Jump to content

sparks

Members
  • Content count

    43
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About sparks

  • Birthday 07/30/1969

Profile Information

  1. Ok, very easy to install, thank you! Anyone gotten the main popup image to work with imagemagic? If I replace the popup_image.php Imagemagic will work. Just need to know how to modify the popup_image.php for both to work. **** nevermind, found the download :-" thanks, Sparks
  2. sparks

    CSS Pop Up

    Anyone able to get this to work with the Ultimate Images Pack? Thanks, Sparks
  3. Has anyone seen any performance issues after installing STS? Seems like things got a whole lot slower after I got STS working. So for kicks I installed a clean copy of OSC and tested...fast. Then I setup STS and my performance went down by half, so it wasn't my original install of STS and OSC that gave me problems. You can look Here or click on the www link below to see my site as it is now. thanks, sparks
  4. This can be changed in: admin/htmlarea/popups/config.inc.php, about line 19-21 define("IMAGE_DIR", trim(DIR_FS_CATALOG_IMAGES)); define("IMAGE_URL", trim(DIR_WS_CATALOG . DIR_WS_IMAGES)); //define("IMAGE_DIR", trim("/home/httpd/vhosts/ebay.com/httpdocs/catalog/images/")); //define("IMAGE_URL", trim("/catalog/images/")); Comment out // the two top defines and uncomment the bottom two defines then manually add your server paths to the two bottom defines. Should be right if you type in the defines right. Cheers Lee. I tried this and for the main image it works just fine, but for the smaller images, it still brings up my local drive for the browse window. Is there anyway to bring the browse window to look at my server instead? sparks
  5. Is there any way to have the sm images not default to the images folder? Would like to have the other images in the same directory as the Main Image. sparks
  6. Disregard above message, cleared out my cache and history within Internet Exploder and all is well.
  7. Got STS working just fine over the weekend, then I checked it this morning and am now reciveing the following error... Fatal error: Cannot use assign-op operators with overloaded objects nor string offsets in /usr/local/apache2/htdocs/sandbox/includes/sts_display_output.php on line 31 at Test Site Any help would be much appreciated.
  8. Bruin_03 thanks!! that did the trick!! sparks
  9. I recieve a Javascript error on the bottom left of my window when i try "click to enlarge" my image and there is no popup. Clean install of both STS and OSC. Test site starwarscans.com test site sparks
  10. sparks

    Centershop SQL problem

    For what it's worth, I'm getting the same error also. sparks
  11. sparks

    coolMenu

    I'm not a programmer :wacko: at all so after an hour of searching an a few hours of testing, I think I got it!! I added the following within the Stylesheet .clBar{ background: url(yourimage.gif); And did some tweaks in the coolmenu.php Sparks
  12. sparks

    coolMenu

    Very cool, I'll have to try it tonight, it's what I was looking for. Now, just need to know how to put an image in the back of the menu and I'm all set! thanks for the help!! sparks
  13. sparks

    coolMenu

    Is there any way to put an image easily for the top portion of the menu bar? I built a table for it here Main Site but when the page is scaled via the browser, it really shows. I have the plain menu here Sanbox Site. I just want to match it to the other images on the site, ie, the left side boxes. Maybe I'm missing an addition to the css or something. thanks sparks
  14. sparks

    Ask A Question 2.2

    Very cool! Tested on my sandbox site and worked just fine. Thanks!! sparks
  15. sparks

    WYSIWYG and IMAGE Contribution

    Grab UltraPics, just installed it, runs great!! UltraPics sparks
×