.net

    Easy Populate & Products Attributes

    Mibble, when im uploading a file, it will only work properly when i use the function "Import from Temp Dir (temp/)", which means i need to ftp the text file to the temp dir and then copy and paste the filename into that function and insert... However, when i try to use the function "Upload EP File" and then browse to the file, it gives me the following error message: Warning: move_uploaded_file(C:/home/bwear/www/catalog/temp/EP2004Dec14-1402v3.txt): failed to open stream: Permission denied in C:\home\bwear\www\catalog\admin\easypopulate_functions.php on line 32 Warning: move_uploaded_file(): Unable to move 'C:\PHP\uploadtemp\phpBBB9.tmp' to 'C:/home/bwear/www/catalog/temp/EP2004Dec14-1402v3.txt' in C:\home\bwear\www\catalog\admin\easypopulate_functions.php on line 32 File uploaded. Temporary filename: C:\PHP\uploadtemp\phpBBB9.tmp User filename: EP2004Dec14-1402v3.txt Size: 128234 Warning: file(C:/home/bwear/www/catalog/temp/EP2004Dec14-1402v3.txt): failed to open stream: No such file or directory in C:\home\bwear\www\catalog\admin\easypopulate.php on line 657 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\home\bwear\www\catalog\admin\easypopulate.php on line 680 Any ideas? It would be nice to have the "Upload EP File" working properly just for all those clients that dont know how to ftp etc... Thanks a lot man! Fair play to ya, your always online answering questions :)
  2. sonictrip.net

    Easy Populate & Products Attributes

    Hi all, Im having a slight model_number problem with Easy Populate 2.72. This is what happens...: I download a complete tab-delimeted text file and import it into Excel. Everything looks fine but im missing a few model_numbers. So, i fill in the blank model numbers, save the file and upload it to the temp directory (the Upload EP file function doesnt work for some reason...). Then, from the temp folder i try to upload the file and everything seems to work fine but on the very last line it tells me that the model_number line wasnt inserted because it couldnt be found... So, i download the whole catalogue again and load it into Excel, the same model numbers that i just entered previously are not there on the file?? So, my problem is basically that it wont change the model numbers when i upload an updated tab-delimited file. Any ideas why this would be happening? Thanks!
  3. sonictrip.net

    [Contribution] Pollbooth v2.0

    Im still trying to find a way to gather multiple checkbox data from a poll instead of single option data. There was a bit of code somewhere that when changed from "option" to "checkbox", it displays all the options in a poll as checkboxes but it only takes the info from the first box you tick and discards the rest??? Can anyone help me here please? :unsure:
  4. sonictrip.net

    [Contribution] Pollbooth v2.0

    Does anyone know how to stop the results showing up after someone votes? Cheers...
  5. sonictrip.net

    [Contribution] Pollbooth v2.0

    A guy im doing some work for wants to have the poll coming up after the new account setup page, or even better would be to have the poll coming up on the same page that it asks for all your account details. Is there a way to do this? Coz if u stick the "include" code on the account details page for the poll, it has 2 submit buttons, how would you go about updating both the account details page and the poll page with the one submit button? Would it be easier just to have the poll code on the following page after the account_details.php page, on the account_details_process.php page? If i went this way, how would i call the polls.php page after the submit button is pressed on the acount_details.php page? Thanks for any help at all, much appreciated! :)
  6. sonictrip.net

    [Contribution] Pollbooth v2.0

    I just noticed that changing "radio_button" to "checkbox" on line 72 of the polls.php file changes the buttons to checkboxes. Is this the proper way to do it though or is there a way of doing it so that you can choose in each poll whether you want to use radio buttons or checkboxes?
  7. sonictrip.net

    [Contribution] Pollbooth v2.0

    Hello again, just wondering if it is possible to vote on more than one option? Like a checkbox system instead of radio buttons...? The radio button option only seems to let you choose one option instead of a few... Any ideas?
  8. sonictrip.net

    [Contribution] Pollbooth v2.0

    Ok, just came across another post about the "Cannot redeclare pollnewest()" error and discovered that i had the code: require('includes/boxes/polls.php'); in column_left.php and column_right.php so i just removed it from one of them and everthing is now fine. Although im still getting my left hand admin menu displaying everything like so i said in the last post: BOX_HEADING_CONFIGURATION etc. and BOX_TOOLS_BACKUP etc. Anyone got any ideas why that would be happening but yet the "poll" option on the menu seems fine...?? One more thing... in the actual poll infobox on the site, the comments string is appearing as _COMMENTS. How would i alter that? Thanks! :rolleyes:
  9. sonictrip.net

    [Contribution] Pollbooth v2.0

    Hey all, Im getting the following error on my site index page over in the top of the right column. It says the following: Im also getting all my column left options in the admin section renamed to BOX_HEADING_CONFIGURATION etc. and BOX_TOOLS_BACKUP etc. This happens on all the options down the left hand side of admin, except where the 'Polls' option is, that displays as just 'Polls'. The poll is actually showing up on the left hand side of the index page, even though the code is in column_right afaik. Here's the site: Irish Times Can anyone help please? I need this fixed asap and the guy that wants it done told the Irish Times it would be finshed last week! Goddamit :(
  10. sonictrip.net

    Import/Export Module System 1.0 Support

    Hey, Which language file are you talking about? Im still getting errors trying to import data into the DB. Here's a screenshot of what it looks like after i try to import: Any ideas?
  11. sonictrip.net

    Import/Export Module System 1.0 Support

    Hth, Matt Hey, i tried changing the code in the import.php file but it was in the folder catalog/admin/includes/modules/ie_formats/import.php. It found the code and changed it though so your directions were found. I tried to upload the txt file with the catalogue changes in it though after changing the import.php file and it's still giving me a very similar looking error to the last ones: TEXT_FILE_UPLOADED TEXT_TEMPORARY_FILENAMEC:\PHP\uploadtemp\php35DC.tmp TEXT_SIZE7316 Does this mean that the file is actually being uploaded but just to the wrong place? when i ftp the txt file to the catalog/temp folder and then upload it with the "Import Data from file in /temp" function, it gives me the error "Warning: No file uploaded." at the top of the page but there's no sign of the other errors listed above?? Any ideas? Thanks!
  12. sonictrip.net

    Import/Export Module System 1.0 Support

    The second and thrid steps of those instructions cannot be found in the relevant files... can you double check this please Matt? It's almost fully working for me, i can download the files in txt format, import them into excel and then work with them from there. But when i export from excel as a tab-delimited text file, and try to import into OsCommerce, i get the following error: TEXT_FILE_UPLOADED TEXT_TEMPORARY_FILENAMEC:\PHP\uploadtemp\php87DF.tmp TEXT_SIZE7316 The TEXT_SIZE value always seems to be different with each attempt to upload. It even says at the top of the screen, "Success: File upload saved successfully" but nothing seems to be added to the catalog...???
  13. sonictrip.net

    Scaled image resizing for thumbnails

    I was getting similar problems with the store after adding a product and noticed that the mod was not automatically creating thumbnails. I had to manually make the thumbnails with name set as imagename-90x90.jpg, then it works. I've added the import/export module and noticed that the spreadsheet file doesn't show up a thumbnail fieldname, only an imagename field... So when i checked some other thumbnail mods, it tells you to add another table to your database like so: ALTER TABLE `products` ADD `products_bimage` VARCHAR(64) AFTER `products_image`; The thumbs4.zip mod didn't have instructions like this in it, but im pressuming it should have? It says in the thumbs4 mod that the only file to be modified is html_output.php. Anyone any ideas why i have to keep making the thumbnails manually?
×