Jump to content

jeeperss98

Members
  • Content count

    13
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    Zach Routt
  1. jeeperss98

    How Did You Hear About Us - Support

    Love this mod!! but I have a problem with my customers information since this mod has been installed. I get the error below at the top of the admin/customers.php page when I click to view a customer. Also when I look at their order page it is missing the customer name, email address, and some other things that I have checked are in the database. The other thing to comment on that is a problem is that the customer information is all blank on the /admin/customers.php. If I try to edit the information on that page by adding everything back in there it still does no good. The error is this: Warning: reset(): Passed variable is not an array or object in /html/admin/includes/classes/object_info.php on line 10 Warning: Variable passed to each() is not an array or object in /html/admin/includes/classes/object_info.php on line 11 Again this problem is only since adding this mod and even if I go back to a backup of my entire site except the db the admin/customers.php page still exhibits the same issue. My next option is to go back and try a complete install of this mod from a scratch site and then on my live site and see if it works. Please please help???
  2. jeeperss98

    Banners aren't working

    Never Mind I figured it out. It had to do with the Banner group being changed. Put it back to 468X50 (default) in banner manager and viola. Banner appeared on the page. Moved the $banner_only to where I wanted it on the page and all set.
  3. jeeperss98

    Banners aren't working

    In a nutshell I am now getting my site ready for using advertising banners and after setting up a banner in the "Admin" portion of the site I cannot get the banner to show up on the site. I am using STS v.4.5.2 and I have my own custom .html templates laid out with inserting the correct variables in the different portions of the tables ass needed. Please help as I am getting paid from a couple of advertisers and I cannot get this to work. Let me know what code you need from what files to look at what I am doing wrong. Basically in the footer I have the variable $banner and tried $banner_only and neither show the banner. What am I doing wrong? Thanks,
  4. Ok so I did that as somebody else has pm'd me and I also removed the empty fields and still nothing. It stops after the first line it looks somthing like this File uploaded. Temporary filename: /tmp/phpOutJS7 User filename: completed_tabtest.txt Size 391398 | 1 | G1637AP | blank_imag | G1637AP | G1637 MTR| | 49.5 | 0 | Mt. Rushmo | GOLD | TOE RINGS | COLORED ST | | --none-- | Active !New Product! |2 G1637AU | 3 G1637DE | 4 G1637JA | and so on down the entire line! It loads the first line then it combines the first two columns together and reports only that! Whats going on here? Thanks, Zach
  5. Somebody here has to know the answer to this plssssss
  6. Here you go: v_products_model v_products_image v_products_name_1 v_products_description_1 v_products_url_1 v_products_name_2 v_products_description_2 v_products_url_2 v_products_name_3 v_products_description_3 v_products_url_3 v_products_price v_products_weight v_date_avail v_date_added v_products_quantity v_attribute_options_id_1 v_attribute_options_name_1_1 v_attribute_options_name_1_2 v_attribute_options_name_1_3 v_attribute_options_id_2 v_attribute_options_name_2_1 v_attribute_options_name_2_2 v_attribute_options_name_2_3 v_attribute_values_id_2_1 v_attribute_values_price_2_1 v_attribute_values_name_2_1_1 v_attribute_values_name_2_1_2 v_attribute_values_name_2_1_3 v_attribute_values_id_2_2 v_attribute_values_price_2_2 v_attribute_values_name_2_2_1 v_attribute_values_name_2_2_2 v_attribute_values_name_2_2_3 v_manufacturers_name v_categories_name_1 v_categories_name_2 v_categories_name_3 v_categories_name_4 v_categories_name_5 v_categories_name_6 v_categories_name_7 v_tax_class_title v_status EOREOR G 1637AP blank-image.gif G 1637AP G1637 MTR APR BHG TOE RING 49.5 0 4/5/2006 15:28 0 1 Color Farbe Color 2 Size Gr??e Talla 1 2 Mt. Rushmore BHG GOLD TOE RINGS COLORED STONES --none-- Active EOREOR G 1637AU blank-image.gif G 1637AU G1637 MTR AUG BHG TOE RING 49.5 0 4/5/2006 15:29 0 1 Color Farbe Color 2 Size Gr??e Talla 1 2 Mt. Rushmore BHG GOLD TOE RINGS COLORED STONES --none-- Active EOREOR G 1637DE blank-image.gif G 1637DE G1637 MTR DEC BHG TOE RING 49.5 0 4/5/2006 15:30 0 1 Color Farbe Color 2 Size Gr??e Talla 1 2 Mt. Rushmore BHG GOLD TOE RINGS COLORED STONES --none-- Active EOREOR G 1637FE blank-image.gif G 1637FE G1637 MTR FEB BHG TOE RING 49.5 0 4/5/2006 15:31 0 1 Color Farbe Color 2 Size Gr??e Talla 1 2 Mt. Rushmore BHG GOLD TOE RINGS COLORED STONES --none-- Active EOREOR G 1637JA blank-image.gif G 1637JA G1637 MTR JAN BHG TOE RING 49.5 0 4/5/2006 15:32 0 1 Color Farbe Color 2 Size Gr??e Talla 1 2 Mt. Rushmore BHG GOLD TOE RINGS COLORED STONES --none-- Active EOREOR Thats the first 6 lines of 2807 from the text file itself not the excel doc. Thanks,
  7. I have done that and still it will not get on to the second line, as you can see in my previous post it just starts listing the model numbers. Non of our model numbers are longer than 8 digits including spaces. There are no uses of odd carachters like " or ' or & etc... Is it posible that it doesn't like the blank_image.gif for the second time and so on? This is also easypop. 2.79b I should add! Thanks, Zach
  8. Hello all I am having problems uploading a tab delimited excel file into the data base. I have followed all instructions to the "T" and read through most of this thread and found nothing like it so I hope somebody has an answer to this. When I go to upload my spreadsheet, I split the file as I have 2807 products to add to start the catalog out. So I end up with 10 files. I choose number 1 file and import catalog's file. When I do that it loads the first line just fine and then it just lists the model numbers all the way down without updating anything else. Every single line ends with EOREOR The error that I get really isn't even an error it says its working fine but I only update one product. File uploaded. Temporary filename: /tmp/phpvBhX7F User filename: complete1tab.txt Size: 740555 | G 1637AP | blank-imag | G 1637AP | G1637 MTR | | | | | | | | 49.5 | 0 | | 4/5/2006 1 | 0 | 1 | Color | Farbe | Color | 2 | Size | Gr??e | Talla | 1 | | | | | 2 | | | | | Mt. Rushmo | GOLD | TOE RINGS | COLORED ST | | | | | --none-- | Active Updated | G 1637AU | G 1637DE | G 1637FE | G 1637JA | G 1637JL | G 1637JU | G 1637MA | G 1637MR | I am using the original dl tab delimited file to edit and update with my data, I have tried and it works if I do it line by line meaning take original .txt and add one line of product and upload that and that works but if I add one line to that file it still only updates the first line. I can sequentialy upload a new txt file with a new 1 line of product and the db gets updated and adds new categories and everything works but it just will not go past one line of the .txt file HEEEELLLLPPPPP!!!!!!!! Thanks,
×