Jump to content

russellh9

Members
  • Content count

    18
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  1. russellh9

    USPS Rate V4, Intl Rate V2 (official support thread)

    Thanks Jetta. Shipping was turned on in the order_total module. Everything is working ok now.
  2. russellh9

    USPS Rate V4, Intl Rate V2 (official support thread)

    UPDATE TO ABOVE PROBLEM. Now it works?? Gremlins abound in the osCommerce universe:) Must be a conspiracy to drive me mad ;)
  3. russellh9

    USPS Rate V4, Intl Rate V2 (official support thread)

    Hi Jetta As to the problem posted above ( shipping pricing not showing up in shopping cart after entering payment information ) I did a test order and received an email receipt. In the receipt I was charged the shipping price that showed after I added the item to my shopping cart. So even though USPS shipping does not show up in checkout after choosing a payment option and entering payment data, it actually charges the correct amount to the purchaser. Strange! Shipping shows up before payment, disappears on payment checkout and appears in the customer receipt email! Totally confused about this. Have you run into this problem before? Thanks for your help!
  4. russellh9

    USPS Rate V4, Intl Rate V2 (official support thread)

    I installed the files on one site and all works perfectly. I installed on an osCommerce 2.2 on another server and all works ok EXCEPT that the shipping amount does not carry over into the payment screen. It shows up ok after customer login ( we are using just USPS priority mail with delivery confirmation ) but once the payment details are entered and you click procede, the shipping disappears from the shopping cart. What can the problem be? I uninstalled the USPS module, deleted all of the files, reinstalled the files again and re-enabled the USPS module in admin. All looks good in admin except shipping disappears in the payment page. PLEASE HELP! This is driving me crazy:)
  5. russellh9

    USPS Rate V4, Intl Rate V2 (official support thread)

    Well, if I only had a brain!! Problem fixed! I forgot to choose a USPS shipping method in the backend module section. Works fine now.
  6. russellh9

    USPS Rate V4, Intl Rate V2 (official support thread)

    By the way, I upgraded PHP to version 5 on my server.
  7. russellh9

    USPS Rate V4, Intl Rate V2 (official support thread)

    Hi I'm running an older version of osCommerce v2.2 and have installed the Ratev4 application with the new usps files and I've modified the two admin files as well as added the addition to the application_top file. I get all the rates and everything in the back end in the usps shipping module but when I go to check out the USPS shipping choices don't show up in checkout. I uncommented the email line in usps.php so that I would receive any debug messages. Here's what I keep getting: <?xml version="1.0"?> <Error><Number>-2147219085</Number><Source>Rate_Respond.;SOLServerRates.RateV4_Respond</Source><Description>Invalid XML Element content is incomplete according to the DTD/Schema. line= 0 pos= 1668</Description><HelpFile></HelpFile><HelpContext>1000440</HelpContext></Error> What can the problem be?? I appeciate any help Jetta or anyone who has solved this problem can give me. Thanks! Russ
  8. Hi I have STS V4.5.8 and am using the osCommerce More Category Boxes contribution. I have two category boxes that have different headings and content (one is for single items and one is for health packages that consist of multiple items). These appear as separate boxes fine in the regular osCommerce setting with sts turned off. When I turn on the STS the second box is not there and the contents of the second category box and included in the first category box. Is there a fix so that I can have two separate category boxes with different items and still use the STS template system? Please help as I am totally confused at this point. Thanks Russ
  9. Hi I have STS V4.5.8 and am using the osCommerce More Category Boxes contribution. I have two category boxes that have different headings and content (one is for single items and one is for health packages that consist of multiple items). These appear as separate boxes fine in the regular osCommerce setting with sts turned off. When I turn on the STS the second box is not there and the contents of the second category box and included in the first category box. Is there a fix so that I can have two separate category boxes with different items and still use the STS template system? Please help as I am totally confused at this point. Thanks Russ
×