Jump to content

webevo

Members
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

  1. webevo

    NewsDesk v1.48 Support

    Sorry if the answer to this has already been posted by someone but my newsdesk index page is blank and the extra faq about it is just html - someone please help me!?!
  2. Hi, Can anyone help me out with this contribution, it works fine but I want it to do something else too. It drops the description in just fine... http://gaspari.webevo.co.uk/index.php?cPath=21_22 But I want the descriptions to appear in the category list here, can anyone help? I can't work out the code. http://gaspari.webevo.co.uk/index.php?cPath=21 The original contribution. http://www.oscommerce.com/community/contri...escription+v1.0
  3. Is there a mod for the listing of product attributes to list as tickable checkboxes rather than a drop down select box?
  4. Here's my dilema.... I'm working on two sex toy websites which are both on the same server and I've basically copied the files over from one site to the other so they should both work the same, but they don't and it's driving me up the wall! First Site: http://www.sextoys24seven.co.uk/ Problem: During the order process I can get to worldpay and back to the site just fine and I get a coformation e-mail from my site (that I added in) telling me my order was placed. It also says on the site that the payment was sucessful. The problem though is that Worldpay doesn't take the payment and doesn't e-mail the customer. Second Site: http://www.sextoysandthecity.co.uk/ Problem: Originally the script was logging out when coming back from WorldPay but I installed the autologin script and that problem was solved, but now it goes through to WorldPay but when it comes back it tells me the order was cancelled and the customer doesn't get an e-mail from the site BUT IT DOES GET ONE FROM WORLDPAY THIS TIME. I'm very confused as both sites are using the same files on the same server where globals are turned on. Any help at all would be appreciated because I am totally lost as to what the problem may be. Thanks David
×