Jump to content

datart

Members
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  1. datart

    HSBC secure-epayment module

    OK, so I have SSL up and running on the new server but still no difference. I just get returned to the return page with a Hacking Attempt error. I have the 2 hashes displayed and they are not the same.
  2. datart

    HSBC secure-epayment module

    I have now come a little bit further towards solving the HSBC fiasco. I changed server when I realised that an essential library was missing on mine. I now managed to generate a hash code but it does not match the one returned from hsbc. What can this depend on? I just get thrown straight back to the hsbcreturn page. The error code is 4.="the processor did not return a response" , great help!!! Any ideas? I havent yet installed an SSL cert on this server in case it doesnt work out. Would this cause the lack of response?
  3. datart

    HSBC secure-epayment module

    Have you bought and SSL cert?
  4. datart

    HSBC secure-epayment module

    Well the hosting company is me, its my server so I'm pretty sure that its the right path.
  5. datart

    HSBC secure-epayment module

    I am also having great difficulty in getting any response from this module. I started by having to install mhash ans mcrypt which I did succesfully only to discover that the TestHash.e script returns nothing. Not a sausage!! Am I missing something? I have all the CPI files in the cgi-bin and the path I think /home/sites/site48/web/cgi-bin/TeshHash.e looks correct. How can I test the hash maker? How do I know if it is even being executed? If anybody can help me out here I will gladly pay them. Thanks in advance PS. The server is a raq4
×