Jump to content

poschiman

Members
  • Content count

    18
  • Joined

  • Last visited

  1. I want to use your contribution, but I have the following problem: I don't use ".html" in my ultimate seo contribution, but just nothing. An URL for my products looks like this: http://www.mysite.com/sometext-p-1 I already changed your code for application_top, so it won't ask for && (strpos($_SERVER['REQUEST_URI'], '.html') !== false) I still have a problem in this part of the code: ... case(false !== strpos($qs_parts[$i], '.html')): $core = urldecode($qs_parts[$i]); // Found the path ( (strstr($core, '{') !== false) ? ($core = str_replace(strstr($core, '{'), '', $core) . '.html') : NULL ); // Remove attributes break; ... Can you please tell me, how this part of the code should change? Thanks for a reply.
  2. Warning: str_repeat() [function.str-repeat]: Second argument has to be greater than or equal to 0 in /home/flashirt/public_html/oscommerce/includes/modules/payment/paypal_payflow_pro.php on line 85 Payment Information< PayPal Payflow Pro: Credit Card Number: Credit Card Expiration Date: December, 2019
  3. sorry for the question - found the comments - never mind everything works great;-))
  4. How to install more_pics (admin/includes/functions/general.php)??? Hi, I want to install your contribution. Since I installed other contributions, I try to compare the files and do the appropriate changes. In the admin/includes/functions/general.php it is not possible, because (beyond compare) marks everything red. I did lots of changes before, so I would appreciate it, if you could comment the areas in admin/includes/functions/general.php where you changed the code for the more_img cont. thanks i advance.
  5. Hi, I want to install your contribution. Since I installed other contributions, I try to compare the files and do the appropriate changes. In the admin/includes/functions/general.php it is not possible, because (beyond compare) marks everything red. I did lots of changes before, so I would appreciate it, if you could comment the areas in admin/includes/functions/general.php where you changed the code for the more_img cont. thanks i advance.
  6. poschiman

    Newsletter & Subscribtion for MS2

    I tried to install the latest (0.54) version with the later contributed newsletter.php file. Using the product_notification module I get the following error: Parse error: parse error, unexpected ';', expecting T_OLD_FUNCTION or T_FUNCTION or T_VAR or '}' in /oscommerce/admin/includes/modules/newsletters/product_notification.php on line 272 Using the newsletter module I get the following error: Parse error: parse error, unexpected ';', expecting T_OLD_FUNCTION or T_FUNCTION or T_VAR or '}' in /oscommerce/admin/includes/modules/newsletters/newsletter.php on line 130 Can someone please post a workin newsletters.php for the admin? I don't get the error. I saw that people had the same or an equivalent error. Did you guys solve that? Please help. poschiman
  7. After Installing Header Tags 2.5.9 -> Fatal error: Call to a member function in manufacturers.php In the Administration: When I try to open the manufacturers area, I get the Errormessage: Fatal error: Call to a member function on a non-object in /mysite/oscommerce/admin/manufacturers.php on line 189 Line 189 is: ...<?php // echo $manufacturers_split->display_count($manufacturers_query_numrows, MAX_DISPLAY_SEARCH_RESULTS, $HTTP_GET_VARS['page'], TEXT_DISPLAY_NUMBER_OF_MANUFACTURERS); ?></td> <td class="smallText" align="right"> <?php // echo $manufacturers_split->display_links($manufacturers_query_numrows, MAX_DISPLAY_SEARCH_RESULTS, MAX_DISPLAY_PAGE_LINKS, $HTTP_GET_VARS['page']); ?></td> When I delete those lines, everything seems to work fine - anybody has a hint for me??? Thanks in advance, poschiman
  8. In the Administration: When I try to open the manufacturers area, I get the Errormessage: Fatal error: Call to a member function on a non-object in /mysite/oscommerce/admin/manufacturers.php on line 189 Line 189 is: <td class="smallText" align="right"><?php // echo $manufacturers_split->display_count($manufacturers_query_numrows, MAX_DISPLAY_SEARCH_RESULTS, $HTTP_GET_VARS['page'], TEXT_DISPLAY_NUMBER_OF_MANUFACTURERS); ?></td> <td class="smallText" align="right"> <?php // echo $manufacturers_split->display_links($manufacturers_query_numrows, MAX_DISPLAY_SEARCH_RESULTS, MAX_DISPLAY_PAGE_LINKS, $HTTP_GET_VARS['page']); ?></td> When I delete those lines, everything seems to work fine - anybody has a hint for me??? Thanks in advance, poschiman
  9. In the Administration: When I try to open the manufacturers area, I get the Errormessage: Fatal error: Call to a member function on a non-object in /mysite/oscommerce/admin/manufacturers.php on line 189 Line 189 is: <td class="smallText" align="right"><?php // echo $manufacturers_split->display_count($manufacturers_query_numrows, MAX_DISPLAY_SEARCH_RESULTS, $HTTP_GET_VARS['page'], TEXT_DISPLAY_NUMBER_OF_MANUFACTURERS); ?></td> <td class="smallText" align="right"> <?php // echo $manufacturers_split->display_links($manufacturers_query_numrows, MAX_DISPLAY_SEARCH_RESULTS, MAX_DISPLAY_PAGE_LINKS, $HTTP_GET_VARS['page']); ?></td> When I delete those lines, everything seems to work fine - anybody has a hint for me??? Thanks in advance, poschiman
×