Latest News: (loading..)

Clau123

Members
  • Content count

    90
  • Joined

  • Last visited

About Clau123

Profile Information

  1. Thanks Jack, it works :)
  2. I had the same problems as a couple other people here in the forum: 1. Category image is not uploading to catalog/images/links_manager_uploads. The link images on the other hand are correctly uploaded to catalog/images/links_manager_uploads, so the links_manager_uploads is correctly uploaded to the site and has the right permissions. I changed in catalog/admin/links_categories.php on r. 97 this: if ($link_categories_image = new upload('link_categories_image', DIR_FS_CATALOG_IMAGES )) { into this: if ($link_categories_image = new upload('link_categories_image', DIR_FS_CATALOG_IMAGES .'links_manager_uploads/')) { that seems to work, but 2. I don't see the image in the categories. The link that shows when i open the category image in a new page: http://mysite/catalog/images/links_manager_uploads/images/image.jpg while when I check the image link for the link images, I get this: http://mysite/catalog/images/links_manager_uploads/image.jpg It seems that the second /images in the first link is not correct. The link shows up this way with or without my fix from point 1. Can you tell me how I can fix this ? Thanks
  3. I wanted to copy the extra fields also if I'm copying a products to another place. I found this in my old files,it's working for me: To Copy extra fields Look for (in catalog/admin/categories.php): $dup_products_id = tep_db_insert_id(); Add after it: // BOF: Extra fields to database on duplicate $xf_query = tep_db_query("select products_id, products_extra_fields_id, products_extra_fields_value from " . TABLE_PRODUCTS_TO_PRODUCTS_EXTRA_FIELDS . " where products_id = '" . (int)$products_id . "'"); while($xfield = tep_db_fetch_array($xf_query)) { tep_db_query("insert into " . TABLE_PRODUCTS_TO_PRODUCTS_EXTRA_FIELDS . " (products_id, products_extra_fields_id, products_extra_fields_value) values ('" . (int)$dup_products_id . "', '" . tep_db_input($xfield['products_extra_fields_id']) . "', '" . tep_db_input($xfield['products_extra_fields_value']) . "')"); } // EOF: Extra fields to database on duplicate
  4. Yes I installed the language files. The other things are ok on the page. It seems like something on my site is taking TEXT_LINE_280_1, TEXT_LINE_280_2TEXT_LINE_280_3 and makes it TEXT_LINE_280_1237
  5. Did you or anyone find a solution for this problem? I have the same problem, I tried to send Satish a message, but he can't receive messages anymore. Hope someone can help with this.
  6. I installed the version osc 2.3.x In the first Column on the left I see this in the headline: TEXT_LINE_280_12371 The database is being read as: after that everything seems fine in the left column of the report. I think it has something to do with the line, that is not displaying correctly on my site, but I'm not sure: $msg .= TEXT_LINE_280_1. $count_db_list. '</br>' .TEXT_LINE_280_2. '<i>' . $sql . '</i></br>' . ($descip_check ? TEXT_LINE_280_3 : ''); Anyone also experiencing this problem and maybe has a solution for it?
  7. I installed this contribution and it's working fine. But everytime you have to upload a file instead of just showing the destination where the file is already uploaded. So I found this tip in the forums. http://forums.oscommerce.com/topic/68910-setting-upload-image-destination-in-categories-php/ De categories part is working, but I can't get the product images work with this contribution, it's to complicated for me. Is there someone who can make the contribution and the tip work together?
  8. I tried the same, but also nothing in dashboard
  9. On my website it works now. But I don't know if the code is very well. I'm not a programmer, but I think the code is not the way it should be. A lot of people made changes to the contribution in the past. So it should be good if someone with real programming experience should take a look at this contrib.
  10. Added advanced Bulkmailer with Bulkmailer limit to the Contrib. You can find it in V057
  11. You can find the Contribution here: http://addons.oscommerce.com/info/8540
  12. A new Topic for the Contribution Newsletters & Subscribers for Osc 2.3 I still like this Contrib, but it still buggy. I hope some people with more programming experience will take a look at this Contrib and make it a little more stable.
  13. http://forums.oscommerce.com/topic/34799-contribution-cross-sell-x-sell-admin/page__st__380 I have this one in my Contrib tracker as support tread
  14. I have the fancier invoice working for some time now, but with an older Paypal version. A couple of months ago the confirmations didn't come in anymore and the order was not registerd in the database when a customer was paying with paypal. So yesterday I tried the paypal_standard.php file that comes with the Oscommerce RC2 version. Ofcourse I only received the standard Oscommerce confirmation when placing an order. So I tried the above solution in paypal_standard.php. I receive the email confirmation with the fancier invoice layout, only without the subtotal, tax and total. Also the ordernumber is missing from the subject. When a customer is placing an order woth payment in advanced, the confirmation is ok, with the subtotal, tax and total and the ordernummer in the subject So I think the problem is in the paypal_standard.php. So my question is, do you use the above solution and is it working correct? If so can you post your file here? Or is there another solution that someone is using. I'm on the last version of this contrib and on Rc2 Claudia
  15. I have this contrib working for ages. So you must do something wrong then