Jump to content

elros

Members
  • Content count

    14
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    Alfonso Pajares
  1. elros

    UPS Shipping Problems

    I found something that should work. Here is the link for any person that runs into a similar problem http://www.oscommerce.com/community/bugs,2...pping%2BModules. Going to see if it works.
  2. elros

    UPS Shipping Problems

    I made a additional store with the products that OsCommerce comes with and I get the same problem. The zip code for the store seems to be correct unless it has to be written like this "xxxxx-xxxx". I'll call up tomorrow to see if it's a problem on USPS side but I can log in just fine on their website.
  3. elros

    UPS Shipping Problems

    Is anyone going to help us? :( I really need this problem fixed so that I can put my store live. After I fix the technical problems I'm hoping to change the actual look of my store with a few images and add a few contributions but this is a pretty big problem since it's what I'm going to be shipping with.
  4. elros

    UPS Shipping Problems

    What I'm having a problem with is the United States Postal Service. Sorry that I took so long to respond.
  5. elros

    UPS Shipping Problems

    I already read around the forum and saw the files that you are are talking about... the ups.php files in the include folder. I have those files already in there. They were there when I installed. I also made a account with UPS at http://www.usps.com/. Are you saying that I need to make the account at http://www.uspswebtools.com/registration/ for web tools?
  6. elros

    UPS Shipping Problems

    I'm having a problem with the getting osC to give customers the ability to ship with UPS. I installed the module and put all my information in correctly but get this message whenever someone tries to order something in the shipping method screen. "An error occured with the USPS shipping calculations. If you prefer to use USPS as your shipping method, please contact the store owner." I was wondering if anyone has had any similar problems and could help me out.
×