Jump to content

lildog

Members
  • Content count

    613
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by lildog

  1. lildog

    NEW! Complete Order Editing Tool!

    Nevermind I figured it out for myself.....thank you again to the people that have contributed to this and made it a great add-on. lildog
  2. BTW, I don't know if this is/was your case but I used to have alignment issues sometimes when my description was not at least one entire line long, which helps the 'cell' the description is in expand to it's intended length. Here are the two lightbox references i have in products_info.php: $mopics_output .= '<td align="center" class="smallText"><a href="' . tep_href_link(DIR_WS_IMAGES . $mopics_images[$mo_item]) . '" target="_blank" rel="lightbox" title="'.$product_info['products_name'].'" >' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . $mopics_images[$mo_item], $product_info['products_name'], (MOPICS_RESTRICT_PARENT=='false'?'':PRODUCT_IMAGE_WIDTH), (MOPICS_RESTRICT_PARENT=='false'?'':PRODUCT_IMAGE_HEIGHT), 'hspace="5" vspace="5"') . '<br><img border=0 src=images/zoom.gif></a></td>'."\n"; <?php echo '<a href="' . tep_href_link(DIR_WS_IMAGES . $product_info['products_image']) . '" target="_blank" rel="lightbox" title="'.$product_info['products_name'].'" >' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . $product_info['products_image'], $product_info['products_name'], (MOPICS_RESTRICT_PARENT=='false'?'':PRODUCT_IMAGE_WIDTH), (MOPICS_RESTRICT_PARENT=='false'?'':PRODUCT_IMAGE_HEIGHT), 'hspace="5" vspace="5"') . '<br><img border=0 src=images/zoom.gif></a>'; ?>
  3. lildog

    NEW! Complete Order Editing Tool!

    I use your contrib and it works great. No if's ands or buts. I maintain a number of contribs including manual order maker which ,admittedly, strangely piggybacks order editor. I am cleaning up collect residential commercial info for shipping and hope you could help me out real fast. I don't know much javascript so I am stuck. I am adding rudimentary compatibility to collect residential commercial info for shipping for order editor and require two radio buttons to put commercial or residential into a new orders db column called 'delivery_residence_id'. I have almost everything working except the line when a button is clicked to update the order row in the db. Here is the line I have and hope you (knowing javascript) can spot the problem straight away. echo tep_draw_radio_field('update_delivery_residence', 'Residential', 'onClick="updateOrdersField(\'delivery_residence_id\', \'Residential\'"' ). ' ' . RESIDENTIAL . ' ' . tep_draw_radio_field('update_delivery_residence', 'Commercial','onClick="updateOrdersField(\'delivery_residence_id\', \'Commercial\'"') . ' ' . COMMERCIAL . ' ' . (tep_not_null(ENTRY_RESIDENCE_TEXT) ? '<span class="inputRequirement">' . ENTRY_RESIDENCE_TEXT . '</span>': ''); Thank you in advance, lildog
  4. lildog

    Manual Order Maker

    Rustyload, it looks like a.customers_group_id is probably from another contrib. You can just delete it and it's comma from the query. It happens alot to me, when updating/creating a contrib, there are 3 or four sets of files to edit and it can get confusing. There is a clean set, the set for my shop, and the set that goes into the contrib.....I am still working on an official update. lildog
  5. lildog

    Manual Order Maker

    There have been a number of updates since I have checked in here. I am going through them now and am going to try to merge everything together into a useable package. lildog
  6. Support thread for Collect Residential / Commercial info for shipping contribution: Collect Commercial / Residential Info for Shipping
  7. I am using FireFox3, Safari, and old explorer 5.x and don't see an alignment issue on the lexus page. Maybe a screenshot of the problem? If worse comes to worse in the product_info page you could add a separator, the first paramater is width and the second is height. Each will take a percentage or pixels so the one below is 100% wide and 10 pixels tall, thus pushing the more pics down 10 pixels. ***ADD: <?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '100%', '10'); ?> ***SOMEWHERE IN: // BOF: More Pics 6 if (MOPICS_TABLE_LOCATION=='below' && !empty($mopics_output)) { echo ' <br> <table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0"> //probably add separator here <tr> <td align="center" class="smallText">'.$mopics_output.'</td> </tr> </table>'."\n"; } // EOF: More Pics 6 lildog
  8. I don't have time right this second to investigate but the unlink function deletes the pic from the server. I think the db function is an alter query..... lildog
  9. See my post above for the lightbox add on I used. It is easy to incorporate. It canalso display all the images(including the subimages) in one box with a Next & Previous button if you like, or it can show each one separately. It is just a small matter of altering the popup linksa for each image. I may incorporate it soon, as popup blockers are starting to block the default popups. What is your site url and I will look into the alignment issue. lildog
  10. Sure you can blame the kids! That was agian my fault, another contrib interfered again. The exact contrib I think that lightbox stuff came from is: OSCommerce Enlarge Image with Lightbox 2.4 let me know if you find anymore problems..... lildog
  11. I think this is the problem. Please let me know if it solves the problem and I will reup a new version. in catalog/admin/categories.php: FIND: <td class="main"><?php echo TEXT_PRODUCTS_IMAGE; ?></td> <!-- EOF More Pics --> <!-- <td class="main" ><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '24', '15') . ' ' . tep_draw_file_field('products_image') . tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '24', '15') . ' ' . $pInfo->products_image . tep_draw_hidden_field('products_previous_image', $pInfo->products_image); ?> <?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '24', '15') . tep_draw_checkbox_field('delete_image_1', 'yes', false) . TEXT_DELETE_IMAGE; ?> </td> --> CHANGE TO: <td class="main"><?php echo TEXT_PRODUCTS_IMAGE; ?></td> <!-- EOF More Pics --> <td class="main" ><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '24', '15') . ' ' . tep_draw_file_field('products_image') . tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '24', '15') . ' ' . $pInfo->products_image . tep_draw_hidden_field('products_previous_image', $pInfo->products_image); ?> <?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '24', '15') . tep_draw_checkbox_field('delete_image_1', 'yes', false) . TEXT_DELETE_IMAGE; ?> </td>
  12. Your problem seems to lie in the admin right? lack of an input field for the parent(main image)? lildog
  13. I will look into the parent image problem now and report back. Yes you can use a lightbox addon. There are a bunch of them, but if you look at them most of them just require you to edit the popup link. I used I used lightbox direct from the authors web site. Here is an example of my change, All the other lightbox like mods are almost the same. // BOF Lightbox /* $mopics_output .= ' <td align="center" class="smallText"><script language="javascript"><!-- document.write(\'<a href="java script:popupWindow(\\\'' . tep_href_link(FILENAME_POPUP_IMAGE, 'pID=' . $product_info['products_id'].'&invis='.(MOPICS_GROUP_WITH_PARENT=='true'?$mo_item:($mo_item+1))).'\\\')">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . $mopics_images[$mo_item], addslashes($product_info['products_name']), (MOPICS_RESTRICT_PARENT=='false'&&$mo_item==0&&MOPICS_GROUP_WITH_PARENT=='true'?'':$mopics_image_width), (MOPICS_RESTRICT_PARENT=='false'&&$mo_item==0&&MOPICS_GROUP_WITH_PARENT=='true'?'':$mopics_image_height), 'hspace="5" vspace="5"') . '<br><img border=0 src=images/zoom.gif></a>\'); //--></script><noscript> <a href="' . tep_href_link(DIR_WS_IMAGES . $mopics_images[$mo_item]) . '" target="_blank">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . $mopics_images[$mo_item], $product_info['products_name'], $mopics_image_width, $mopics_image_height, 'hspace="5" vspace="5"') . '<br><img border=0 src=images/zoom.gif></a> </noscript></td>'."\n"; */ $mopics_output .= '<td align="center" class="smallText"><a href="' . tep_href_link(DIR_WS_IMAGES . $mopics_images[$mo_item]) . '" target="_blank" rel="lightbox" title="'.$product_info['products_name'].'" >' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . $mopics_images[$mo_item], $product_info['products_name'], (MOPICS_RESTRICT_PARENT=='false'?'':PRODUCT_IMAGE_WIDTH), (MOPICS_RESTRICT_PARENT=='false'?'':PRODUCT_IMAGE_HEIGHT), 'hspace="5" vspace="5"') . '<br><img border=0 src=images/zoom.gif></a></td>'."\n"; // EOF Lightbox lildog
  14. In categories DELETE ALL tep_output_generated_category_path_fs($current_category_id) . so the affected lines will look similar to: $sql_data_array['products_subimage6'] = tep_db_prepare_input($HTTP_POST_VARS['products_subimage6']); Sorry for the trouble....I do appreciate your persistance and wish OTHERS would do the same. Because almost definiately you are not the only one to have this problem, just the only one to report it. I will also update a new version to the contrib page. lildog
  15. Thank you for reporting this. It is my fault it is a custom function from another contrib. I will fix it right away. lildog
  16. Check the install c for the dit to catalog/admin/includes/functions/general.php. the error Call to undefined function means php can't find the function, which means it is not in genera.php lildog
  17. lildog

    Options as images

    Off hand...go back to the attributes images page and make sure the options are still set correctly. Also go to the attributes sets page and make sure the set still looks correct. If those are still correct in the admin then the info SHOULD be correct in the db and your problem is most likely in product info page. On options_images.php you can narrow it down by seeing what the sql query is returning, you can use a print_r statment. If the sql query returns the correct info, the problem will be the loop that goes through the query, and displays each. lildog
  18. lildog

    Options as images

    Moez, Try creating at least two different sets. And when you get to the Attributes Images Manager select a different set than what is chosen in the pull down. And click edit. Does that work? if not you missed something in the install. If it does work please let me know. lildog
  19. lildog

    Contribution Tracker

    I thought is was in the db but no joy...... lildog
  20. lildog

    Contribution Tracker

    yeah...no errors. that is weird. I am running a local server for my rebuild and it is a bit more forgiving than online servers. Probably a good idea to yank it. In the next version, whoever that may be, should put it in the docs. You mentioned a conditional.....you can detect which version can't you. Off hand you know what the define is for that? lildog
  21. lildog

    Contribution Tracker

    I will turn all debuggers on and see if I get any errors..... lildog
  22. lildog

    Contribution Tracker

    I am running RC2a and it still works so that part is ok...., the code is mostly the same......I am rebuilding a new shop to rc2a and it can get hairy trying to update the contribs for both versions......most eveyone is running ms2 still but it is only a matter of time. What do you mean by change the language files to match rc2 function?
  23. lildog

    Contribution Tracker

    Good work Glen. I just got a chance install your update. Thank you very much..... lildog
  24. I posted a new version that fixes the above setting and adds the ability to either delete subimages from the server or just from the product. I do appreciate the feed back although I cannot personally help everyone. I would like to also thank akunamachata for helping out here recently..... lildog
  25. Sides seems to work but above does not, I will look into it. lildog
×