Latest News: (loading..)

jpweber

Members
  • Content count

    1,244
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

jpweber last won the day on October 8 2012

jpweber had the most liked content!

About jpweber

  • Rank
    Occupy HLN

Profile Information

  • Real Name
    Jason Weber
  • Gender
    Male
  • Location
    Detroit, Michigan
  • Interests
    Founder of Occupy HLN | Trial Junkie | Cornell University Alumni Club | Networking | SEO | WordPress | Business Development | Technology | Sports | All Detroit Sports Teams | Fantasy Football
  • Website
  • Skype
    jasonweber6
  1. Well, I've merged a gazillion contributions onto my personal site, but I'm having a couple problems with my site. (1) One I set the bundles in the admin section, I update it, well, if I go back into the product edit, the bundle is missing from the line. I double checked my admin/categories.php, and all the p.products_bundle's are in the SQL queries, so that's not it. (2) Where do you set the price for the bundle? (3) I tried to set a bundle on a product's page, and I come up with these values: This product contains the following items: Cost of separate parts: $0.00 You save $-199.00 The price of the product on the page is $199, and I want to bundle it with a product that's $229, and sell it for 15% off. Can someone familiar with this contribution tell me how to do so? (4) Does this mean you have to create an entirely separate category for the product bundles? Thanks a bunch Griffith, all ...
  2. Hello Jack, and thanks for the update to adhere to your Links Manager contribution. For whatever reason, however, with the latest update, although it works fine when you first go to the English Links page, when I switch to another language (within my Links Manager), I get all these warnings .... cannot modify header information, etc. .... all in the seo_class.php class, around line 1058. I've checked for whitespace, nothing. Is there a languages fix to this, or might you know the issue? Thanks Jack.
  3. Hey Jack, I downloaded your update for different languages so that the Links Manager shows SEO URL's as well, and it works for English. But if you switch to a different language, you get the "cannot modify information / headers already set" thing, even though I made sure there was no whitespace before and after the beginning. Then I went back to English, and that was messed up too. Any ideas? Thanks Jack,
  4. Toyice, just testing this on a vanilla install of OSC, but the categories/products disappeared. Any idea why? http://www.siteground153.com/~kosherac/ Thanks Toyice.
  5. Whenever you solve your own issues, rather than saying "fixed, thanks", or "got it solved, thanks", please share your solution with the OSC community so that the next person who comes along with a similar problem might find help in your post. Thanks, Jason
  6. I left out one detail: In my includes/filenames, I have this altered line: define('FILENAME_CREATE_ACCOUNT', 'create_account1.php'); And I do have fast_account.php in my includes/languages/english/ folder. Good luck.
  7. I see a lot of people here getting errors in their checkout_shipping referring to fast_account.php. Well, I don't have any problems with my FEC; so no questions to pose. I just thought I'd post my checkout_shipping for you all just in case it may help. Oh, and as with all files, please make sure there's no whitespace before the initial <?php and after the ending ?>. Here's my checkout_shipping:
  8. Valerie, just download version 1.14 by Jackmsc.
  9. How could it not show up? Are you sure you're editing admin/includes/column_left.php? Are you sure you're uploading it to the proper directory on your server? Double check every step. It just doesn't make sense ... if you added the line in admin/includes/column_left.php and uploaded it to the proper directory, something has to show up there.
  10. I would just go to your admin tool .... www.yoursite.com/admin .... and click configuration ... then click links .... and turn pictures off. Then they won't show up. Good luck.
  11. Hey Jack, all .... One more issue. To get a friend's Ultimate SEO's to work with Links Manager, I had to install a new includes/classes/seo_class.php. This is so her categories don't show up like www.domain.com/-c-1.html and www.domain.com/-c-2.html, but instead www.domain.com/mink-c-1.html. The problem is that, although I have the proper code in her .htaccess: RewriteRule ^(.*)-links-(.*).html$ links.php?lPath=$2&%{QUERY_STRING} But when I install this new seo_class.php, her links manager URL's are dynamic, not regular Ultimate SEO URL's. When I revert back to the old seo_class.php, her Links Manager SEO URL's work fine, but her categories are back to www.domain.com/-c-1.html, etc. .... Have a look for yourself: http://www.arlisa-bijoux.com/links.php ... right now, her categories are fine -- Ultimate SEO static html pages. But her Links Manager URL's are not right ... and depending on which seo_class.php I use, it seems like it's either one or the other, but not both. I'm sure someone has run into this problem before, and any help would be greatly appreciated! Jason
  12. Actually Jack, I didn't notice, but it came out as being spelled java script instead of javascript and this was causing the error. There isn't a hand there, so I hope people know it's a link, but it works now! Thanks a bunch for the fix!
  13. I'm sure I only replaced code that you listed, but at first, I had only replaced it in one spot. I now replaced it in both, but still getting the same result. It's okay Jack ... I'll just revert back to the old one. Thanks again for a wonderful contribution. Jason
  14. I tried this Jack, and here's what I get: http://www.thevisiondepot.com/links_submit.php ... I viewed the source, and still can't figure it out. I think I might have missed a quotation mark somewhere. Jason
  15. Thanks Jack. One other thing, if you don't mind. On the links_submit page, neither of us (friend and I) can get the help thing to pop up the help file. It appears to be pointing to the proper popup when I hover over, but nothing pops up. I haven't altered the catalog/links_submit page. Now I've searched these forums and found that one typo, "RECIPRICAL", which fixed that one guy's problem, but I don't have this typo. So I'm not sure why our popup HELP files on the links_submit aren't working. Would you possibly have any suggestions? Thanks again Jack, Jason