Jump to content

ianric

Members
  • Content count

    373
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by ianric


  1. Hi

     

    I've installed and all is OK testing locally but just wondered if it possible to combine a discount off products AND a discount off shipping. In effect 1 discount code gives say, 25% discount off both the product AND overseas shipping.

     

    I can only find a way of doing it with 2 discount codes. Obviously, I can decrease my shipping module prices by 25% then increase them a few days later but just wondering if it can be done.

     

    Cheers

     

    Ian

     

    Can no one help me??? If I read it correctly, the "retain shipping price" fix would do what I want but I can't get it to work. At least I'm trying to fix on my own while I wait for a reply here. Maybe its a bug like the sub-total bug.

     

    Any help would be appreciated

     

    Cheers

     

    Ian


  2. Hi

     

    I've installed and all is OK testing locally but just wondered if it possible to combine a discount off products AND a discount off shipping. In effect 1 discount code gives say, 25% discount off both the product AND overseas shipping.

     

    I can only find a way of doing it with 2 discount codes. Obviously, I can decrease my shipping module prices by 25% then increase them a few days later but just wondering if it can be done.

     

    Cheers

     

    Ian


  3. Hi

     

    I have installed the contrib and the bits I've tested are working OK.

     

    Can anyone help me with a button that clears the complete wishlist. There's a contrib called "clear cart" and you don't have to select each checkbox. Just press a button and the wishlist is gone.

     

    Cheers

     

    Ian


  4. Hi

     

    I've installed the contrib and after adding the sub-total fix, all is OK apart from a few little probs. The first is probaby easy, after the coupon expires I get the standard "Not valid" message and not the "No longer valid" message.

     

    For the second I have excluded 1 product as a test and no error or warning message show. The debug info is below. Product [0] with id 383 is the excluded one.

     

    The last prob is the way that error messages are displayed. The ones included in this contrib don't match the design of my site so I have changed them. The error messages are now in the main body of my page and are based on a table layout similar to Amazon. Exclaimation mark, colored background etc. Will this cause any probs or is it the reason prob 2 is happening.

     

    Sorry to lump them all into 1 post

     

    Hope someone can help

     

    Ian

     

    <!-- Discount Coupons DEBUG
    order Object
    (
    [info] => Array
    	(
    		[order_status] => 1
    		[currency] => GBP
    		[currency_value] => 1.00000000
    		[payment_method] => Pay by Cheque
    		[cc_type] => 
    		[cc_owner] => 
    		[cc_number] => 
    		[cc_expires] => 
    		[shipping_method] => Royal Mail International Airmail   (Ships normally within 5 to 7 days)
    		[shipping_cost] => 5.95
    		[subtotal] => 44.0025
    		[tax] => 0
    		[tax_groups] => Array
    			(
    				[Unknown tax rate] => 0
    			)
    
    		[comments] => 
    		[total] => 46.285
    	)
    
    [totals] => Array
    	(
    	)
    
    [products] => Array
    	(
    		[0] => Array
    			(
    				[qty] => 1
    				[name] => Franke Pharoah
    				[title] => Understand This Groove
    				[media] => 12"
    				[label] => Cheeky Records
    				[catno] => CHEEKY 01
    				[model] => ICR28098
    				[tax] => 0
    				[tax_description] => Unknown tax rate
    				[price] => 33.00
    				[final_price] => 33
    				[weight] => 0.190
    				[id] => 383
    			)
    
    		[1] => Array
    			(
    				[qty] => 1
    				[name] => DJ Alan X
    				[title] => Lost
    				[media] => 12"
    				[label] => Xtrax
    				[catno] => XTRAX 010
    				[model] => ICR27543
    				[tax] => 0
    				[tax_description] => Unknown tax rate
    				[price] => 3.67
    				[final_price] => 3.67
    				[weight] => 0.190
    				[id] => 322
    			)
    
    		[2] => Array
    			(
    				[qty] => 1
    				[name] => Gina Go Go
    				[title] => I Can't Face The Fact
    				[media] => 12"
    				[label] => Capitol Records
    				[catno] => V 15396
    				[model] => ICR27803
    				[tax] => 0
    				[tax_description] => Unknown tax rate
    				[price] => 11.00
    				[final_price] => 11
    				[weight] => 0.190
    				[id] => 387
    			)
    
    	)
    
    [customer] => Array
    	(
    		[firstname] => 1st Name
    		[lastname] => 2nd name
    		[company] => 
    		[street_address] => 28 Billing Road
    		[suburb] => Manchester
    		[city] => tertee
    		[postcode] => M12 9DJ
    		[state] => Adana
    		[zone_id] => 3380
    		[country] => Array
    			(
    				[id] => 215
    				[title] => Turkey
    				[iso_code_2] => TR
    				[iso_code_3] => TUR
    			)
    
    		[format_id] => 1
    		[telephone] => 
    		[email_address] => email@email.com
    	)
    
    [delivery] => Array
    	(
    		[firstname] => 1st Name
    		[lastname] => 2nd name
    		[company] => 
    		[street_address] => 28 Billing Road
    		[suburb] => Manchester
    		[city] => tertee
    		[postcode] => M12 9DJ
    		[state] => Adana
    		[zone_id] => 3380
    		[country] => Array
    			(
    				[id] => 215
    				[title] => Turkey
    				[iso_code_2] => TR
    				[iso_code_3] => TUR
    			)
    
    		[country_id] => 215
    		[format_id] => 1
    	)
    
    [content_type] => physical
    [coupon] => discount_coupon Object
    	(
    		[messages] => Array
    			(
    				[debug] => Array
    					(
    						[0] => INFO: DISPLAY_PRICE_WITH_TAX = false
    						[1] => INFO: MODULE_ORDER_TOTAL_SHIPPING_FREE_SHIPPING = false
    						[2] => INFO: MODULE_ORDER_TOTAL_DISCOUNT_COUPON_STATUS = true
    						[3] => INFO: MODULE_ORDER_TOTAL_DISCOUNT_COUPON_SORT_ORDER = 5
    						[4] => INFO: MODULE_ORDER_TOTAL_DISCOUNT_COUPON_DISPLAY_TYPE = true
    						[5] => INFO: MODULE_ORDER_TOTAL_DISCOUNT_COUPON_DISPLAY_SUBTOTAL = false
    						[6] => INFO: MODULE_ORDER_TOTAL_DISCOUNT_COUPON_DISPLAY_TAX = None
    						[7] => INFO: MODULE_ORDER_TOTAL_DISCOUNT_COUPON_EXCLUDE_SPECIALS = true
    						[8] => INFO: MODULE_ORDER_TOTAL_DISCOUNT_COUPON_RANDOM_CODE_LENGTH = 6
    						[9] => INFO: MODULE_ORDER_TOTAL_DISCOUNT_COUPON_DISPLAY_LINES = false
    						[10] => INFO: MODULE_ORDER_TOTAL_DISCOUNT_COUPON_ALLOW_NEGATIVE = false
    						[11] => INFO: MODULE_ORDER_TOTAL_DISCOUNT_COUPON_USE_LANGUAGE_FILE = false
    						[12] => INFO: MODULE_ORDER_TOTAL_DISCOUNT_COUPON_DISPLAY_CONFIG = Discount Coupon [code] applied
    						[13] => INFO: MODULE_ORDER_TOTAL_DISCOUNT_COUPON_DEBUG = true
    						[14] => INFO: Product 383 failed product exclusion check
    						[15] => INFO: Product 383 failed product exclusion check
    						[16] => INFO: Excluded product 383. Discount of 0 not applied.
    						[17] => INFO: Discount of 0 applied to product 383 ($33).
    						[18] => INFO: Calculating tax on 33.  Displayed price 33.
    						[19] => INFO: Product 322 passed exclusion check.  Discount 0.9175 applied. (percent)
    						[20] => INFO: Discount of 0.9175 applied to product 322 ($3.67).
    						[21] => INFO: Calculating tax on 2.7525.  Displayed price 2.7525.
    						[22] => INFO: Product 387 passed exclusion check.  Discount 2.75 applied. (percent)
    						[23] => INFO: Discount of 2.75 applied to product 387 ($11).
    						[24] => INFO: Calculating tax on 8.25.  Displayed price 8.25.
    						[25] => INFO: Discount of 3.6675 applied to order total.
    					)
    
    			)
    
    		[coupon] => Array
    			(
    				[coupons_id] => test123
    				[coupons_description] => Sale now on
    				[coupons_discount_amount] => 0.250000000000
    				[coupons_discount_type] => percent
    				[coupons_date_start] => 2008-07-26 00:00:00
    				[coupons_date_end] => 2008-08-01 00:00:00
    				[coupons_max_use] => 0
    				[coupons_min_order] => 5.0000
    				[coupons_min_order_type] => price
    				[coupons_number_available] => 0
    			)
    
    		[applied_discount] => Array
    			(
    				[Unknown tax rate] => 3.6675
    			)
    
    		[cart_info] => Array
    			(
    				[valid_products] => Array
    					(
    						[count] => 2
    						[line_items] => 2
    						[total] => 14.67
    					)
    
    				[total_products] => Array
    					(
    						[count] => 3
    						[line_items] => 3
    						[total] => 47.67
    					)
    
    				[exclusions] => Array
    					(
    						[categories] => Array
    							(
    							)
    
    						[products] => Array
    							(
    								[0] => 28
    								[1] => 383
    							)
    
    						[manufacturers] => Array
    							(
    								[0] => 13
    							)
    
    					)
    
    			)
    
    		[discount_tax] => Array
    			(
    				[Unknown tax rate] => 0
    			)
    
    	)
    
    [billing] => Array
    	(
    		[firstname] => 1st Name
    		[lastname] => 2nd name
    		[company] => 
    		[street_address] => 28 Billing Road
    		[suburb] => Manchester
    		[city] => tertee
    		[postcode] => M12 9DJ
    		[state] => Adana
    		[zone_id] => 3380
    		[country] => Array
    			(
    				[id] => 215
    				[title] => Turkey
    				[iso_code_2] => TR
    				[iso_code_3] => TUR
    			)
    
    		[country_id] => 215
    		[format_id] => 1
    	)
    
    )
    
    End Discount Coupons DEBUG-->


  5. Still no one?? Well, it seems it is caused by one of the newer windows updates, but which one???? :'( I've formatted 3 times (hour and half each time), loaded windows etc and it's not in the first 82 updates. I don't think is it in the next set updates. The third attempt I got distracted and did all the updates and it's broke again. I'm on winxp pro and "latest" ie6

     

    Cheers

     

    Ian

    Right, I'm back again. This time it's good news. I've solved it!! :lol: I hope you believe me when I say it's not a windows problem. It's a MCAFEE ANTI SPAM problem. What has that got to do with tabs in a web page??? :'( But it's true. Another delete partition, reformat etc. Started loading windows updates 1 by 1. Then decided I need virus protection so installed Mcafee Internet Security 2007, works OK then it updates itself and bang, tabs don't work.

     

    Int Windows Restore great!

     

    Installed each Mcafee feature 1 at a time, let it update itself and tabs stop working right after anti spam updates itself.

     

    I am now working apart from anti spam in Outlook

     

    Cheers

     

    Ian


  6. Hi

     

    I have installed this today and when I go to the who's online page I get

     

    Warning: gethostbyaddr() [function.gethostbyaddr]: Address is not in a.b.c.d form in C:\Inetpub\whos_online.php on line 414

     

    I have chopped the c:\ path so it isn't the full path

     

    I found a fix on page 56 of this topic with a similar error message

     

    Warning: gethostbyaddr() [function.gethostbyaddr]: Address is not a valid IPv4 or IPv6 address in /var/www/vhosts/westernandwildlifewonders.com/httpdocs/shop/catalog/admin/whos_online.php on line 401

     

    The answer was to change

     

    echo gethostbyaddr($whos_online['ip_address']);

     

    to

     

    if ($whos_online['ip_address']){
    $filtered_ip= preg_replace('/[^0-9.]/','',$whos_online['ip_address']);//remove everything except numbers and periods
    $filtered_ip = gethostbyaddr($filtered_ip);
    echo $filtered_ip;
    }

     

    It worked but just want to make sure I was correcting the right thing

     

    Cheers

     

    Ian


  7. No idea, that's a strange error, try reverting to your backup copy and reinstalling.

    Hi

     

    Thanks for the quick reply. I have beaten my brain up even more today and it's still not working. I have tried adding the code for the add to cart in the specials, product listing & random products and using the original php file but all fail. From what I have seen today, the first products_id is correct and should be there. The second is the matching product_id but the module gets confused when there are more than 1 matching products displayed. The ID's get mixed up??? but all looks OK when I view source tho :'(

     

    The product not found error is caused I *think* because I have only one of each item. When adding to the cart from the matching product the stock becomes zero so I get the error BUT ONLY if added from the matching products, the other 3 add to cart places work fine.

     

    I'll percivere for another day, I've seen the product_status in the SQL, and then i'll give up. I've seen sites with and without the add to cart in matching products so it's no big deal. I just wanted it to be the same as the rest of my site.

     

    Hope this sheds some light on the prob

     

    Cheers

     

    Ian


  8. I've never used that one myself, but it should work with any contribution.

    Hi

     

    Installed this a while ago and all is working but this morning I noticed a small error in my code and have tried all day to solve but can't. How do I add an "add to cart" button underneath?? I've done it but the product_id is ALWAYS the product you are looking at. When you pick "add to cart" the right product does get added AND you are taken to the "product not found" page

     

    This is the code I have modded, I have just formatted it different

     

    'text' => strtoupper($matching_products['products_name']) . '<br><br>' . '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCT_INFO, 'products_id=' . $matching_products['products_id']) . '">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . $matching_products['products_image'], $matching_products['products_name'] . ' - ' . $matching_products['products_title'] . ' Label Side A', SMALL_IMAGE_WIDTH, SMALL_IMAGE_HEIGHT) . '</a><br><br><a STYLE="text-decoration:underline" href="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCT_INFO, 'products_id=' . $matching_products['products_id']) . '">' . $matching_products['products_title'] . '</a> (' . $matching_products['products_media'] . ')<br><br>' . $products_price . '<br><br><a href="' . tep_href_link(basename($PHP_SELF), tep_get_all_get_params(array('action')) . 'action=buy_now&products_id=' . $matching_products['products_id']) . '">' . tep_image_button('button_buy_now.gif', IMAGE_BUTTON_BUY_NOW) . '</a>');

     

    And this is the link I get

     

    https://www.icr-records.co.uk/product_info.php?products_id=236&action=buy_now&products_id=503&osCsid=1f24c.....

     

    Note 2 different product_id's. 236 is the current item I am viewing and 503 is the matching product_id. I have tried all the "add to cart" functions and still can't get it to work.

     

    Please could someone point me in the right direction.

     

    Cheers

     

    Ian


  9. Hi again

     

    Here's my second question. I want to accept cheques from customers outside the UK but my bank charge me £5 processing. I would like to add this surcharge or at least make the customer pay something extra but couldn't see a way of doing it. I have the cheque module installed which is based on the money order but no options.

     

    I've been playing with the module and if you create a coupon with a fixed amount of -5 it gets ADDED (minus * minus= plus) to the total, yes it does, try it. The only problem is that the standard discount text doesn't appear in checkout confirmation.

     

    Just wondering if it's easy to modify the code to add the text or if someone could point me in the right direction

     

    Cheers

     

    Ian

    Solved. I am just so good !!!!! I used the payment surcharge contrib, created a new zone with all countries apart from UK and used the built in money order, assigned it to my new zone. Job Done!

     

    Ian


  10. Hi Guys

     

    This maybe a prob at my end but just wondering if anyone has had a problem with tabs going back to the home page. I have had this contrib installed for a while but on Friday I noticed that when I pick on a tab, the tab displays for about 1 sec and I get taken back to my home page.

     

    I have restored a backup of files and database from 3 weeks ago, upgraded to IE7, re-installed the contrib but still get the problem. This happens with my live site and also my local install with WAMP. Works fine in Firefox tho and worked fine on Friday on my local install at the office, again with WAMP.

     

    Also, when searching for an answer, I found the other tabs contrib and the demo link posted also took me back to the home page when clicking on a tab so it must be something at my end but what??.

     

    Hope someone can help

     

    Ian

    Still no one?? Well, it seems it is caused by one of the newer windows updates, but which one???? :'( I've formatted 3 times (hour and half each time), loaded windows etc and it's not in the first 82 updates. I don't think is it in the next set updates. The third attempt I got distracted and did all the updates and it's broke again. I'm on winxp pro and "latest" ie6

     

    Cheers

     

    Ian


  11. Hi again

     

    Here's my second question. I want to accept cheques from customers outside the UK but my bank charge me £5 processing. I would like to add this surcharge or at least make the customer pay something extra but couldn't see a way of doing it. I have the cheque module installed which is based on the money order but no options.

     

    I've been playing with the module and if you create a coupon with a fixed amount of -5 it gets ADDED (minus * minus= plus) to the total, yes it does, try it. The only problem is that the standard discount text doesn't appear in checkout confirmation.

     

    Just wondering if it's easy to modify the code to add the text or if someone could point me in the right direction

     

    Cheers

     

    Ian


  12. Hi

     

    I've installed the contrib today and it all works but I have 2 questions. I'll post the second seperately.

     

    Sorry if this has been answered before, I searched and couldn't find anything. I want to give all my new customers a 25% discount on their first order. If I have read the instructions correctly, I am able to setup a discount code and email it out in newsletters etc. so hardcoding the discount code into the "Welcome" email would be OK??

     

    Related to this is this, it might be me being a pirate, I'm not really, :lol: a customer registers, gets the "welcome" email and buys something, enters the discount code, pays and he's happy. Is there anything to stop this customer signing up with a new name, email etc and using the same discount code?

     

    Cheers

     

    Ian


  13. Hi

     

    I have found a few posts regarding this but I just want to clarify before I install. I want to offer a 20% discount on sign up of the total order. Originally, I wanted to have something like 20% off your first order - just enter "flyer" in the box.

     

    I understand that this is sent by the welcome email but if I'm browsing, I add an item to my cart, go to checkout, create an account, go through the checkout process pay and got it. A few minutes later my welcome email and order email come through, where's the discount?? and I'm not shouting, that's a friendly question, I'm just trying to get my head round it.

     

    Or, is it automatically applied because I've set a welcome discount from within admin and everything gets discounted and I assume this discount is only for new customers.

     

    Hope that makes sense to somone other than me

     

    Cheers

     

    Ian


  14. Hi

     

    I have another small query. Can the email sent to me and the buyer from Paypal be modified. I need to add a prefix to the order number. At the moment is there is just invoice ID: 29. I'd like it to say invoice ID: P-29 to keep in line with the cheque payment module.

     

    The email also says

     

    "This email confirms that you have paid payments@domain.co.uk (payments@domain.co.uk) £0.10 GBP using PayPal." I'd like it to read ...you have paid domain.co.uk etc etc

     

    and near the bottom

     

    "If you have questions about the delivery and tracking of your purchased item or service, please contact payments@domain.co.uk at payments@domain.co.uk."

     

    I'd like to change to ...please contact sales@domain.co.uk

     

    And a few other changes but I figured they might be in the same file.

     

    Cheers

     

    Ian


  15. Hi

     

    I have finished my store and tested with Paypal sandbox and all seems OK and working but I would like to test it for real. I have set the server to live, created a dummy product costing 10p and added a free shipping option but when I go to Paypal it says

     

    "You cannot email money to yourself. Please enter another user's email address if you would like to send money to someone."

     

    I already have a Paypal account which ends in myISP.com and I have added another email payments@mydomain.co.uk and made that the primary address.

     

    I just want to test the store a few times for real before I go live.

     

    Any help will be appreciated.

     

    Cheers

     

    Ian

     

    Hi

     

    Managed to solve by setting a Paypal account up for my dad and going through a live purchase and all seems OK.

     

    Cheers

     

    ian


  16. Hi

     

    I have finished my store and tested with Paypal sandbox and all seems OK and working but I would like to test it for real. I have set the server to live, created a dummy product costing 10p and added a free shipping option but when I go to Paypal it says

     

    "You cannot email money to yourself. Please enter another user's email address if you would like to send money to someone."

     

    I already have a Paypal account which ends in myISP.com and I have added another email payments@mydomain.co.uk and made that the primary address.

     

    I just want to test the store a few times for real before I go live.

     

    Any help will be appreciated.

     

    Cheers

     

    Ian


  17. Hi

     

    Me again ! After more reading of this thread I decided to update to 2.3.3 and still got no orders in admin and no order number being generated so I added my email addy to the debug option just to check for any error messages and it worked. I got the order number and it shows up as pending in my admin section.

     

    Don't know why that should make it work but it does and I'll do a lot more testing tomorrow just to make sure.

     

    Cheers

     

    Ian

    Hi

     

    After more testing it still doesn't work. Everything in Paypal is ok but no order shows in admin. I got back to checkout_success and it showed the order number as 1 but it should have been 4 - there were already 3 test orders.

     

    Am I doing something wrong??

     

    Ian


  18. Hi

     

    Me again ! After more reading of this thread I decided to update to 2.3.3 and still got no orders in admin and no order number being generated so I added my email addy to the debug option just to check for any error messages and it worked. I got the order number and it shows up as pending in my admin section.

     

    Don't know why that should make it work but it does and I'll do a lot more testing tomorrow just to make sure.

     

    Cheers

     

    Ian


  19. Hi

     

    I've searched and read but and found one similar post but it wasn't answered. I've installed the version 2.3.2, created sandbox accounts logged into my store with the test sandbox account and all is OK. I then get returned back to my store but no order shows in the order history or in admin.

     

    In the sandbox everything is fine, the emails show, the payments show but nothing in my admin nor in the database.

     

    I have a dedicated IP and full SSL, my PHP Version is 4.4.3, register globals is on, I get a blank screen when running the ipn.php file.

     

    In the module config I have

     

    PayPal IPN v2.3.2 
    
    Enable PayPal IPN Module
    True
    
    Gateway Server
    Testing
    
    E-Mail Address
    seller_email_addy
    
    Sort order of display.
    1
    
    Transaction Currency
    Selected Currency
    
    Payment Zone
    --none--
    
    Set Preparing Order Status
    Preparing [PayPal IPN]
    
    Set PayPal Acknowledged Order Status
    default
    
    Set PayPal Completed Order Status
    default
    
    Transaction Type
    Aggregate
    
    Move tax to total amount
    True
    
    Page Style
    
    
    Debug E-Mail Address
    
    
    cURL Proxy server
    
    
    Enable Encrypted Web Payments
    False
    
    Your Private Key
    
    
    Your Public Certificate
    
    
    PayPals Public Certificate
    
    
    Your PayPal Public Certificate ID
    
    
    Working Directory
    
    
    OpenSSL Location
    /usr/bin/openssl

     

    Any help would be appreciated. I'm trying to go live this weekend and this is the last step.

     

    Cheers

     

    Ian


  20. Hi Guys

     

    This maybe a prob at my end but just wondering if anyone has had a problem with tabs going back to the home page. I have had this contrib installed for a while but on Friday I noticed that when I pick on a tab, the tab displays for about 1 sec and I get taken back to my home page.

     

    I have restored a backup of files and database from 3 weeks ago, upgraded to IE7, re-installed the contrib but still get the problem. This happens with my live site and also my local install with WAMP. Works fine in Firefox tho and worked fine on Friday on my local install at the office, again with WAMP.

     

    Also, when searching for an answer, I found the other tabs contrib and the demo link posted also took me back to the home page when clicking on a tab so it must be something at my end but what??.

     

    Hope someone can help

     

    Ian


  21. Hi

     

    I have installed the contrib but I get the login page errors. In account_histoty_info I click the return link, make the changes, submit and I get logged out and go back to the front page with no sign of RMA number. I do get the email with RMA info in tho.

     

    The next prob is with track return. I copy and paste the RMA number from the email into the form and pick track. I get asked to login twice and then the error "The details you entered do not match any of our records. Please try again or contact us for further assistance."

     

    I have searched this forum and tried several suggested fixes but non have worked.

     

    Is there anyone that can help me.

     

    Cheers

     

    Ian

     

    No takers??? :angry: Oh Well. This also happens on a fresh install (no other contribs installed) or MS2.2 AND RC1 so maybe its a setting thing. Even tried CCGV installed and still login errors. The admin side works so I'll be using just that part

     

    Ian


  22. Hi

     

    I have installed the contrib but I get the login page errors. In account_histoty_info I click the return link, make the changes, submit and I get logged out and go back to the front page with no sign of RMA number. I do get the email with RMA info in tho.

     

    The next prob is with track return. I copy and paste the RMA number from the email into the form and pick track. I get asked to login twice and then the error "The details you entered do not match any of our records. Please try again or contact us for further assistance."

     

    I have searched this forum and tried several suggested fixes but non have worked.

     

    Is there anyone that can help me.

     

    Cheers

     

    Ian


  23. Hi again

     

    I have managed to get the layout the way I want it but I want the content dynamic. In the image, all the info to the right of the label image is in the database but I can't get the info out. I know about mysql select and php and have tried copying examples from the main php files into the description tabs but nothing seems to work.

     

    Hope someone can help me

     

    Ian

    tabs.jpg

     

    Solved this one too, I am just toooo good :lol: I converted my existing javascript/ASP popup page to PHP and it all works.

     

    Cheers

     

    Ian

×