Jump to content

conte

Members
  • Content count

    45
  • Joined

  • Last visited

  1. I installed that contribution a while ago and it seems to work fine form me. But I do have one question: Is it possible to display the actual stock value for each attribute in e.g. the dropdown list at the Product description page? - so that a customer does not have to find out how many are available of a attribute by try and error. So what i mean is: i have sizes for clothes, but lots of them just exist in very small amounts - so i can do this with qtpro in a dropdown list: Size |_ XS |_ S |_ M |_ L - out of stock |_ XL - out of stock but i would like to show this Size |_ XS (5) |_ S (2) |_ M (2) |_ L - out of stock |_ XL - out of stock has anybody done that, or any idea how to do it? thank you very much!
  2. sorry for the multiple entries - not my fault - forum did never show, that the post is online but instead was hanging endlessly...
  3. Hi, i have a question that i can not find the answer anywhere here: i installed purchase without account v.0.91 and it works fine so far, but when a user leaves the ordering process for a while and than wants to continue shopping the cart is empty. I guess the reason for that is the session timeout. This would be fine for me if I at least could show a page telling the user that the session expired and that this wont happen if he/she registers an account. anybody any idea how to do that, or how to avoid the session timeout with purchase without account? thanks
  4. Hi, i have a question that i can not find the answer anywhere here: i installed purchase without account v.0.91 and it works fine so far, but when a user leaves the ordering process for a while and than wants to continue shopping the cart is empty. I guess the reason for that is the session timeout - right? This would be fine for me if at least I could show a page telling the user that the session expired and that this wont happen if he/she registers an account. anybody any idea how to do that, or how to avoid the session timeout with purchase without account at all? thanks
  5. Hi, i have a question that i can not find the answer anywhere here: i installed purchase without account v.0.91 and it works fine so far, but when a user leaves the ordering process for a while and than wants to continue shopping the cart is empty. I guess the reason for that is the session timeout. This would be fine for me if I at least could show a page telling the user that the session expired and that this wont happen if he/she registers an account. anybody any idea how to do that, or how to avoid the session timeout with purchase without account? thanks
  6. Hi, i have a question that i can not find the answer anywhere here: i installed purchase without account v.0.91 and it works fine so far, but when a user leaves the ordering process for a while and than wants to continue shopping the cart is empty. I guess the reason for that is the session timeout. This would be fine for me if I at least could show a page telling the user that the session expired and that this wont happen if he/she registers an account. anybody any idea how to do that, or how to avoid the session timeout with purchase without account? thanks
  7. Hi, i have a question that i can not find the answer anywhere here: i installed purchase without account v.0.91 and it works fine so far, but when a user leaves the ordering process for a while and than wants to continue shopping the cart is empty. I guess the reason for that is the session timeout. This would be fine for me if I at least could show a page telling the user that the session expired and that this wont happen if he/she registers an account. anybody any idea how to do that, or how to avoid the session timeout with purchase without account? thanks
  8. conte

    Error Zone Rate and weight problem

    just saw your post while looking for something similar. Could it be, that you entered a Tare Weight (at configuration-shipping/packaging)? zonerate will add the weight of your packaging to the actual weight.
  9. yes, i think that was the problem - i just commented out some stuff in the order_info.php and it?s working. thanks for the support
  10. thanks for the reply. as much as I understand the contribution is integrated in PWA 9.1 - which i use, cause a update is quite complicated. I even think, that the code from the country&state selector is the problem. someone must have run into the same problems, but i can not find an answer to this...
  11. error page won?t show the country selector. so, i tried searching this forum again, but it?s not working again - search for a topic, click on any result and you end up with the whole list of the topic instead of the actual answer. my problem: when a user does something wrong at the PWA checkout he will see the errors listed at the top. but than the country selector box is gone and he can not choose a country. so if e.g. he forgets to choose a country he can not choose it on the error page either, because the drop down list is gone. anybody experienced the same problem or has a solution for this?
  12. conte

    Stock Status in Product Listing

    Out of Stock instead of Price and maybe solution to some other problems found a simple solution for a little addon: i wanted the stock status messages to appear instead of the price (don?t want an extra colum just to show the status of the product). so when a product is sold out (stock <0) the price is replaced by the "Out of Stock" text. the problem to do this with this fine contribution is, that the contribution only works when the "Display Product Quantity" option in "Product Listing" in the Admin tool is switched on. This is, because the $listing['products_price'] returns NULL when it is switched off. but if you change that to tep_get_products_stock($listing['products_id']) - you get the quantity anyway. And it gets possible to use this fine contribution even if you do not switch on "Display Product Quantity" here is how the code would like to display "Sold out" instead of the price in the product listing. case 'PRODUCT_LIST_PRICE': $lc_align = 'right'; //conte: price will only be displayed if stock >0, else out of Stock will be displayed if ((STOCK_CHECK == 'true')&&(tep_get_products_stock($listing['products_id']) < 1)) { $lc_text = '<span class="markProductOutOfStock"><b>Sold out</b></span>'; } elseif ((STOCK_CHECK == 'true')&&($listing['products_quantity'] > 0 )) { if (tep_not_null($listing['specials_new_products_price'])) { $lc_text = '?<s>' . $currencies->display_price($listing['products_price'], tep_get_tax_rate($listing['products_tax_class_id'])) . '</s>??<span class="productSpecialPrice">' . $currencies->display_price($listing['specials_new_products_price'], tep_get_tax_rate($listing['products_tax_class_id'])) . '</span>?'; } else { $lc_text = '?' . $currencies->display_price($listing['products_price'], tep_get_tax_rate($listing['products_tax_class_id'])) . '?'; } }else{ if (tep_not_null($listing['specials_new_products_price'])) { $lc_text = '?<s>' . $currencies->display_price($listing['products_price'], tep_get_tax_rate($listing['products_tax_class_id'])) . '</s>??<span class="productSpecialPrice">' . $currencies->display_price($listing['specials_new_products_price'], tep_get_tax_rate($listing['products_tax_class_id'])) . '</span>?'; } else { $lc_text = '?' . $currencies->display_price($listing['products_price'], tep_get_tax_rate($listing['products_tax_class_id'])) . '?'; } } break; feel free to use this for a next version.
  13. conte

    [Contribution] STS v4

    thanks for the help - i managed to do it a bit different. i have now 6 variables for all 6 pictures that are possible with ultrapics - so i can put them wherever i want.
  14. conte

    [Contribution] STS v4

    here is a tricky question for all the php gurus out there: i posted earlier on the subject of integrating UltraPics contribution into a product_info.php.html template. here is how far i came: i copied what MaxiDVD changes for UltraPics in the original product_info.php file to the one that comes with sts 4. replacing this: $product_info_query = tep_db_query("select p.products_id, pd.products_name, pd.products_description, p.products_model, p.products_quantity, p.products_image, pd.products_url, p.products_price, p.products_tax_class_id, p.products_date_added, p.products_date_available, p.manufacturers_id from " . TABLE_PRODUCTS . " p, " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd where p.products_status = '1' and p.products_id = '" . (int)$HTTP_GET_VARS['products_id'] . "' and pd.products_id = p.products_id and pd.language_id = '" . (int)$languages_id . "'"); with the right query for UltraPics like this: $product_info_query = tep_db_query("select p.products_id, pd.products_name, pd.products_description, p.products_model, p.products_quantity, p.products_image, p.products_image_med, p.products_image_lrg, p.products_image_sm_1, p.products_image_xl_1, p.products_image_sm_2, p.products_image_xl_2, p.products_image_sm_3, p.products_image_xl_3, p.products_image_sm_4, p.products_image_xl_4, p.products_image_sm_5, p.products_image_xl_5, p.products_image_sm_6, p.products_image_xl_6, pd.products_url, p.products_price, p.products_tax_class_id, p.products_date_added, p.products_date_available, p.manufacturers_id from " . TABLE_PRODUCTS . " p, " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd where p.products_status = '1' and p.products_id = '" . (int)$HTTP_GET_VARS['products_id'] . "' and pd.products_id = p.products_id and pd.language_id = '" . (int)$languages_id . "'"); here all the additional images are also loaded into the $product_info_array. now i declare a new variable like this: if (ULTIMATE_ADDITIONAL_IMAGES == 'enable') { $template_pinfo['ultrapics']=include(DIR_WS_MODULES . 'additional_images.php') ; } where the 'additional_images.php' file is a file from the UltraPics contribution that parses the pictures and gives it back in an HTML table layout. finally i place the so created $ultrapics$ placeholder in a table in my product_info.php.html file This works just fine, with one major error: the 'additional_images.php' file gets included at the top of the template file and not in the table wher it should be. Where it should be, i just get "1" - probably stating that the include was a success. i think this would be a very interesting question to be answered, because so one could use the UltraPics contibution in ones content templates from STS 4. I was searching the forum for hours, before i tried to do this, but found no answer to any question about to implement these two contributions and use ultrapics in a content template. i will this also post in the UltraPics contribution support hoping that someone might come up with a solution. thanks a lot for any answer how to implement this! ps: what is the right STS forum to post this in? there is one STS Plus 4 and one STS 4 - but as much as i can see both are for the same contribution, but different versions?
  15. here is a tricky question for all the php gurus out there: i posted earlier on the subject of integrating UltraPics contribution into a product_info.php.html for STS 4 template. here is how far i came: i copied what MaxiDVD changes for UltraPics in the original product_info.php file to the one that comes with sts 4. replacing this: $product_info_query = tep_db_query("select p.products_id, pd.products_name, pd.products_description, p.products_model, p.products_quantity, p.products_image, pd.products_url, p.products_price, p.products_tax_class_id, p.products_date_added, p.products_date_available, p.manufacturers_id from " . TABLE_PRODUCTS . " p, " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd where p.products_status = '1' and p.products_id = '" . (int)$HTTP_GET_VARS['products_id'] . "' and pd.products_id = p.products_id and pd.language_id = '" . (int)$languages_id . "'"); with the right query for UltraPics like this: $product_info_query = tep_db_query("select p.products_id, pd.products_name, pd.products_description, p.products_model, p.products_quantity, p.products_image, p.products_image_med, p.products_image_lrg, p.products_image_sm_1, p.products_image_xl_1, p.products_image_sm_2, p.products_image_xl_2, p.products_image_sm_3, p.products_image_xl_3, p.products_image_sm_4, p.products_image_xl_4, p.products_image_sm_5, p.products_image_xl_5, p.products_image_sm_6, p.products_image_xl_6, pd.products_url, p.products_price, p.products_tax_class_id, p.products_date_added, p.products_date_available, p.manufacturers_id from " . TABLE_PRODUCTS . " p, " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd where p.products_status = '1' and p.products_id = '" . (int)$HTTP_GET_VARS['products_id'] . "' and pd.products_id = p.products_id and pd.language_id = '" . (int)$languages_id . "'"); here all the additional images are also loaded into the $product_info_array. now i declare a new variable for STS 4 in the product_info.php file of STS 4 like this: if (ULTIMATE_ADDITIONAL_IMAGES == 'enable') { $template_pinfo['ultrapics']=include(DIR_WS_MODULES . 'additional_images.php') ; } where the 'additional_images.php' file is a file from the UltraPics contribution that parses the pictures and gives it back in an HTML table layout. finally i place the so created $ultrapics$ placeholder in a table in my product_info.php.html file This works just fine, with one major error: the 'additional_images.php' file gets included at the top of the template file and not in the table wher it should be. Where it should be, i just get "1" - probably stating that the include was a success. i think this would be a very interesting question to be answered, because so one could use the UltraPics contibution in ones content templates from STS 4. I was searching the forum for hours, before i tried to do this, but found no answer to any question about to implement these two contributions and use ultrapics in a content template. i will this also post in the UltraPics contribution support hoping that someone might come up with a solution. thanks a lot for any answer how to implement this!
×