Latest News: (loading..)

John Wisdom

Members
  • Content count

    54
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About John Wisdom

Profile Information

  • Real Name
    John Wisdom
  • Interests
    Learning new things<br />
  • Website
  1. Hi Andy, My live site is a modded osc site but I have a regular osc site that I test things with too. Slimbox works great with less code. Here's how I have slimbox2 set up on my osc test site and it works with all browsers I've tested. Before the </head> tag I have this on product_info.php, but I have it before my cssmenu.js code. Now, I defined in my configuration.php DIR_WS_BIG_IMAGES but I think you can just make it work using the code below like the regular lightbox but the other lightbox code may cause issues so you need to pull it out. It caused other issues for me with some other jQuery code which got me on slimbox2 in the firs place, but I'm glad that happened. Note: I have the particular version listed to keep myself straight. <link rel="stylesheet" href="css/slimbox2.css" type="text/css" media="screen" /> <script type="text/javascript" src="includes/js/jquery-1.3.1.min.js"></script> <script type="text/javascript" src="includes/js/slimbox2.js"></script> <script type="text/JavaScript"> <!-- jQuery(function($) { $("a[rel^='lightbox']").slimbox({/* Put custom options here */}, null, function(el) { return (this == el) || ((this.rel.length > 8) && (this.rel == el.rel)); }); }); //--> </script> My image related line around line 151 is very simple now like this. <td align="center" class="smallText"> <?php echo '<a href="' . tep_href_link(DIR_WS_BIG_IMAGES . $product_info['products_image']) . '" target="_blank" rel="lightbox" title="'.$product_info['products_name'].'" >' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . $product_info['products_image'], $product_info['products_name'], SMALL_IMAGE_WIDTH, SMALL_IMAGE_HEIGHT, 'hspace="5" vspace="5"') . '<br>' . TEXT_CLICK_TO_ENLARGE . '</a>'; ?> </td> This works with javascript disabled also by going to a new window. Hope this helps.
  2. Hi Cat, I found Slimbox2 while I was reading on the jQuery site yesterday and got it running on my test site pretty easily although I had problems with Thickbox and gave up on it. I haven't done a lot of testing with it but it seems to have more/better information/instructions and I think it can do more. It easily replaces Lightbox which I had running and Slimbox2 is simpler. I have this right before my closing head tag <script type="text/javascript" src="includes/js/jquery-1.3.1.min.js"></script> <script type="text/javascript" src="includes/js/slimbox2.js"></script> <script type="text/JavaScript"> <!-- jQuery(function($) { $("a[rel^='lightbox']").slimbox({/* Put custom options here */}, null, function(el) { return (this == el) || ((this.rel.length > 8) && (this.rel == el.rel)); }); }); //--> </script> I simplified the image line and it works with just the php code with rel="lightbox" in the statement after target="_blank". Anyway, you might install this faster and easier than fixing Thickbox.
  3. Here's some food for thought quoted form Google on robots.txt "To block access to all URLs that include a question mark (?), you could use the following entry:" User-agent: * Disallow: /*? Unfortunately, I only recently found this as I had a lot of duplicates too but since I've added that in they are dropping daily. I hope I don't offend anyone by posting this here but it might be an easy answer for some.
  4. Hi Erick, It looks like there error is telling you it's missing from your database so it can't find the value. I think you missed a step on your database installation because you should have an entry in your configuration table with this configuration_key "MODULE_SHIPPING_UPSXML_INSURE". It's a pretty easy install as I remeber from the Admin panel but it's possible to have problems with the install. It might be a problem you can see in Admin/modules/shipping/UPSxml as that is a setting for it.
  5. Actually, I was thinking of Individual shipping price, but this isn't going to work because if they have another item in the cart it doesn't charge correct shipping. Sorry about that. You might want to consider this as an add on item when someone is buying multiple items.
  6. I meant you should check the UPS website and see what it shows for a cost there and then it gives you an idea of how far off you are. UPS charges get down to about $6 for a box. You can also activate the log in this module and you can see what you are sending UPS. I don't think UPS is a good option for this though. Just use the individual shipping price for the cards and it will defer to UPS XML for everything else. So, the only time this will show is when someone is buying cards. I'm not sure what it will do if there have multiple items though. I'm assuming you have looked through all the contribution available for shipping. Do you think you'll sell a lot of greeting cards on your site?
  7. Bill, How much is the real UPS charge for shipping that envelope? Check your tare weight under Admin/configuration/shipping and that might be your problem. Dimensional support is well worth the time to set it up and makes this module perfect for UPS shipping. You can also look for a contribution called "Shipping Per Product", which simply lets you set a flat price per item on the items you choose.
  8. Ummmm, you need to set it for a realistic number and it has to be less than 150lbs or you will keep getting that error. It's the maximum weight of a box that you will ship. If I were you I would use the real weight that your boxes will go up to. You might want to look into the dimensional support part of this module is you product line varies on weight and size.
  9. That is set in the Admin panel in Admin/configuration Enter the Maximum Package Weight you will ship = set to what you want
  10. check and see if you have an extra upsxml.php file in moduules/shipping and that is probably the problem. Did you rename one to upsxml_old.php or something like that? That has caused problems for people before. If you have one renamed remove it and try it again.
  11. Try this If cURL is not compiled into PHP (Windows users (?) and some Linux users) you can change line 74 to : $this->use_exec = '1'; Using exec() cURL from the command line interface (CLI) is then used. See for more information "Changes from 1.1.3 to 1.1.4" in the changes.txt file. If exec() is disabled and logging is enabled, this will be logged also. Here is the section of the changes.txt file it is referring to: Changes from 1.1.3 to 1.1.4 ------------------------------- Modification of catalog/includes/modules/shipping/upsxml.php in function _post to 1. also log cURL errors if they occur 2. add the date and time of the UPS request to the log file. 3. The two lines: curl_setopt($ch, CURLOPT_SSL_VERIFYPEER, 0); curl_setopt($ch, CURLOPT_SSL_VERIFYHOST, 0); are commented out again. These need only be uncommented if you get curl error 60: "error setting certificate verify locations" and likely only the first one. Search the cURL website (http://curl.haxx.se) for more details on this error. For a list of the cURL options and a list of errors, see http://curl.haxx.se/docs/manpage.html. 4. As default, cURL is assumed to be compiled into PHP. If not (some Linux users and apparently Windows users) you can try setting line 74 to: $this->use_exec = '1'; Code for checking if exec() can be called and using it to execute cURL was taken from the file authorizenet_direct.php from the contribution Authorize.Net Consolidated 1.7b with Curl Fix (contribution 2184). Without using addslashes() on the xmlRequest before using it in the exec() statement would give a 100001 error from UPS: The XML document is not well formed.5. Editing of some comments regarding the Time in Transit code
  12. It's working perfectly now and the packaging routine is very fast. I ran a wide variety of items utilizing all the boxes and mixed in several RTS with no problems.
  13. As I obsessed over this last night and I looked at older versions I thought this may have been the problem. I even tried changing it around but I was kind of like Stevie Wonder with a Rubic's cube. I'll run it through an assortment of products and see how it works out.
  14. By Quoted rates I'm assuming you mean "negotiated rates", which I haven't used. Is everything working correctly when "negotiated rates" are not activated? Do the other UPS rates look correct and it's just those two? I don't know the Canadian options but you may be getting unusual quotes because those options are not available for the postal code you are trying. If you have installed and uninstalled this module you might want to take a look at your database configuation table to make sure the present install is clean. I had a problem when I was setting mine up with duplicate entries that caused problems. I did look at the log you posted a few days ago and it does have weight but no dimensions. There are 3 echo statements in version 1.2.5 that you can uncomment out one at a time to help debug.
  15. Actually, I didn't see 1.2.5 until early this morning so it has your correction. I'll continue to work at it to see if I can come up with anything. Once the problem showed up (customer called) it took me a while to figure out that it was this module because it was timing out on 2 items.